Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM, vad kul, då ska jag försöka få till några julklappar därifrån i år också! Minns särskilt när jag var höggravid och ville få klart makens födelsedagspresent i fall att det skulle bli struligt att fixa det efter liten Iris ankomst och gick i spöregnet utan paraply ner längs Humlegården för att få tag på presenten, minns dock inte vad det var.

  • BrudSommar2006

    Am, hur märkte ni att hon blev dålig när hon bara satt i vagnen, vet inte om jag skulle märkt det! Hon måste ha blivit jätterisig då för att ni skulle upptäcka det, stackarn, men vilken tur att ni inte hann lämna henne.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det är verkligen märkligt om du brukar ligga så exakt men enligt det där utdraget du lade in här igår så ska det ju stämma med tempen.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det här är verkligen konstigt, det börjar ju nästan kännas som att du inte hade ÄL när temp-ändringen kom trots allt. Fast det är ju också konstigt för du har ju fortsatt att tempa och det har väl inte kommit någon mer ändring sedan dess och nu är du ju förbi även vanliga ÄL-datumet. Och hade du trots allt ÄL då så borde ju mensen ha kommit, alternativt så borde stickan visat plus. Jag testade ett par dagar för tidigt och fick minus och fick sedan plus men jag väntade inte så här många dagar efter ÄL innan jag började testa. Om det nu blir så att tempen dyker i helgen och tanten kommer så är det ju i alla fall något som är jättekonstigt. Även vid tidigt MF så borde plusset komma för att senare försvinna för hormonerna är ju där ändå.

  • BrudSommar2006

    På anslagstavlan på dagis står det just nu - Torsdag: Maginfluensa härjar inne på Månen (avdelningen för stora barn, Iris är på Solen), var uppmärksam på magont. Fredag: Ulla (Iris fröken) sjuk (vet iofs inte varför hon är sjuk). Suck, Iris är ju just tillbaka, hoppas inte vi åker på detta nu också.

    AM, hur har det gått för Livia?

    Cicci, är Victor sitt vanliga glada jag nu efter några dagar med pencillin? Hur går det att få i honom det?

    Iris fick sin sista pencillindos igår kväll, jippi! Det är så synd om henne när vi ska tvinga i henne det och hon blir så vansinnigt ledsen.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, konstigast av allt är nästan att det händer just dig som dels har sådan koll och dels, just på grund av att du har sådan koll, vet exakt hur det brukar vara. Du har ju ändå haft stenkoll i flera års tid nu så hur jag än funderar så är det ju helt obegripligt. Tempen ska ju inte kunna bli fel.

  • BrudSommar2006

    Omsan, jag funderade på om jag skulle ta och börja äta piller igen efter Iris men väntade på att mensen skulle komma igång först eftersom jag insåg att jag annars skulle sätta igång den själv med pillerna och man ville ju inte ha tillbaka den tidigare än nödvändigt. Sedan blev det iofs inte av att jag började med piller i alla fall.

  • BrudSommar2006

    AM, värst vad ni håller på hemma, först badrum och nu fönster! Vad blir nästa projekt?

    Själva väntar vi på att mina föräldrar ska komma hem från Öland med spikpistolen så att vi får upp våra golvlister och den elektriska häcksaxen så att vi får alla våra buskar klippta.

  • BrudSommar2006

    AM, vad mysigt med öppen spis, förstår att ni vill få ordning på dem! Vi har funderat på var vi skulle kunna sätta in en kamin men det är så trångt hos oss som det är känns det som, utan att ett hörn försvinner till en sådan, sedan kan den ju inte placeras var som helst heller. Nåja, vi har lagt projektet på is tills vidare så får vi se. Vi har ju inte möblerat klart i övrig än och allt känns lite halvdant så vi har ju inte ont om saker att göra precis. Vill ha vår nya soffa nu!

  • BrudSommar2006

    Koko, kram! Du funderar inte på att åka? Är din pappa enda barnet?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!