• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Liten med Mindre

    Oj vad det knackas text när jag är iväg. Skidor - det var måååånga år sen. Skulle vara kul att få åka igen... Får se om vi kan knåpa ihop något.

    Cicci - nä, vi jobbar inte på nr 2. Vi jobbar på att börja ha skoj igen. Aktiviteten har gått på minst sagt sparlåga, med en som är övertrött och går på magmedicin, och en som snudd på gått in i väggen. Men, medicinen är borta nu och han som nosade på väggen är hemma och myser med Mindre. Så vi ska nog komma igång igen om vi bara håller oss från dörrposterna.

    Nenne - det finns en affär vid Fridhemsplan som säljer vita lackdräkter modell sjuksköterska. Bredvid "Hemma hos Julia", om de eller Julia inte ha flyttat...

  • Telemarkgrrl

    Lappis, det skulle vara i Provence i såna fall.

    Haha, jag sa till min man på MSN att vi skulle få besök av Page i helgen och då sa han: "Det är lugnt. Jag gillar ju gäster!" Han är ju för söt.

  • MSW

    Lappis: skulle du bra gärna vilja veta va??




    Nädå, förutom lite förtärande av alkohol på allmän plats som minderårig har jag nog inte sysslat med så mycket som borde göra mig nervös..

  • Lapinette

    Finns det inte en affär högt upp på Drottninggatan också? Typ mittemot Grill. Knatar ju ofta den vägen in till "stan".

  • Telemarkgrrl

    Nenne, jag cyklade mot rött en gång och fick böta 600 spänn, gissa om jag är nojjig för poliser. Jag verkar se ut som en sån som dom vill sätta åt.

  • Page

    Va?? Får man böta för sånt? Jag cyklar jämt mot rött!! jag visste väl att jag borde vara orolig för poliser!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!