Inlägg från: slottsbröllop2010 |Visa alla inlägg
  • slottsbröllop2010

    Den Borgerliga Tråden

    Hejsan!
    Här tittar ännu en borgerlig brutta in!
    Vi har ännu inte kommit så långt. Vi har ett hum om vart vi ska vara och vilken musik det blir. Datum är bestämt till 25 juni 2010

  • slottsbröllop2010

    vi kommer gifta oss i slottsmiljö, helst utomhus.
    Velar mellan två olika slott.
    Vår solist kommer att sjunga "den här stunden".
    Vill gärna ha med "a moment like this", vet inte om vi ska ha den ingångsmusik eller om vi ska ha den när vi går ut.

    Mycket mer än så vet vi inte än. Finns så många detaljer att tänka på men det kommer bli perfekt den dag det är dags!

  • slottsbröllop2010

    nu har vi tänkt om lite i vårt upplägg. Vi har hittat en slottsruin som vi vill viga oss i.. Då har vi också löst problemet med hur vi ska göra med vår in- och utgång..
    Sen har vi pratat om att ha festen här hemma..

    Vi kommer då precis blivit klara med vår tillbyggnad och då kunde det vara roligt att premiärsova där bröllopsnatten..
    Annars så håller vi fast vid att ha festen på slottet vi tänkt gifta oss i..

  • slottsbröllop2010

    iom att vi ska gifta oss på midsommarafton så had det varit kul att vara hemma..

  • slottsbröllop2010

    har inte skrivit här på evigheter men nu är det dags igen!=)
    Vi har hittat det perfekta stället att gifta oss och troligen har vi bestämt oss för lokal också. Vi kommer gifta oss i en slottsruin och sedan ha bröllopsfesten på ett litet slott inte så jättelångt därifrån.

    Slottsruinen har två ingångar så jag och m2b ska komma in från varsin igång och mötas på mitten och gå sista biten upp till "altaret". Vi har kommit överens om att vi ite ska träffas i våra vigselkläder förrän inne i ruinen..

    Vi har lång tid på oss att planera men nu känns allt så bra=)

  • slottsbröllop2010
    SommarNoll9 skrev 2009-01-08 09:01:02 följande:
    Mina två systrar ska vara tärnor och min blivande man ska ha sin bästa vän som bestman. Vi kommer inte ha så strikt och traditionellt, utan vi ville bara ha tärnor och och bestman för att det känns trevligt
    Precis så har vi också tänkt. Känns skönt att ha någon att förlita sig på när nervositeten slår in..
  • slottsbröllop2010

    Vad kul att ni också ska gifta er i en slottsruin!=)
    Välkommen till tråden!


    FoF skrev 2009-01-20 08:50:24 följande:
    Hej hej! Vi ska oxå gifta oss borgerligt, så detta får bli en favvo-tråd :)Vi ska gifta oss i en slottsruin, vf, musiker, festlokal är bokat. Inte helt på det klara med vilka låtar vi ska ha under vigseln, men tankebanorna går väl ungefär såhär:Får vi tag på några mer män med skaplig stämma vill vi ha ronjalåten som ingångslåt. Sen blir det sång med akustisk gitarr Nationalteatern - Bara om min älskade väntar och Elton John - Your song. Vid det här laget är det nog många med svallande känslor så för att lätta upp det lite lurar vi på Monty Python - Always look on the bright side of life som utgångslåt. Även om det är världens bästa dag när man gifter sig så kommer det motgångar, då får man försöka se det från den ljusa sidan :)Ev blir ytterligare någon låt som brudens kompis ska sjunga. Efter middagen blir det musikerna samt resten av deras band som spelar på kvällen.Någon bröllopsvals blir det troligen inte, men har just nu inte en aning om vad det kan bli istället.Förhandlar om maten för tillfället. Vill ha 2-rätters (för- och huvudrätt), tänkte ta bröllopstårta som efterrätt.Det är väl vad jag kommer på nu. Får läsa ikapp lite nu, lär nog ta en stund.. :)
  • slottsbröllop2010

    vi kommer gifta oss i Vellinge Månstorps gavlar..

  • slottsbröllop2010

    vi kommer att spela in- och utmarsch på cd och sen ska vi ha en jätteduktig tjej som ska sjunga "du är allt" under vigselakten. Som inmarsch kommer vi ha "a moment like this" och utmarschen är ännu inte helt bestämt.. Först talade vi om att spela "fell in love with an alien" som inmarsch men det hade nog inte blivit jättebra. Men annars så är det vår låt.

  • slottsbröllop2010

    när ändå ämnet katastrofbröllop är på tal så vill jag bidraga med ett bröllop jag var på..
    Bruden och brudgummen hade bråkat på morgonen så bilen de beställt ihop åkte han ensam i och bruden kom så hon fick springa in i kyrkan. Hon hade fått igång deras uråldriga och skrotiga ford långt om länge..

    De hade varit ett par i ett halvår och under det halvåret så hann bruden nämna att de sklle gifta sig så hon fick hans finare efternamn. Hon hade då ett sson-namn.

    När bruden sedan skulle tacka alla på festen efteråt (40 pers ute i deras radhusträdgård=trångt) så lät hon alla veta att de bråkat men nu hade hon iaf hans efternamn..

    Hur pinsamt är det inte att lyssna på?
    Ett halvår senare hade de varit skilda ett tag men nu sådar 10 år senare har hon kvar hans efternamn..

Svar på tråden Den Borgerliga Tråden