• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Telemarkgrrl

    AM, nu när du har avslöjat att du ser ut som drottning Silvia kan du ju ha lite svårt att maskera dig på söndag men jag undrar vilken förklädnad jag ska ha så att inte ev. smygläsare kommer mig på spåren? Goretexjacka och teliskängor är ju helt uteslutna iallafall.

  • Ore

    Tillbaka från möte, och hälften av den jobbtid jag tänkt lägga innan jag åker hem har redan gått åt till att läsa ikapp... Får nog sno på, så att jag hinner hem och hoppa i träningskläderna.

    Återstår att se om jag ens orkar lyfta armen för att trycka på on-knappen till datorn efter träningen senare ikväll... Annars får jag nog ställa klockan tidigt imorgon tippar jag.

    Nenne: Brunkräm kanske funkar mot gul hud? Eller så köper du blå kräm och låtsas att det är någon viktig landskamp på gång...

    Sympatikniper allt vad jag kan, förresten...

  • Lapinette

    Vad har hänt flickor (har sovit hos akup)? Har fler smygläsare givit sig till känna? *tittar mig febrilt omkring*

  • Lapinette

    Ahhh... ser att Sweet har varit inne!!! Det var inte igår! KRAM

  • viktualia

    Pip i luren på er!

    Page - BRAAAA att du åker till Telestubben och är lite normalt social! Det behöver du!!! Och Telestubbens B&B har jag testat kan jag meddela - mycket hög klass på stället! Cool utsikt och allt!

    Omsis Pomsis - såg något om en intervju och hoppas att du vet att jag pompomar för dig... oavsett när det var (minns inte nämligen..)

    Själv - jobbar jag tills jag blir GRÖN i skallen men ujuj vad lycklig jag är.

    För att inte vara OT - nåt konstigt har hänt med min mens sen missfallet, den är sanslöst mycket rikligare nu än tidigare.. skumt! Men men.. jag mår hyfsat och vi får väl se om/när det blir nåt skarpt läge här...

  • FruCicci

    Hej,

    PAGE, för guds skull, jag har absolut INTE varit med över 300 män. Du har inte läst rätt. Jag blev verkligen spak när jag läste i kapp nu ikväll, för om ni ANDRA har tagit det så, så får jag helt enkelt förklara igen.
    Jag var singel fram till jag var 26, nästan 10 år.
    Under denna tiden studerade jag vid universitetet i Lund, även i UK och Ungern (2 olika utbildningar).
    När jag och min bästa kompis natt på fyllan och skojade om gamla studietider, började vi snacka minnen vad gäller folk som datade, vilka vi hade olika relationer med etc.
    Hennes TEORI var att om man var med 1 kille i månaden, så var det 12 på ett år och sen gånger 10 år så var man vips uppe i 120 stycken. Sen körde vi vidare och tyckte 1 per månad lät lite väl lite, så minst 2 per månad blev ju 24 på ett år och således 240 på 10 år.
    NU VAR DET INTE SÅ ATT VI DE FAKTO AVERKADE SÅ MÅNGA, MEN VI SKOJADE OM DET FÖR DET FINNS SÄKER DE SOM HAR GJORT DET!
    Nån motta får det vara!

    SÅ Sweet, uppdateringen av det ska du ta med en nypa salt tack!
    Om du är intreserad av det riktiga antalet skulle jag tippa 30-40+, sedan jag var 15 år.

    Nu lämnar vi detta, men jag var tvungen att förklara mig, då jag kände moig som värsta prostituerade bruden i den beskrivning.

    Ski BAUM, ha ha ha, skrev det jag uttalade i huvudet på tyska.
    Scheisse!

    Jag läste faktiskt tyska när jag pluggade på universitetet i England, det var inte lätt att få en text på engelska som skulle översättas till tyska! (var tvungen att först översätta till svenska i huvudet). Enklar i högstadiet och gymnasiet dock.
    Appropå verb och böjja dem, så skulle jag skriva att här SKJUTER man för kungen på tavlan inför mina klasskamrater. Vad gör blondinen, JO, jag skriver här SKITER man för kungen.
    Min lärare höll på att dö, jag med och resten av klassen höll på att skita ner sig av skratt!
    Mmmmmmmmmmm så kan det gå när inte haspen är på.

    Telis du är så gästvänlig!

    Vickan, det är ganska vanligt att det blir tjingtjong med tanten efter MF och MA. Det kommer mer! Och inte när det ska heller alltid.
    Hoppas du får tummen ur röva och kör på med en bebis snart, vad väntar du på?

    Victor somnade kl 7, i min famn, han är helt slut efter inskolning och sen aktiva morsan som inte tycker det är not, utan tvingar honom att gå till parken o leka en timme, handla etc etc.

    Fasen vad jag hatar de där jä-la telefon försäljarna, idag ringde de givetvis när jag var på toa. Victor vaknar efter bara en timmes sömn (för lite).
    Jag svarade o bad dem fara o flyga oc h tackade för att de väkte min son. Idioter.
    Nixregistret har visst inte listat alla. GRRR

    Kokosen, kom på att din son har namnsdag i dag!
    Grattis "Conny"!

    Lappis, jag har svårt att förstå att man kan somna med massa nålar i sig

  • viktualia

    Cicci - överdrifter och ironier och annat lagom oseriöst blir lurigare i skrift än i tal....

    ... och tack för infon att tanten blir konstig av mf... och jag väntar absolut på bättre tider...

    Just nu väntar jag nog mest på att maken ska sluta tassa runt på tå och faktiskt PRATA om det... det är ju faktiskt HAN som är mest sugen så varför ska JAG behöva ta upp frågan.. näääeeee... nu får han ta nåt slags initiativ här alltså!!! Om han vill att något ska hända alltså...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!