• MSW

    Lös biljett till barnkarusellen!

    ..jag kan nästan redan sakna när A var alldeles nyfödd, även om det är roligare nu när han börja "prata" och så! Men så himla mysigt med en riktigt liten bebis.. Kommer väl bli helt knäpp till våren när kompisarna fått barn..

  • MSW

    Cicci: Skönt att Victor blir ordentligt kontrollerad, skulle något visa sig vara fel går det juh att göra något åt det isf förmodligen!! Men det är säkert inte så farligt!

    Ang presenter (bra länkar så här i julklappstider, har lagt till dom som favoriter...) vad ska man önska i dop-present? Och köper man som förälder present? Vad har ni i så fall köpt?

    Tycker att det är så spännande med alla bimare!!! Börjar juh bli som förr!! Så när jag kommer hem och läser i fatt efter helgen hoppas jag att alla har plusat! (kommer förmodligen inte att spendera någon tid vid datorn tors-sön)..

  • MSW

    Så svårt att önska sig dop-presenter.. Jag vill juh att han ska få "sånt man brukar få"..

  • MSW

    Fru am: Spännande med fosterrörelser (särskilt de första, när man inte är riktigt säker...) Vilken vecka är du i?

    När ska ni alla testa då?? Så man vet när man ska vara nyfiken?

  • MSW

    HAde juh hoppats på rapport från frejis, men detta är sista gången vid datorn förrän tidigast söndag.. men förmodligen måndag, så det blir att ha tålamod!!

    håller tummarna för alla som behöver det!

    och page skönt med J!!

    stora kramar!!

  • MSW

    Tillbaks från sthlm.. Men har typ 60 sidor att läsa ikapp.. Så det lär ta ett tag!

  • MSW

    Jävla skit tanter som inte förstår att de ska komma punktligt eller inte alls!!!!!! (kommer inte ihåg hur man gör arga gubbar men ger mig på ett försök) :-{

    Ore.. Hoppas på bättre tur med testandet än inköpandet av det!

    Tinga: Låter alla tiders bra med hjälpen, inte lika bra att det krånglar med maten, men det går förhoppningsvis bättre och bättre! Du vänjer dig juh också vid att vara själv.. Och håller med, vem det nu var som sa det, att man klarar juh mycket bara för att det inte finns några andra alternativ!

    Jag har tänkt mycket på er "sthlmare" och nästan gått och letat efter er nu..

    Vi har haft det bra i helgen, men det är väldigt skönt att ha kommit hem!

    *håller tummarna för nästa gäng bimare*

    Puss på er!

  • MSW

    God morgon!

    Liten: Det är väl bara att fundera och prata med banken, så lär ni komma fram till om det är värt det eller inte!

    Sitter här med en solskensson, som bara jollrar och ler! Igår började han att lyfta huvudet om han halvligger på rygg.. Och nu känns det som att han inte tycker att det är roligt att ligga platt på rygg.. Helst vill han stå i knäet.. Sån söting!

    Ore: Hur går det????????????????

  • MSW

    Vad var det som blev så in i h..vetes fel??? Det är juh inte klokt med så många positva vibbar, också blir det bara skit av allt ihop!!?!!Håller med vem det nu var (koko?) Stäm kärringen!! (gör ledsna ist för arga, för de ledsna kan jag!)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!