Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Äsch - blir så exalterad av snöbollar o bröllop att jag glömmer att jobba. Är ju ensamt ansvarig för mina områden, så det märks ju liksom när inget händer...

    På återseende!

  • Liten med Mindre

    MEn AM - november skulle det ju vara!

    Isskulpturer och värme för att inte gästerna ska frysa!!

    Och så tänker du bara på digsjälv du sköna brunett - vi (halv)blondisar som inte passar i guld då?? VA??

    Fast snorpisen blir fin i rosa o guld. *nöjd*

    Äsch - kunde inte slita mig... *skäms*

  • Liten med Mindre

    Ore - förutom det halvblonda på huvudet så är jag rätt "färglös", framför allt i november...

    Fast jag har ju en guld-grön-gulaktig klänning som var fin. Så det kanske går. Nu när behagen och ryggmusklerna sorgligt nog har krympt bort kanske jag kommer i den med.

  • Liten med Mindre

    Aaah är det AM alias "Franck" som råddar det fantastiska koko-bröllopet!

    Späääänande! Se till att gummens frack blir svart och inte "navvvy blue".

  • Liten med Mindre

    AM - vilken jättefåtölj!!! :-O

    Tydligen har inte tårta gjort min mage bättre. Hoppades in i det sista och tog två bitar... Typiskt! Det blir skoj att gympa ikväll.

  • Liten med Mindre

    Tror nog fåtöljen skulle matchat kompisars föredetta soffa - en sån där som man bara kan halvligga i, bredaste soffa jag stött på faktiskt.

    Ni får nog mysigt du och maken, eller kanske gostid med barnen i fåtöljen?

  • Liten med Mindre


    Åhhhh - jag blir så arg att jag vitnar över nazi-idioten din mor råkat ut för Page! Ljugande förbannade skitgubbe!

    Och så en massa kramar till dig o mamsen förstås. Känner ni ingen woodoo-utövare eller nåt som kan ge honom all världens plågor??

    koko - vilken knäpp sköterska ni råkade ut för. Det är väl rätt klart att går barnen inte upp så mycket, så är det väldigt lätt att gå ner det lilla igen vid minsta förändring. Och nu har dels du börjat jobba, dels conny lärt sig gå. Uppenbart påverkar det matlusten och viktkurvan. I resten av världen klarar sig ju barnen utan välling, så det är klart han fixar det med. Varför inte röra ner lite smör i gröten han äter?

    Sen måste jag ju säga att din sambo kanske är som min man, lite ovan vid hur mycket/lite barnet vill äta. På sina ätardagar kan Mindre stoppa i sig en del, men i början var maken för rädd att ge henne mer när det första tog slut. De fasonerna tog jag snabbt ur honom. Vill hon äta mer under måltiden så får hon mer då. Hon spricker inte, även om det ibland känns så... Tyvärr alltför sällan.
  • Liten med Mindre

    Hoho!

    Har ni sovmorgon idag? Eller är arbetsmoralen kanske hög?

    Får locka fram er med att berätta om vidare shoppingbravader. (intresseklubben antecknar). Kopletterade mina nya inköp med en riktigt skön långskjorta som funkar under den hålstickade klänningen. Samma märke igen, FRK Åhléns. Måste få lite tid att undersöka resten av deras utbud. Turligt nog fanns det vid Skanstull med, så det kan bli lite shopping på väg från träningen.

    Maken är överlycklig över att jag kryper ur jeansen och i lite klänningar.

  • Liten med Mindre

    Ore - angående slöfockar i tvättstugan - jag skulle bara dumpa deras tvätt i en korg, fast klart man blir putt över att behöva göra ens det.

    Intalar mig att det är mänskligt att glömma...

  • Liten med Mindre

    Ore - i min gamla hyresrätt satte man hänglås på tvättstugan under sin egen tid. Funkade fint. Men det blir ju bekymmer med de som glömmer, eller betraktar alla tider som sina tider...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!