Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    få se nu, vad har jag tänkt men inte skrivit...?

  • nennesjuttioåtta

    det var glest bland de gröna plupparna...

    Fasiken 22 (TJUUUGOOO¨TVÅÅÅ) sidor har ni knåpat ihop idag, gör några fler med mig!

  • nennesjuttioåtta

    neeeeejjj jag missade Piggelainen Fasiken, hoppas att ni får lägenheten såld nu!! Och grattis på födelsedagen i efterskott !!!!

    Vickan
    jo, jobbet är roligt, om man bara får jobba någongång.
    God natt!

  • nennesjuttioåtta

    fru AM skrev 2009-01-15 22:32:39 följande:


    Nenne! Hej! Mask är nog inte så smittsamt VUXNA människor emellan (och framförallt arbetskollegor). Se info fr Sjukvårdsrådgivningen:"Sprids via äggenSpringmask sprids genom att man får i sig äggen. Man kan andas in dem eftersom de kan finnas i damm och luft. De sprids också via fingrar, leksaker, underkläder och sängkläder. Äggen kan leva minst ett par veckor utanför människokroppen. Barn återinfekteras ofta av sina egna maskars ägg, om de stoppar fingrarna i munnen efter att tidigare ha kliat sig i stjärten."Tror din kollega är lite mer noga med hygienen än så ...
    ååååh tack AM!!!! Nu känns det genast mycket bättre!
  • nennesjuttioåtta

    Muggles!
    ÅÅÅh jag har den skivan med Hellsongs (men det är inte så många låtar på den, kanske 8?) and I löööööv it! Den ligger här och dammar någonstans...

    Blivande Frugan L
    Tack!

    lappis
    men vad i helsefyr...? Ska det inte sluta blöda någongång så att vi kan komma i fas... heeeyyyy, nu hajar jag. Din kropp vill cykla med mig! OK, då kör vi igång nästa vecka! Om du nu inte har någon envis jäkel därinne som vägrar släppa taget och sopar ut allt gammalt från alla andra gånger det inte funkat.

    ***
    Jag har ju pratat med henne flera gånger att jag verkligen vill börja göra något konkret, och idag fick jag äntligen sätta mig in i ett nytt, gigantiskt, projekt. Men jag vet inte riktigt hur involverad jag ska bli där än (hann bara läsa igenom deras varumärkes- och komunikationsplattform). Och såklart så behövs det arkiveras alla gamla tryckta grejer så det hamnade på mitt bord. *suck* Ingen ordning alls, inte ens bokstavsordning på kunderna. Men, men. Any day now får jag uträtta storverk! Nästa vecka ska jag ju iaf till mitt gamla jobb och konsulta, då får jag ju jobba iaf.

  • nennesjuttioåtta

    mitt favoritvin (om somrarna) är Schloss Volrats (??), med glaskork! MMmmmmmm.... Maken handlade lite gott idag (han brukar köra på the fridaycocks tips på Mix megapol) men det ska inte drickas förrän imorgon. Han är på hockey ikväll så jag sitter här med en flaska trocadero och lösgodis samt en chipspåse.

  • nennesjuttioåtta

    mugglan igen
    tack för att du hoppade in för mig , men jag vill ändå tillägga (så att budskapet garanterat når fram):
    Thank god it's FRIIIIIIDAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYY!

    Så, nu kan jag ta helg! Kram på er och var rädda om varann i trafiken! :-P

  • nennesjuttioåtta

    neeej, missade jag pyamaspartyt som blev här? ATTANS!

    Muggles
    tyckte du skötte inhoppet med bravur, men det kliade lite i fingrarna av all fredagsaggression som bara måste ut.

    BS
    Hoppas Iris kommer ur trotsen snart!!! Styrkekram!!!

    Lappis
    träna, va e det?!?! Shit vad otränad jag är nu, fasen! Hoppas det blir bättre cykelväder så att man iaf kan cykla till jobbet. Just nu när det är runt -10 så är det inte så lockande... Men jag ska investera i ett Friskis-kort any day now. Sa jag i höstas också men den terminen tog slut snabbt.

    EN FRÅGA nu till alla.
    Jag ska beställa en rullgardin till sovrummet
    www.frapp.se/1/sd_function/show_image.php
    men ska jag ha lika bred som fönstret (inkl foder) eller ska jag lägga på en dm? Maken tycker det sista men jag funderar på samma bredd. Den ska mest vara där för syns skull, vi har ju persienner... Men å andra sidan så blir fönsterbrädan lite bredare (vet inte hur mycket än, vi ska snickra till en specialare i äldre stil) så det kanske .. äh. Vad tycker ni?

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Det låter ju som en trolig orsak, iaf!

    AM
    Jo, men om man har en rullgardin är upphängningsanordningen redan kirrad. Vet inte om jag orkar sy/leta upp en färdig kappa och sen sätta upp den snyggt på en stång.

    Telis
    jo, men tar man någon cm bara så blir det specialbeställning. Den kostar redan 859 spänn som det är... :-s

    Ikväll blir det sushi och Dr Loosen Bernkasteler Kurfürstlay Riesling Spätlese 2007 (nr 7203). Jag som förr HATADE sushi har nu cravings. Det är sen julbordet på East 2007, för då blev jag ju tvungen att äta...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!