• Izzie

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Nu ska här adventpyntas!

    Alla ljusstakar och stjärnor upp i fönstren, kransar till ytterdörrarna ska fixas, pepparkakor ska bakas!

    MYS!!!

  • Izzie

    EA - Vad trist! Jag hade hoppats på dig! När tanten sedan kom till mig idag, tänkte jag att jag kunde uppehålla henne ett tag och att hon inte skulle hitta dig, men hon hade visst redan reserverat plats...

    Vem är nästa som BIMar? Passa på nu när hon är hos mig!

    Fast jag var verkligen glad att hon kom. Jag och maken slarvade lite, och eftersom tanten var några dagar sen började jag ana oråd. Det hade verkligen INTE passat nu när jag snart ska börja jobba igen. Vill tidigast dra igång karusellen om ca 1 år... Behöver lite återhämtning, både ekonomiskt, mentalt och kroppsligt först.

    Nähä, dags att baka ut en plåt med peppisar. Kom precis hem från den lokala julmarknaden och nu vill maken och jag njuta av pepparkakor, cambozola och glögg... mums!

  • Izzie

    BS - Förstår att du känner dig nervös. Förhoppningsvis är det inte så illa och AM har rätt... Det fanns ingen chans att få komma tidigare eller?

    Lappis - Håller tummar o tår!

    Liten - Vad kul att Mindre börjat krypa! Jag ångrar så att jag inte filmade Matilda när hon körde ålning a la combat-style, men jag ska försöka komma ihåg att ladda batteriet till kameran så jag kan filma henne när hon kryper. Hon går och kryper om vartannat, så snart är det nog bara gå som gäller...
    Klappa händer är en favvo här med!

    Oms - Tack för länken till era bilder! Vad fina ni var! Kul att se dig o maken med. Snacka om att Mathilda kommer bli en ursnygg tjej som tonåring med de ögonen och färgerna! Ni lär få hålla hårt i henne... Hon är verkligen supergullig!

    Ore - Fnissade lite åt din beskrivning av kundvagnskrocken Ibland tror man knappt det är sant... Ska ju själv dit nästa vecka, får se hur det går.
    Päronglögg drack jag med igår. Ganska gott fast väldigt sött, men det är ju glögg...

  • Izzie

    MSW - Jag hann inte med någon gynundersökning på min efterkontroll heller eftersom BM tyckte det var viktigare att prata igenom min (jobbiga) förlossning. Jag blev istället erbjuden att komma dit i samband med cellprovstagningen två månader senare och då gjorde en knapphändig undersökning.

    Tycker det är jättesynd att din BM inte var lyhörd inför dina känslor. Tyvärr är det ofta så inom vården att man själv får stå på sig för att få hjälp. Du kan inte ta kontakt med henne igen och fråga om du kan få tala med en kurator?

    Minns att jag på BVC efter ett par månader fick fylla i ett formulär ang min mentala hälsa efter förlossningen. Detta för att fånga upp de som ev drabbats av förlossningsdepression. Om du har bättre kontakt med din bvc-sköterska kanske hon kan hjälpa dig att komma i kontakt med någon istället?

    Det hela behöver ju inte vara så dramatiskt heller, utan att du helt enkelt behöver prata någon utomstående, lufta dina känslor kring de förväntningar som inte infriades efter förlossningen. Får du hjälp med detta så tror jag att det är lättare för dig att acceptera att det blev som det blev och inte som du föreställt dig från början. Kram!

  • Izzie

    AM - Du brukar har bra shoppingtips... Var hittar jag söta/tuffa barnkläder att beställa till jul på nätet?

    Letar efter kläder till Matilda att ha på alla fester, kalas och sånt framöver. Har kollat lite i butikerna, men inte hittat så mycket kul. Nätshopping är ju smidigt...

  • Izzie

    Lappis - Vad trist att du fick ut färre ägg än vad du hoppats på. Men precis som skrivits tidigare så kan det ju räcka med ett endaste ägg... Håller tummarna för att du får ett riktigt superembryo tillbaka och att det väljer att stanna!

    Koko - Vilka tråkiga nyheter om din katt! Och desstuom magsjuka på det... *kramar om*

    Muggles - Tack för shoppingtipsen! Jag gillar oxå Villervalla, köpte lite sådana kläder till M i somras på en urmysig liten butik i Västervik. Ska in och kolla in den andra länken dom du tipsade om senare.

  • Izzie

    AM - Tack för tipset! Ska kolla in den länken! Jo, jag handlar oxå det mesta i butik, men än så länge har jag inte hittat det jag letat efter, så nätet kanske kan erbjuda nåt kul som jag missat...

  • Izzie

    Bra att det receptet kom på tal igen. Hade helt glömt bort det, men det låter supergott. Ska definitivt testa imorgon el på onsdag!

    Skönt att optimismen (säger man så?) är tillbaka, Lappis! 5 ägg är ju ändå inte illa. Får du svar imorgon ifall de har befruktats och är det då återinsättning med en gång?

    Vad mysigt att allt var fixat tills du kom hem BS! Måste ju varit riktigt härlig adventsstämning med både lyktor och stjärnor?!

    Nähä, nu är det natti natti som gäller...

    Ses imorgon!

    Glömde ju säga hej till Sweet förresten! Hej! Kul att höra ifrån dig! Har läget lugnat ner sig lite? Det lät lite tufft sist med nattsömnen... När kommer ni hem till jul? Kram!

  • Izzie

    Men Omsan, nu måste du in och rapportera!

    Spännande med ET Lappis! Tycker verkligen att akupunkturen spetsar till det hela ytterligare. Finns det ingen behandling man gör efter ET som ska hjälpa embryot att hålla sig kvar? Fast det kanske är det som behandlingen du gör innan ET ska syfta till? Spännande är det hursomhelst. Håller tummarna för att det är dött på din telefonlinje - åtminstone från 018-området...

    AM - Lycka till med byxorna! Hur gick det med det där namnet som du refererade till en gammal tv-serie (och som jag för övrigt fortfarande inte lyckats klura ut irriterande nog!)? Är det med på listan?

    EA - Vad jobbigt att den inte gör som den brukar... Tyvärr är det ju inte mycket man kan göra för att påverka det hela heller...

  • Izzie

    Jadu, tror det var fler i tråden som fick sin cykel rubbad av rosenrot...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!