Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lappis
    alltså den där jäkla tempkurvan. Min ser ut som höjdkurvan på Vasaloppet, om man hade skidat över Anderna. Alltså först en liten höjning, sen en till upp till crescendot och där är det ett jäkla vibrato och nu stack det ner, visserligen bara till 36,8 men jag har legat på 37,-37,1 varannan dag i hur många dagar som helst. Ska den vara jämn hela tiden eller? Din nya akupunktör, gör hon hembesök eller? Har du träffat henne igen (eller ät det en han?) efter första häxbrygdsreceptet?

    Vilken fantastisk man du verkar ha!

  • nennesjuttioåtta

    fan vad segt BT är idag, man hinner ju skriva en masssa extra

    Frisyrer ... ja, för en gångs skull är det väl på huvudet. Eller??!?!?! (Lappis, hjälp mig här nu!)

  • nennesjuttioåtta

    lappis tempguru
    aalltså, gör den?!?! Men den har sjunkit 0,3 grader sen igår....

  • nennesjuttioåtta

    onsdagsskumpa låter som en ny grej vi måste införa här.

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    jo men jag testar så snart jag vaknar varje morgon kl 6... *pip* Ingen välling här inte.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Men vadå, du är ju redan vacker. Hur menar du att du ska belöna dig med dig själv SEN?? KRAAAM!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    heheheh jag är ju lite sadistisk så du får nog ge dig till tåls nåtminstone till imorgon kväll. Sov gott!

  • nennesjuttioåtta

    God morgon! *viftar avvärjande med händerna* Nej, jag ska inte berätta att jag plussat. för det har jag inte. Eftersom jag inte vågade testa i morse heller. Jag frågade mannen vad han tyckte och han tyckte att jag skulle vänta också. Det kändes som att tuttarna var mindre ömma i morse, men nu känns de igen. och tempen var fortfarande 36,8. Dock ska jag lägga in ett ABER, för att med tanke på hur vi vaknade i morse så skulle jag lätt kunnat kommit upp i 38,4 om jag inte varit så snabb med att stoppa in den där saken i munnen (termometern, den andra kom senare, moahahahahah!)

    Oki, jag drömmer hur som helst att jag möter en jägare med två rottweilar. Den ena hunden flyger på mig och biter mig i handen och vägrar släppa. Jag blir skogstokig på jägarn för TÄNK om jag hade varit hundrädd!!!! Men han hånskrattar bara så jag sliter bössan ur handen på honom och tänker slå ett basebollslag med kolven. Då ringer vårt alarm på mobilen (brukar ju ha wake-up light men mannen skulle åka tidigt med tåget och jag skulle skjutsa).... Som är inställt med Torkel Pettersons thing i Kopps. Mothafockaaaa ahasopanpnfladf ratatatatatatta ratatatatatata mothafockaaaaa. Ni hajar kanske. Totalt kaos! Så om jag inte hade puls och 800 grader i kroppen sen tidigare så fick jag det nu.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    usch vad otäckt med sån olycka men vilket kollektivt straff för alla barnen! Olyckor kan väl alltid hända, även i omöblerade rum (det finns ju mockasiner eller halkisock av en anledning)....

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!