Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    STORA BAMSEKRAMAR och en stor ask näsdukar till dig Lappis!

    Fy tusan vad nesligt. Hoppas med så många tummar jag har, och några till, att det blir flera riktigt klistriga toppembryon till dig!

    KRAM

  • Liten med Mindre

    Hej å hå - tillbaka efter en premiäromgång med pilates. Lite knepigt att förstå hur det är man ska spänna/inte spänna sig (knip här, spänn där, andas så men rör inte det där...) Lite känslan några av er andra fått för AWs sov-metoder tror jag.

    Men det finns ju faksiskt många som lovordar pilates, och med min knarriga rygg och dåliga knip så är det nog lämpligt att fortsätta ett par gånger till. Det kanske ger sig... Knep för glatta livet i en timme i alla fall, och instruktören lät ingen glömma bäckenbotten... Så för er med taskiga kniprutiner (och rygg/hållning i allmänhet) kan jag rekommendera pilates. Lagom småtrött och knappt svett. Olikt mig!

    Cicci -bra att du tagit tag i dina oros-vargar! Hoppas det känns bättre redan! Jobbet är som det är, skönt att jobba deltid som uppvärmning, och sen är det bara nedvarvningen kvar.

  • Liten med Mindre

    Härligt Brr-kallt i hus Nenne!

    Vi har en superbra leverantör av gosiga fårskinnstofflor om du är sugen?

    Perfekt till jul att önska sig fler tofflor, pyjamaser och tröjor. Får ju skryta lite över mina sockor som mormor stickade för en massa år sen, angorakanin-ull med små knytsnören på. Annars gör jag nog som lilltjejen och sparkar dem av mig.

    Fast numer har jag ju en man att värma fötterna på.

    Vi fortsätter husjakten. Har ett lyxigt hus och ett mer ordinarie på gång i helgen. Tror nog mest vi ska på lyxvisningen för att glo lite. Det andra huset visar sig ligga granne med en kollegas hus (de flyttar in i februari), och de har en tjej 5 månader yngre än Mindre. Plus att i alla fall hon är trevlig. Vore ju kalas!

    Sen tjurar förstås maken lite att jag vill kika på hus på andra sidan stan - nu när han börjat bygga upp ett nätverk av kompisar där vi bor. Plus att han har nära till jobbet. Jag vill hellre flytta närmre mina föräldrar för att lättare kunna få barnpassning och ev hjälpa dem när de blir äldre. Liiite gnissligt har det blivit hemma i frågan. Men jobb kommer vi ju förmodligen byta under åren, men föräldrarna bor kvar så länge de kan.

  • Liten med Mindre

    Jo, vi har ju mest kikat på södra sidan stan hittills. Så nu tyckte jag det var dags med norröver. Och då kände någon sig överkörd... Inte mitt fel att det fanns 2 intressanta hus där i helgen, och bara ett söderöver.

    Hittar vi huset som känns rätt i magen så ger det sig säkert.

  • Liten med Mindre

    Nenne - makens föräldrar bor norr om stan oxå - men 3 resp 4 timmar. Men det blir ju ca 1 timme närmre dem med att bo på norrsidan stan.

    Lappis - håller med om grönt. Maken hade knallblått i sovrummet och det var verkligen inte min grej. Men så fick jag in grönkullagrönt och vitmossevitt. Myyyyysigt!

  • Liten med Mindre

    Nu behöver jag lite tips från er med sittvagn. Vad har ni som ni är nöjda med? Mindre sover fortfarande i vagnen så fullt liggläge önskas, liksom hyfsat terränggående (inte bara stadsgator), men i övrigt har vi noll koll.

    Lättare och smidigare än en Brio kombivagn är ju inte svårt att vara. Vår vagn går inte att vända framåt, och nu har någon tröttnat på bakåtåkandet.

    Inboxa gärna dina tips så slipper alla "drabbas".

  • Liten med Mindre

    Morrn morrn!

    Liten rekommenderar oxå Kanebo 38°. Har vänstrat med andra märken några gånger de senaste åren, men återvänder alltid. Nu blir det nog "för gott" om de inte gör någon drastisk ändring. Skönt att slippa se ut som en tvättbjörn efter gympan. Och skönt att slipp gnugga med kemikalier i ögonen.

    Lappis - hudterapeuten jag går till tjatar mest om att hon tycker att jag inte behöver mascara alls - bara färga fransarna. Problemet är ju att de under är så tunna att de knappt syns ens med infärgning. Så det blir mascara för mig.

    Vi satt hela kvällen igår och försökte beställa fotokalender, bilder och julkort från ett nätföretag. Vi är väl ändå hyfsat bevandrade nätshoppare, men jag tror det tog 3 timmar. En så usel hemsida!?!? En massa knapptryckningar hit och dit, och varje gång du kom tillbaka till dina uppladdade bilder så hade valen nollställts och du fick börja om. Kasst! Det får bli Crimson hädanefter.

  • Liten med Mindre

    EA, Kanebo finns på Åhléns, Kicks och Arlanda Tax Free i alla fall. Säkert fler ställen med fin-smink. Men tax free ute i världen har sällan Kanebo, så man får handla på vägen ut.

    Frejis - vi fick problem med barnvakt till visningarna på söndag (de ligger mitt i middagsluren, och Mindre sover inte bra i vagnen någon längre stund) - så då var maken jättesnabb med att tycka att vi inte kan gå på visningarna för att inte rubba hennes sömn för mycket.

    Gissar att problemet inte upplevts lika stort om det varit på "hans" sida stan.

    Fattar inte att han bygger upp hela sitt case på att hans jobb (ett av kontoren) ligger nära, och att han träffat en massa kul folk att flyga radiostyrd helikopter med. Känner jag honom rätt håller intressena 2-3 år, sen avtar det. Ungefär som det ligger dykutrustning för en massa sköna tusenlappar i klädkammaren...

    *mutter mutter* Nåväl - jag lobbar vidare för fortsatt visning i helgen.

    Och du Frejis, m.a.p. ÄL - plötsligt händer det... Kanske en lott räcker för vinst. Hoppas!!!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!