• Gable

    Äntligen fredag del 15

    Livet på en pinne - E är jätteförkyld för andra gången på en månad. Yippie.

    Nu börjar jag att känna mig krasslig. Igen. För andra gången på en månad.

    Varför blir aldrig maken sjuk?! Vad har han för helt otrolig motståndskraft???

    Mutter mummel....

  • Gable

    Raringar, tack! Saknar er oerhört, men tiden räcker inte riktigt till.

    Tog en liten kvällslur när jag nattade E. Sov en hel timma, så skönt så, men lite jobbigt att jag vaknade till varje gång jag skulle vända på mig. E låg på mig.

    Hon är bättre nu, jag är fortfarande lite hostig och snorig. Maken?! Han är frisk han.

    Om jag bara kunde komma på hur han gör???????

    Hörni, på fäjsbåkk så finns det folk som är vän med mig som jag inte vill ska veta någonting. Kryptiskt eller hur Alltså skriv ingenting om svårmor eller nåt sånt där, det kan bara sluta illa

    Välkommen Esonda till äntligen fredag!!!

    Apropå tant, Äpv, så är jag värre än dig. Jag är helsåld på....

    DANSBANDSKAMPEN!

    Inte nog med det. JAG RÖSTAR VARJE VECKA!!

    På Larz Kristerz

    Maken tittar också så det är inte bara jag som är förryckt.

    Jul, jul strååååålande juuuul! Jag har ju lyckats undvika julfirande i 2 års tid med svårmor. Jaja, vi är ju ditkommenderade på annandan, men då är julen slut i min värld och jag kan stå ut med det. Hit kommer dom ICKE!!! Då tar jag E och drar

    Nähäpp. Nu väntar duschen och sedan sängen.

    Puss o kram på er! Jag tänker ofta på er och saknar er oerhört mycket.

    När ska vi få till en till träff?!

  • Gable

    Älsklingar, med detta inlägg har jag totalt skrivit 4.991 st inlägg på detta forum. Snart spränger jag 5000! Ja, snart och snart. Jag har insett att jag aldrig befinner mig här så ni har ju nästan glömt bort mig!

    Buuuhuuuu!

  • Gable

    Kan berätta om min lilla svårmor. De är dom där man får på köpet när man säger ja till sitt livs stora kärlek. Ingenting gott som inte har någonting ont med sig om man säger så...

    Tanteluran var och hälsade på sin avkomma och sin avkommas avkomma. Ingen fara med det. Det vara bara så att den lilla avkommans kära moder kom hem och skulle hälsa på sin lilla E. Jag tar upp henne, E alltså, inte svårmor. Pratar lite om hur dagen har varit och så.

    Då kommer svårmor springandes och rycker formligen E ur mina armar.

    J-vlar, då BRANN det i huvudet på mig! Tänkte att jag skulle ändå hålla mig lugn, för E's skull. Säger lite lugnt till k-rringj-veln att kan du ge mig mitt barn, jag vill hälsa på henne.

    Nej, svarar hon. Hon VILL vara hos farmor. Och går iväg med E! Att inte jag slog ihjäl henne! E ville vara med sin mamma, inte sin farmor, men det fattar inte tanten.

    Har sagt till maken att han får ta ett snack med sin ömma moder. En gång till och det är färdigt med att hälsa på.

    Sen när tanten skulle gå, så säger hon oh, nu kommer E att bli så ledsen varpå jag säger varför då? Ja, för att farmor ska gå. Då svarar jag att det blir hon inte. Jooooooooodå, hon kommer att börja gråta.

    Tror ni att E grät? Nixipixie. Hon vinkade glatt hejdå och sen så ville hon leka med sina leksaker. De leksaker hon inte får leka med för farmor, för farmor ska tvinga henne att leka med de leksaker som farmor har gett henne. Snart kastar jag ut dom där j-vla leksakerna för E är inte intresserad av dom och leker bara lite pliktskyldigt med dom när farmor är där.

    Så j-vla trött på kärringen!!!

  • Gable

    Farmor har dessutom gjort så här tidigare och det har stört mig som bara den. men jag har inte sagt någonting om det. Visserligen har hon inte inte ryckt E ur mina armar men knuffat undan mig så hon ska hinna före till E. Otroligt korkat av mig att inte säga någonting då. Jag borde ha fattat att det bara skulle bli värre...

  • Gable

    Jo jag vet... Det är bara det att hon vill vara nr 1 för E och det måste hon förstå att det aldrig kommer att hända. E kommer alltid att älska sin farmor, men tanten kan aldrig konkurrera ut oss (läs mig för det är jag som helst ska komma på plats 3458)

  • Gable

    Jodå, stressigt. Jobbar, jobbar och jobbar för att kasta mig hem och hinna ha lite kvalitetstid med E. Maken?! Han får ta lite smulor. Hur orkar och hinner folk ha flera barn?! Jag håller på att bränna ut mig själv för jag stressar upp mig så fasanfullt.

    Själv då? Kommer du hem över jul? Hinner vi träffas?

  • Gable

    Lill-Janos är 1 år och 3 månader.

    Tänk vilken koll jag har

    äntligen på väg skrev 2008-12-07 09:52:46 följande:


    Låter jobbigt Janos. Hur gammal är han nu lilleman?
  • Gable

    Förresten, granen är upplockad och pyntad! Lite sent tycker jag, den ska vara framme första advent

    E är LIVRÄDD för granen! Tomtar däremot är jätteroliga, i synnerhet de på Blossa-reklamen. Men granen... Den går hon inte i närheten av. Hon står helst en halvmeter ifrån och gråter när hon ser den. Det här kommer att bli en riktigt trevlig jul

  • Gable

    Dagarna före jul kan vara lite tajta för mig, hur har du det efter jul?

Svar på tråden Äntligen fredag del 15