Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Fuck. nu är hon här. Lagom en halvtimme efter att telefontiden är slut. och då blir det alltså ingen inseminatoin den här cykeln för de har stängt imorgon.

  • nennesjuttioåtta

    fast det kommer blod också. Och det är inte brunt. FAAAN att de ska ha sån kass telefontid!

  • nennesjuttioåtta

    BS
    eftersom jag måste ta sprutorna, de kör ju sånt här. I så fall hade jag kunnat börja ikväll men jag har inte så det räcker och jag måste ju boka VUL för nästa vecka i så fall.

  • nennesjuttioåtta

    Jag måste alltså ringa för att få besked om hur jag ska göra med sprutorna, få nytt recept och boka in en tid för VUL nästa vecka. Sist gick det ju så fort så då blev det insättning redan dag 7 eftersom mina ägg växte så fort. de kör ju stimulerad cykel här så jag måste ju börja samma dag jag börjar blöda. Ringer jag nästa vecka är det för sent för den här omgången. Då måste vi vänta till nästa mens.

  • nennesjuttioåtta

    jag tog bara dag 3, tror jag.

    Lappis
    hahha, kunde inte låta bli att skratta... jag vet inte. Men jag fick sån jäkla mensvärk för ett tag sen och tänkte att jaaa men det kan man ju ha ändå. Sen kom det blod som är liksom utspätt med vatten. Det har alltså inte dragit igång än men det är inte brunt och resten kommer väl sen. Säker kan man väl aldrig vara, tydligen. eller vad säger du?

    Hinner inte dit efter jobbet innan de stänger...

  • nennesjuttioåtta

    ni som har haft mensvärk trots att ni varit gravida, kom det blod i samband med det? Lappis vet jag ju... Förresten, vet de var Xet sitter????

  • nennesjuttioåtta

    har EA fått svar på simmarprovet? förlåt, det måste jag ha missat. Skönt att det såg bra ut!!!!!

    lappis
    de har ju stängt i morgon, så sista dagen var ju idag (natuuurligtvis).
    Vad drygt att de inte hittar det! dåligt av dem! jag menar, hur många ställen kan man leta på...?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!