• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • fru AM

    Hejhej! Cicci: du frågade om sömnsvårigeheter vid dagisstart. Vet at BS svarade men det kan vara skönt att höra det från fler: Livia sov som skrutt de första månaderna, vaknade ofta drömde mardrömmar (och då hade hon ens inget Erik-monster att tas med på dagis ...). Det går - som när det gäller allt som har med barn att göra - över! Du Cicci - lite tråkigt att det INTE var 300 ... fast jag fattade att det var en långt framskriden fylleteori som redovisades.

    Otroligt jobbigt med uppsägningar när man har byggt ekonomin kring att båda har jobb osv. Jag sitter säkert (om jag inte blir arg på mig själv och säger upp mig förstås) och egentligen min man också - fast han börjar ju bli sugen på att byta jobb alternativt säga upp sig och starta eget. Känns inte som om det är rätt klimat för det - men samtidigt så borde han nog göra det så han har testat det ... Han ruttnar på sitt jobb. "Tyvärr" är det för bra betalt för att lätt tacka nej till. Tänk att få beslut är lätta att ta ...

  • FruCicci

    Alla ha verkat fatta AM, det var ju skönt.
    Jag fick lite panik en stund...
    Skönt att höra att ni med hade sömnproblem i samband med dagis start, makens kollega hade tydligen det oxå.

    I morse spydde Victor ner mig när han hostade o sen tog jag tempen, han hade 40,1 - så det blev inget dagis idag.
    sen bajsade han ner sig när jag tryckte upp en alvedon i rumpan, han hann somna mitt upp i alltihopa, så jag lät honom ligga kvar i gucket... sen skällde jag ut maken för att han fisit i sovrummet, nÄr det igentligen var Victors fadäs som hängde kvar... Phuu härlig morgon!

    Junilejon, roligt att du tittade in!

    nenne, har du fått påfyllning nu på morgonen med? Annars är det ett hett tips

    Hoppas du eller ni kommer på humör i kväll då Liten, och att armbågen håller sig i styr.

  • Liten med Mindre

    AM - förstår det där med för bra betalt för att lätt säga upp sig... Och två egna företagare kanske känns lite skakigt med småbarn hemma? (Vet inte riktigt hur det fungerar att vara egen.)

    Du har förresten fått ett meddelande i inboxen - så att jag hittar rätt på söndag om jag mot förmodan kommer först.

  • Liten med Mindre

    Krya på Victor-killen! Feber och sjuk igen stackarn.

    Cicci - det mest ironiska i onsdags var att jag försökte göra mig pytteliten så att jag INTE skulle slå i någonstans. Vi inser att blir det hus måste det ha stora dubbeldörrar överallt.

  • nennesjuttioåtta

    God morgon! Slänger i mig frukosten för att hinna till akupunktören om en halvtimme. AAAAAAAAH!!!
    Och vad gör jag då här. Pucko...

    Såg att junilejon var inne - HEJJJ!!!! Länge sen!!! Några sidor sen så sammanfattade jag och Page det hyffsat. Frulan har också plussat, koko jobbar på ett syskon och start september ligger i startgroparna. Så nu är det bara för er att börja öva!
    Jag har gjort en insemination igår.

    Orkade inte fylla på idag men det blev rätt sent igår... Fasen, min kropp är helt ur spel. Förr fick jag ont i tuttarna kanske max 4 dagar före mens, oftast ut mot armhålorna. Men sen har det bara ökat. 10 dagar före ibland. Och förra gången och nu så har jag ont i hela lökarna redan dagen före ÄL och framåt. 14 dagar + som man ska ha dessa svällda blåmärkesömma blåbär. Nu vet jag ju exakt när ÄL var så annars hade man ju kunnat bli fööör glad i förtid. Jaja, det är bara att gilla läget. Maken gillar det mest för då är de runda och fina.
    Lite öm i paketet idag också, men det kanske är helt i sin ordning, han klämde en hel del ovanpå för att, antar jag, kunna stoppa in slangen i tappen.

    Nej, nu måste jag klä på mig och borsta håret!

  • nennesjuttioåtta

    Krya på er alla sjuklingar, stora som små!!!!!

    Piggelin
    OMG! Starkt jobbat att läsa ikapp alla sidor!!!! Hurra!!!

  • Ore

    Piggelin
    Jag bor ca 15 mil från Göteborg nu, men är ganska ofta i stan för att hälsa på kompisar.

  • fru AM

    Aha Nenne, nu fick jag svar på min härom-dagen-fråga: hur långt de stoppar upp slangen! Tack!

  • fru AM

    Cicci: jobbig start på morgonen för hela familjen! Vi hade en lugn och mysig morgon, Livia har hittat sin lilla rutin när hon är frisk alltså). Välling i sängen, busa med brorsan, sitta o kolla på Bolibompa medan jag klär på henne. Vi avslutar med att titta på Hotell Kantarell (på SVTB-kanalen, superbra program) tillsammans hon och jag. Först därefter accepterar hon att närma sig tamburen för påpälsning och avfärd till dagis ...

    Själv sitter jag nybadad och ser fram emot lunch på Anglais med min bästa killkompis! (bortsett från maken förstås)
    FREDAG!

  • _koko_

    Vilken TUR att det varit lugnt här nu på morgonen, så jag fick en chans att läsa ikapp gårdagens babbel.

    cicci - conny hälsar och tackar! Och även jag fattade.
    Trist att victor är sjuk igen! Men det är väl ofta så vid dagisstart...

    Sweeet - Hej!!!! Är fortfarande avis på nenne som fått hälsa på hemma hos dig. Fast jag är inte avis på din stress, ta hand om dig gumman!

    BS - Vad skönt att ni äntligen fått veta vad iris drabbats av!

    Hörrni, det är freeeeeeeeeeedag!!! Den här första veckan har gått så sjukt fort!!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!