• Izzie

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Ahhh, nu är jag tilbaks. Datorn brakade ihop för en vecka sedan och jag har fått klara mig utan nätet och mail. Fy f-n vad beroende jag är av detta! Jag har känt mig helt avstängd från omvärlden!

    Men nu funkar det igen, hoppas det håller i sig bara.

    Vad har hänt här då? Inser att jag inte kommer ha tid att läsa ikapp en hel vecka... Någon som har lust att dra de stora nyheterna?

    Såg att Cicci fyllt år - Grattis!!! Din middag lät ursmaskig (särskilt för mig som ju inte "får" äta någon mat just nu...)

    AM - Vad är det för gryta? Passar den bra som bjudmat? (Har lite kalas att ta hand om framöver o behöver tips på bra och smidig bjudmat...)

    Nenne - Vilken trådstart!

    I helgen har jag och maken målat taket i köket! Vi har obehandlat trätak som säkert var fint och fräscht när det var nytt, men som numer inger bastu-känsla... Hursomhelst, nu är även köket vitt och det känns som jag fått ett helt nytt kök! Så kul! Fast fasen vilket jobb det är att måla tak. Puh! Men nu är det gjort. Nu är det bara tvättstugan, "finrummet" och kontoret kvar att måla...

  • Izzie

    Nenne - Alltså... jag skrattar ihjäl mig. "Ollar på ditt köksfönster med dildon" - var får du allt ifrån???

    Telis - Åh vad kul att ni blivit godkända som äggmottagare!!! Grattis! Fattas bara annat! Hur ser processen ut för ÄD? Vad är nästa steg? Hur lång tid tror de att det kommer att ta? Kommer ni hinna fram i tid?

    Telis & AM - Vaddå lakritsbutik? Menar ni att det finns en hel butik som bara säljer lakrits??? Jag ääälskar lakrits! Var finns denna butik???

    AM - Kul med sms'et till brorsan

    Koko - det var värst vad du var på G Hoppas du får en kul kväll!

    Cicci - Skrattade gott åt ditt inlägg med dagispappan! Hoppas det flyter på bra för Victor på dagis nu.

    Ang att stoppa tandborstar i toaletten, så hittade jag Matilda bitandes på toaborsten i förmiddags. URK!!!

  • Izzie

    Lappis - trist att du måste jobba helg...

    BS - Håller verkligen tummarna för att Iris piggar på sig snart och att provsvaren är bra! Kram!

  • Izzie

    Herregud vad ni skriver!!!! Har suttit och fnissat i omgångar, de gamla takterna sitter uppenbarligen i!

    Vad mysigt att ni ska på brunch allihop! Är lite avis faktiskt.

    Hmmm, vi får kanske ta en träff i Götet modell större? Om vi bara bestämmer datum i tid går det säkert att fixa...

    Ore - missade dina första inlägg när min dator var paj - var kommer du ifrån? (o Välkommen förresten! )

    Nenne - Snacka om att mina tummar är blå nu. Hoppas hoppas hoppas att allt går vägen nu! Var du läcker som bad nurse? (själv köpte jag latexdräkt a la sjuksyrra och fotade en secret box till maken som morgongåva, vill minnas att dräkten var sjukt j-vla varm... )

    Ang skidor så älskar jag slalom. Fort ska det gå och välslipade carvingskidor är min absoluta favvo.

    Telis - tack för beskrivningen om lakritsbutiken. Ska helt klart leta upp den under mitt nästa besök i hufvudstaden .

    Ahh bara två dagar kvar med soppor och shaker nu. PÅ lördag ska jag få äta yttepytte lite mat igen... Yippie!

  • Izzie

    Ja, xtravaganza, fast det är nog ung samma koncept som itrim om jag förstått det hela rätt.

    Har kört i snart 3 veckor på helfart (bara soppor och shaker) och ska gå på halvfart nu. Får se som jag tar en helfartsperiod till efter nyår. Har iaf gått ner 8,2 kg på två veckor. Får se vad som hänt denna veckan när jag väger mig på lördag.

    Nu väntar strikt GI-mat, mycket fysisk träning och mycket fokus på den mentala träningen. Känns kul!

  • Izzie
    nennesjuttioåtta skrev 2008-11-06 11:55:38 följande:
    Izziehahahha, jag har ingen lackdräkt men det vore ju rätt skoj. Var köpte du din?
    Nån butik i Göteborg. Minns inte vilken. Min kompis som är amatörfotograf tog med mig ut till ett visningshus (hon jobbar för ett husföretag) utmed kusten i nåt fint område i Gbg. Där badade jag i jaccuzzi (inget varmvatten, svårt både att få fina bubblor och inte frysa ihjäl), poserade i sjuksyrradräkten, korsett osv. Roligast var när jag stod naken på balkongen (kompisen skulle ta ett foto på min baksida med mig tittandes ut på klipporna) och en långtradare fick syn på mig som körde på vegen utanför huset

    Ore - Hmmm, jag bor oxå 15 mil från Göteborg...
  • Izzie

    vegen? Hmm. E och Ä ligger inte ens nära på tangentbordet och jag pratar inte stockholmsdialekt...

  • Izzie

    Ni är så himla aktiva!

    Har precis gjort en superraid ner till centrum (mer el mindre i pyjamas) för att hämta paket som kommit. Har beställt ett par färdigsydda gardiner på nätet och var så förväntansfull. Men de passar nog! De ska vara i vårt nymålade kök och det kommer att bli så fint!

    Beställde lite böcker på Adlibris oxå. Bla Fars dags-presenter och två GI-kokböcker. Nån som har nåt tips på ett kul PS3-spel? Ska köpa ett till maken från Matilda i Fars dags-present tänkte jag. Vet att han skulle bli skitglad för det, men jag har ingen om vilket jag ska köpa...

    Ahhh idag är det min sista dag som jag enbart dricker shaker!!! Ska bli så gott att börja äta mat igen. Fast nu väntar förstås en upptrappningsvecka först med minimat och fler shaker.

    Piggelin - Starkt jobbat att läsa ikapp på en enda kväll! Ang programmet på tv så valde jag oxå bort det. Blir så himla ledsen över att se sånt. Var det ok annars? Dvs inte så sentimentalt och sorgligt? Enligt försnacket så skulle det vara vinklat från den positiva sidan. (Alltså, inget fel på sentimentalt och sorgligt, men det blir så jobbigt att titta på bara)... Tråkigt med din bror *kramar om*

    Nenne - Knip knip knip! Håller tummarna!

    MSW - Vad skönt med en bra natt! Det gör verkligen susen för energin.

    Junilejon - Kul att "se" dig! Klart vi minns dig! Spännande att flytta!

  • Izzie

    Tack för tipsen om spelen! Inte lätt när man inte så intresserad själv...

    Blev övertalad att köpa ett PS3 när vår DVD gick sönder. Maken menade att det var billigare att köpa spelet än en ny blu-ray spelare, eftersom spelet klarar blu-ray...

    Topspin kanske kan vara något. Maken gillar tennis (både att titta på och spela) i verkliga livet iallafall. Fifa 08 hade han till sitt förra PS2, så det kanske kan vara kul med åt helt nytt.

  • Izzie

    Åh vad mysigt det lät med er brunch! Önskar att jag var på närmre håll så jag kunnat vara med...

    Piggelin - Ja, den dödsannonsen var minst sagt magstark enligt min smak... Särskilt med bilden oxå.

    Här har vi haft en aktiv helg annars. Först barndop i lördags fm och efterföljande lunch och fika. Sedan födelsedagsmiddag hos svärmor och igår far dags-firande i omgångar. Stackars Matilda var alldeles uppspelt och hade jättesvårt att komma till ro igår kväll. Själv satte jag igång och målade en fondvägg i köket. Den blev äppelgrön a la Granny smith. Har inte bestämt än om det är snyggt eller inte Men det bli nog bra när resten av "piffet" är på plats.

    Ska hålla mig hemma idag iaf för att M ska få lite lugn och ro. Lika bra det, för ute ösregnar det och blåser halv storm.

    Började äta lite grann i lördags efter tre veckor med shaker och det är riktigt underbart med lite mat igen! Blir än så länge begränsad kost men vad som helst är himmelriket jämfört med soppor och shaker. Det kommer dröja läääänge innan jag äter en slät soppa frivilligt igen.

    Lilla vickeviran! Tänk vad din stackars hjärna går på högtryck med barnprojektet! Ska du inte bara ta time-out till efter nyår och rensa huvudet lite? Fokusera på annat och "sov på saken" under lite längre tid. Du kan bestämma med maken att ni ska prata ordentligt om saken i januari? *kramar om*

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!