• Pumpki­n
    Äldre 9 Oct 07:32
    32013 visningar
    240 svar
    240
    32013

    Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 12!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2999976.html

  • Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!
  • Pumpki­n
    Äldre 5 Nov 19:49
    #91

    Suck, Lasse vägrar förstå hur dåligt jag mår över hans mammas beteende. Istället för att lyssna på mig börjar han hoppa på mig och min familj Klart jag fattar att min familj inte är perfekt, och att man är mer "döv/blind" för vad ens egen familj gör, men om jag nu mår jättedåligt över det här - varför kan han inte stötta mig istället för att slänga ur sig massa saker om hur min familj är utan att kunna komma med exempel?!

  • Filifj­onkan2
    Äldre 6 Nov 18:10
    #92

    hej hej tjejer

    igår kom vi hem från en underbar resa, hem till snö och kyla, 14 dagar i thailand vi var både i Kata och kho lanta solat och badat... druckit paraply drinkar i pool baren, massage varje morgon nere vid havet.... suck jag vill tillbaka

    hur står livet till här då?????

  • Englal­i
    Äldre 6 Nov 21:38
    #93

    Pumpkin: Har det hänt ngt mer som hans mamma gjort eller är det hur hon var nu i helgen när dom var på besök hos er!?!

  • Pumpki­n
    Äldre 6 Nov 22:09
    #94

    Englali: Nej det var det som hände i helgen när de var här som jag tog upp... Nu har han som tur är lugnat sig lite i alla fall.

  • Pumpki­n
    Äldre 6 Nov 22:10
    #95

    Fast vi kunde ha rykt ihop angående hans föräldrar ikväll också, de håller typ på att göra upp ett schema på vad vi ska göra när vi är däruppe - enbart med dem och släkten. Men hallå, vi åker ju upp för att träffa kompisarna? Självklart ska vi umgås med dem, men vi är väl ändå vuxna och bestämmer själva var, när och vem?

  • Englal­i
    Äldre 6 Nov 22:25
    #96
    Pumpkin skrev 2008-11-06 22:10:44 följande:
    Fast vi kunde ha rykt ihop angående hans föräldrar ikväll också, de håller typ på att göra upp ett schema på vad vi ska göra när vi är däruppe - enbart med dem och släkten. Men hallå, vi åker ju upp för att träffa kompisarna? Självklart ska vi umgås med dem, men vi är väl ändå vuxna och bestämmer själva var, när och vem?
    Åhh... grrr!! Svärmödrar, jag blir så trött. Min svärmor ringde nu, för typ 2 minuter sen till Andreas mobil (som hon alltid gör, hon ringer ALDRIG till våran hemtelefon... undrar varför!?!) och skulle fråga om ngt. Sen är det så att jag fyller 25 på lördag o då kommer en massa folk hit på middag, inklusive dom. Då hör jag hur hon säger såhär till Andreas:
    "-Det blir väl inte smörgåstårta på lördag??"
    Hallå!?! Varför ens fråga en sådan sak, i lite orolig, sur ton sådär. Nej, det blir det INTE, men om det nu skulle varit det då?? Vad är då problemet isf?? Jag bli så le, så le... SUCK!!!
  • Pumpki­n
    Äldre 6 Nov 22:29
    #97

    Hmpf, hon ska väl strunta i om ni tänker servera smörgåstårta eller inte - det är ju DIN födelsedag! Grr, svärmödrar ja...

  • Englal­i
    Äldre 6 Nov 22:37
    #98

    Ja jag håller med... jag blir bara så trött!!

    Vi har gjort det superenkelt för oss på lördag, kommer mkt folk och jag orkar inte stå med mat till alla så min älskade man har idag beställt mat till hela gänget.
    Vi har ett lokalt rökeri här som gör världens godaste mat. Vi har beställt fisk och skaldjursplanka därifrån. Massa goda rökta fiskar (mest lax) och skaldjur i alla dess former varvat med exotiska frukter, goda ostar och nybakat bröd. Låter väl smidigt va?? Jag behöver bara baka lite tårta till dessert
    Men... svärmor äter inte lax o sådant tror jag, men det ger jag fullständigt f-n i för hon äter nästan igenting o jag är så trött på det också!!

    Haha... vilken gnällkväll jag har känner jag. Nu ska jag krypa ner i sängen och få lite välbehövlig sömn.
    Natti natti tjejer!

  • Pumpki­n
    Äldre 6 Nov 22:38
    #99

    Mmm, låter jättegott! Jag är väl bjuden?

    Sov sött!

  • Englal­i
    Äldre 6 Nov 22:42

    Pumpkin självklart är du och Lasse bjudna... jag lovar!! Kommer ni verkligen ner hit så är ni bjudna!

    Natti natti!

Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!