• MSW

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Jäkla vad ni har skrivit.. Hinner inte läsa ifatt nu.. Ska snart iväg!

  • MSW

    *phu* ifatt!! Fick större och större ögon för allt jag läste! (säger hon som träffade sin make när hon var 16)... Hann iofs med lite olika hångel innan dess.. (av vilka jag hade klarat mig utan de flesta..)

    Frejis: (och vem det var mer som skrev om gekås), man kan göra klipp, men det går betdligt bättre om man lyckas pricka in en dag med mindre folk.. Nu när vi var där var det inga köer (men ganska ont om parkeringsplatser) det var mer/oftare kö "förr".. Det är roligt men krävs en hel del energi och ork!

    Med huset har inget hänt, funderade på att ringa igen i fredags, men kände att med en förkyld make och en hel del att göra i helgen så sköt jag det på den här veckan ist..

    Nenne: det finns en sida på nätet som säljer klädslar till ikea-soffor (om det nu var någon soffa där ni fastnat för..) tyvärr kommer jag inte ihåg adressen, men det går väl googla...

    Grattis Cicci, i efterskott!

    Zozo, hoppas det blir ordning på blodtrycket!

    Själv är jag trött idag, de senaste nätterna har A sovit högst 2,5h i sträck.. (innan har det varit minst 3h) funderar på om amningen inte mättar lika bra längre..? För jag tror inte att jag har för lite, eftersom han blir nöjd vid matningen och somnar om... Funderar på att testa ge ersättning också vid sista målet.. Kan det hjälpa? fast det kanske är sånt här man ska fråga hos bvc...

    Hoppas jag inte glömt allt för mycket!

  • MSW

    Nenne igen, hemsidan stämmer säkert! och resonemanget låter förnuftigt också..

    Om sonen har tänkt sova idag ringer jag kanske på huset.. Men högst på priolistan idag är tvätt.. efter det dusch..

  • MSW

    koko: han har ganska precis blivit två månader... har bett maken köpa ersättning efter jobbet.. Om inte annat ger det lite trygghet att ha det hemma...

  • MSW

    Liten och koko: det är mycket möjligt.. vi får se hur det blir.. Psyket blir juh lite lagom svajigt när maten inte riktigt funkar..

  • MSW

    Hej! Vad ni skriver... Vet inte om jag har så mycket att bidra med så jag pratar väl på om mig själv... (som vanligt)

    Ringde till husägaren och han sa att han nog inte var så sugen på att sälja, och jag svarade att vi gärna skulle titta på det iaf, eftersom inte vi visste hur intresserade vi var.. Han svarade att han har juh mitt nr så han kan höra av sig om någon vecka (han var sjuk).. Jag fick känslan av att han kommer inte ringa, så nu är det väl bara att försöka få ut det ur huvudet (lättare sagt än gjort)

    Ang matningen så ammade jag ofta igår, och försökte äta mer än vanligt, men på kvällen gav jag honom flaskan med ersättning utblandat med lite urpumpad mjölk + att han ammade lite, sen sov han från 21-01 och jag gick upp och ammade, sen vaknade han igen strax efter 02 då tog jag in honom till vår säng och ammade sen vaknade han inte förrän tjugo i 7! Konstig natt!
    men det känns som att det finns mer mat i brösten idag än igår...
    Får väl se hur det blir i natt!

    Ang usa-valet är jag egentligen inte ett dugg insatt, men tycker att Obama har känts mest intressant.. Så jag håller med om heja-ropen!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!