• Pumpkin

    Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 12!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2999976.html

  • Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!
  • Pumpkin

    Englali: Jag har sagt ifrån, och jag har sagt åt Lasse att han också måste säga ifrån - annars kommer jag go crazy! Men ingen verkar lyssna... Tur att de åker hem imorgon och att de trots allt inte är här så ofta. När vi är hos dem är det ju lugnt, då är det ju deras hem och alltså inga problem. Förutom lite konstiga kommentarer då och då.

    Idag t ex har hon gnällt över att fotografen såg ut som en lodis (mer eller mindre) och att hon borde ha klätt upp sig (hon hade kjol och linne), att marskalken är sååå bred och stor (han är vältränad och skitsnygg, men det ska väl hon ändå skita i?) och att ett av porträttfotona som hon vill ha framkallat skulle ha varit så mycket finare om planket (!) bakom oss varit rent - who cares?! Suck, vilken kvinna hon kan vara ibland... Och let me tell you, svärfar har en hel del konstigheter för sig han också.

    Så länge de inte gnäller och lägger sig i för mycket så tycker jag om dem dock

    Och ja, jag vill också uppleva allt igen och igen och igen...

  • Englali

    Pumpkin: Ojojoj... att du fixar det! Jag hade blivit galen, jag vet... enkelt att säga när man inte själv är i det, men åh!! Vad jag stör mig åt dig
    Det är bra, säg till Lasse också, han får ju oxå stå på sig lite. Han kan väl inte heller tycka det är så roligt med alla kommentarer??

    Min svärmor kan hon också... jag lovar!! Svärfar - aldrig något, har aldrig hört honom säga ett enda ord som jag irriterat mig på. Det är skönt!

    Tänkte på er som har en bit till Lasses föräldrar, hur ska ni göra vid jul i år?

  • Pumpkin

    Englali: Jag går undan, det är det enda jag kan göra. Gå undan och ta djupa andetag + skicka arga mail till mamma för att avreagera mig
    Vad Lasse tycker om deras kommentarer vet jag inte, jag skulle tro att han är så van att han inte reagerar, faktiskt.

    Skönt för dig med en lugn svärförälder i alla fall

    I år firar vi julen här nere, vi ska gå ut på restaurang och käka traditionellt julbord tillsammans med mina föräldrar, morbror, moster och Ia, min styvfars föräldrar och mosters familj. Totalt blir vi 14 stycken tror jag. Sittningen är mellan 12 och 15, sen åker vi hem till morbror och moster och tar det lugnt, umgås och käkar onyttigheter resten av dagen/kvällen Nästa år har jag lovat Lasse att vi ska fira med hans familj och det blir första gången jag firar utan någon alls i min familj Men, vi är ju här nere resten av året (dvs nära min familj), så jag antar att det är rättvist att vi börjar fira däruppe varannat år. Fast "snart" är vi väl tillbaka där på heltid misstänker jag

    Ni skulle ha alla hemma hos er i år va? Så skönt! Det ska vi också ha när vi köpt hus

  • Englali

    Haha, ja det är säkert så, att Lasse är så van att han inte ens hör vad hon säger

    Låter som ni får en mysig jul också.
    Ja, vi ska vara hemma hos oss, det känns toppen. Me bådas familjer. Ska bli så ljuvligt skönt att känna att man inte blir kluven mellan två ställen.

    Jasså, ska ni hamna där uppe på heltid igen?? Snart??

    Nu blir det sängen o ett försök till lite sömn i väntan på att my man ska komma hem (han spelar... som vanligt!!!)
    Natti natti på dig och försök bita ihop tills dom åkt i morgon

    Natti natti!

  • Pumpkin

    Verkligen lyx och supermysigt att få ha bådas familjer på plats, så man slipper känna den där kluvna känslan. Förra julen åkte Lasse upp själv till sina föräldrar och det var inte roligt alls

    Ja, snart och snart, men vi siktar på att flytta tillbaka så snart som möjligt. Är det så att jag kan göra min sista termin (dvs examensarbetet) på distans så finns nog möjligheten att vi flyttar upp om drygt två år, annars blir det väl så snart vi fått jobb där. Det är lite kluvet förstås, jag vill ju gärna vara nära mamma, men samtidigt så längtar vi båda tillbaka såå mycket. Och faktiskt så var det bättre kvalitet på tiden med mamma när vi bodde långtifrån varandra än vad det är nu, vilket iofs kanske är ganska logiskt. Dessutom flyttar morbror, moster och Ia till våren, så då är inte de kvar här heller...

    Jag ska också krypa ner i sängen, fast jag har ju lyxen att få krypa ner tillsammans med älsklingen på en gång.

    Sov så gott!

  • KKC

    Hej hej!

    Har en snabb fråga... Ni som bytte efternamn, fick ni några papper på att det var ändrat av skattemyndigheten eller så? Eller fick ni själva ringa och kolla om det var klart? Vi har inte hört ett knyst sen vigseln och jag börjar undra om prällen inte skickat in papprena....??

    Nu ska jag fortsätta plugga, har sjkt mkt att göra och har haft det de senaste veckorna + att både Caisa å jag åkt på en förkyldning Imorn är det examination och sen blir det förhoppningsvis lite lugnare..

    Kram till er alla och hoppas ni mår bra!

    Ingen som startat upp en tråd för oss på FL?

  • sommarbrud 080802

    KKC: Min make och Liam bytte efternamn och de fick papper från skattemyndigheten. Så något har någ blivit fel hos er!
    De gick relativt snabbt med..

  • Anja 19 juli 2008

    KKC

    Mitt efternamn ändrades ganska snabbt. Tog drygt en vecka, eller om det var drygt två veckor. Minns ej, men däremot dröjde det ett bra tag innan jag fick papprena på att det var ändrat.

    Ring till skattemyndigheten/folkbokföringen tycker jag. Så får du veta säkert.

  • Pumpkin

    KKC: Verkar definitivt som att nånting är fel då, för mig tog det drygt en vecka (5-6 arbetsdagar) innan papperet landade i brevlådan.

Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!