• Pumpki­n
    Äldre 9 Oct 07:32
    31858 visningar
    240 svar
    240
    31858

    Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 12!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2999976.html

  • Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!
  • Pumpki­n
    Äldre 24 Oct 11:33
    #51

    Den vanligaste frågan jag får nu mera är faktiskt: När kommer barnet då?

    Börjar faktiskt bli lite irriterande - tänk om vi inte KAN få barn liksom? Det kan ju inte folk veta Äh, jag överreagerar väl för att jag börjar bli så less på frågan.

    Ha det så bra på jobbet, själv ligger jag i soffan och har en softardag.

  • Nienna
    Äldre 24 Oct 11:36
    #52

    Här är en till som varken är gravid eller försöker bli. Vi är färdiga med det och slipper frågor om det. Det är snarare så att folk tycker att vi har "gjort vårat", vi har ju en av varje så varför skulle vi skaffa fler (enligt vissa)?! Tidigare ville jag ju ha ett till, men nu när våra är så stora har man blivit bekväm. Nä, jag orkar inte börja om...

    Nu ska jag åka på jobbet och ha lunch, smet hem en sväng på vägen.

  • sommar­brud 080802
    Äldre 24 Oct 13:23
    #53

    Anja: Vad vill du veta?

    På FL heter jag iaf. Steffi m Liam,så går allt som det ska så kan du följa mig där.

  • Englal­i
    Äldre 24 Oct 22:36
    #54

    Hej tjejer!

    Pumpkin jag håller med dig... frågan om NÄR barnet kommer börjar gå mig på nerverna. Det är inte frågan om utan när. Fräcka kunder frågar dagligen och studerar min maga mkt noga har jag sett när jag klipper dom. Fräckt!!
    Bebisverstaden går på sparlåga här... just nu är inställningen mer "blir det så blir det" men vi satsar så mkt på huset nu och det vore skönt att ha det någorlunda klart innan det är dags.

    Idag har jag varit på en helt ljuvlig ansiktsbehandling i lite drygt två timmar med både ryggmassage, akuprssur, rengäring och massa härligt! Jag NJÖT verkligen! Hade med mig en "liten" påse därifrån också som vi inte nämner summan på

    Vet ni... om 2 veckor fyller jag faktiskt 25 år. Det blir inget jättekalas alls, känner att jag haft min/vår stora fest för det här året så jag ser fram emot att få avnjuta dagen med mina närmaste familjemedlemman och vänner.

    Mamma har börjat med sina cellgiftsbehandlingar... så here we go again! Nu kämpar vi på i några månader till och sen så ska det förhoppningsvis vara bra!
    Jul blir hos oss i år... nu när vi har huset och allt. Så både min och Andreas familj så vi slipper att åka fram och tillbaka, plus att mamma kan koppla av och inte behöver styra en massa. Känns toppen!

    Nehe... nu ska jag krypa i säng och kika på en film. Min älskade man är på nattklubb o spelar (nej, han har inte slutat... är det inte bröllopspengar som behövs så är det renoveringspengar )

    Natti natti på er tjejer, hoppas allt är toppen med er alla!

  • Pumpki­n
    Äldre 25 Oct 14:57
    #55

    Hej tjejer!

    Englali: Härligt med sånt lyx, förstår att du njöt

    Tänkte bara säga att jag har skaffat mig en bilddagbok, för den som är intresserad pumpkin84.bilddagboken.se/p/main.html Har lagt upp bilder från förra året fram till nu, så det finns en del att se. Kom ihåg att kommentera när ni är inne och kikar

  • Äldre 26 Oct 20:17
    #56

    Hejsan!!
    kkc försöker ni med?? åh vad roligt!!!

    hihi Anja kul att du tycker det är kul att följa oss med barnplaner,,, här går det bara bra. magen växer!
    vi var nere och hälsade på magnus pappa i helgen ( har ju inte pratat med honom sen bröllopet) och det var lagom kul att träffa honom,.. han var fjäskande och bläää... ville bara skälla på honom men jag var lugn för magnus skull, vi shoppade massa babysaker på ullared iallfall

    nä men det hät med frågan om när barnet kommer till nygifta kan ju ta knäcken på vem som helst... tyckte också det var jobbigt i början man vet ju faktiskt inte om man kan bli gravid eller så kan det dröja länge...

    englali: mysigt med julfirande hemma hos er! :) hihi ja pengar behövs det ju alltid extra av.. själva lägger vi golv nu
    kram på er!

  • sommar­brud 080802
    Äldre 26 Oct 20:43
    #57

    Vad heter alla på FL då? Såg att du kikat in Pumpkin!

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 28 Oct 10:23
    #58

    Hmmm jag menade alltså inte att "stressa någon" utan undrade bara vilka som planerar/försöker skaffa barn och vilka det är som är gravida då jag hade lite svårt att hålla reda på det. Min fråga betydde inget annat än detta. Ledsen om jag retade upp er Pumpkin och Englali.

  • Pumpki­n
    Äldre 28 Oct 10:30
    #59

    Anja: Nej nej, jag menade inte att du hade sagt något fel - det bara fick mig att tänka på denna irriterande fråga

  • sommar­brud 080802
    Äldre 28 Oct 14:09
    #60

    Inget svar,så frågar igen:
    vad heter alla ni som har FL där? *nyfis*

Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!