Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Alltså, nu kan man ju inte välja och jag vet inte varför jag ens tänker tanken men jag skulle gärna vilja ha ett höstbarn nu när jag har ett försommarbarn för att sprida ut födelsedagarna lite liksom.

  • BrudSommar2006

    AM, ja med min ålder är det ju lika "illa" fast jag tror ändå att jag chansar på sannolikhet och kör med kub om det blir en nästa gång. Jag är så vansinnigt rädd för mf av någon anledning. Fast jag känner faktiskt ingen som gjort fp som faktiskt fått mf så jag vet inte vad den rädslan faktiskt grundar sig i.

  • BrudSommar2006

    Absolut AM, håller tummarna! Fast jag tror att det kommer att gå bra.

    Ja vi får väl se om det blir en höstbebis, det vore mysigt faktiskt. Vill ju som sagt få de här småbarnsåren överstökade, jag tyckte inte att det kändes som att livet återvände och Iris blev mysig förrän hon var närmre ett år...

  • BrudSommar2006

    Liten, jo, jag åt kalkonen och det smakade väl ok fast efteråt tyckte jag att det var lite läbbigt att jag ätit kalkon faktiskt. Jag tänkte ändå att jag skulle göra ett nytt försök så häromdagen åt jag kycklinggryta till lunch. Även det kändes lite läbbigt efteråt och på kvällen fick jag jätteont i magen och fick springa på toa, det var väl säkert inte därför men jag vete sjutton om jag inte skippar det där med fågel, det känns inte så spännande nu när jag provat som det gjorde innan faktiskt.

  • BrudSommar2006

    Hej Page! Hur tror du ni ska göra framöver, tror du att ni ska prova på att få till ett plus också bara maken repar sig? Måste ni betala er ivf själva, måste ni stå i kö som alla andra eller får ni gå före?

  • BrudSommar2006

    Fortfarande ingen Frejis!! Åååhhh nej, spänningen är olidlig, var äääär du!!!

    Iris var väldigt trött efter första dagen tillbaka på dagis, hoppas att hon får en lugn natt och inte drömmer mycket efter alla intryck idag.

  • BrudSommar2006

    Nu har jag också listat ut vilken lägenhet det är, så fin!

    Vickan, kan du förklara lite mer för en som är lite trög?

    AM, så kul med ankan, haha!!!

  • BrudSommar2006

    Frejis, vad konstigt! Undrar också om du vet när du hade ÄL den här gången?

    Vi har inte bestämt helt att vi ska börja försöka efter nyår utan det jag går och väntar på är min läkartid den 3:e december och förutsatt att jag får hjälp då så kan vi kanske sätta igång. Jag skulle egentligen ha behövt gå ner mer i vikt först dock men det går ju så långsamt med det och jag skulle gärna ha två år mellan barnen. Maken är lite mer flexibel.

  • BrudSommar2006

    AM, ligger företaget på Birger Jarlsgatan? Gillar skarpt i så fall och hyfsat väl utnyttjat.

    Hur är det med stackars Livia, ni märkte inte i morse att hon var risig då?

    Iris är på dagis för ANDRA dagen i rad och är fortfarande frisk! Sista dagen med pencillin idag så på lördag är vi väl sjuka igen...

    Meeen vad det är spännande här just nu, Lappinette, vilken dag är du på nu? Har lagt in ett extra kål på tumhållningen, det är lite obekvämt men jag står ut.

    Så konstigt att Frejis testade minus, det borde ju verkligen ha varit ett plus med CB vid det här laget.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja visst ja, det var ju det där med tempen som for iväg jättetidigt, skumt! Fast du har ju i alla fall tempat så här kan vi väl vara rätt säkra, hur var det med Frejis, vet vi om hon hade koll?

    Gosnosen, det låter ju lovande!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!