• Hvidbrud

    - 5 kg

    Mikis:
    Kul att se dig igen! Skulle precis skriva tt meddelkande till dig Ett tips: Njut av din ledighet. Det ligger så mycket i att kunna göra det man vill (eller ha tid till att komma på vad man vill) se det som om du är i en transformationprocess just nu, och du kommer att komma ut ur det starkare, vackrare och mycket klokare. Och tänk så mycket tid du har med din nya häst!! Trode n¨stan att du flyttat dit, det var darför vi inte hörde av dig
    Nixen, nu ska här bokas resa till Barcelona!!

  • Hvidbrud

    Helt härligt yoga-mör! Ååååhhh, så skönt!
    Bästa motivationen är hur fantastiskt det käns fysiskt och psykiskt efter träning. Men man blir tvungen till att tvinga igång sig, annars sitter man bara där i offan och tror att det känns bätre, men tji! Det är bara sig själv man lurar! Så igång med er! Pepp pepp!

    Nu väntar rågbröd, med kärnor och avocadosallad! Mmmm...!

    Ja, solen lyser på de vackra orangea bladen som dalar så vackert ner från träden. (Ja, jag känner mig lite tränings-hög... )

  • Hvidbrud

    Nalle Puh: Hur käns det idag! Visst är det skönt med lite träningsvärk- en konsant påminnese om hur dukig man varit!! Hi hi!

    Småland: Heja dig! Stå på dig! Kanske startar u en ny trend bland de-som-verkar-vara-ganska-avunsjuka-på-din-motståndsstyrka?

    Ninis: HAr du det bättre nu? Vassor med vatten och kanske lite nötter en gång i timmen hjälper, och lite utsträckningsövningar för nacken? Krya på dig!

    CoJ: Välkommen!

    Cantaton: Rätta takter hos er också! BRAVO!!! Så stolt över dig!

    Malinka: Ibland går det ju inte så fort, men det är ju den bästa viktnedgången, den långsamma, säkra... (men inte lika kul när man gärna vill se resultat!)

    Snoris: Grattis! Det är det rätta hållet. Godis=gift (men oh, så gott!)

    Hope: Jihu! 1cm till! Det är ju det som syns och märks i kläderna.

    Soosie: Hej igen! Plugga inte ihjäl dig nu... Vill också ut och rida!

    Sandra: Åh, det är så svårt att säga nej till godis när man är lite sjuk... KAnske blir du fortare frisk med liite godis? (eller det kanske inte käns så förfärligt att vara sjuk) men man behöver ju inte tömma skålen på en gång. (som min man brukar säga till mig..)

    Själv har jag sovit med fuktmask i natt och huden käns mcket bättre. Har ledigt hela helgen och tänkte njuta höstvädret på nått sätt, även om jag borde åka till IKEA och köpa kuddar och matta till höststämningen (bygga ide) oh kuddar till affären. Ska ha japansk tecermoni snart och gästerna har inget att sitta på.

    Kyckling bönor ärtor och liite potaismos till lunch idag.

    Ha det bra tjejer och kämpa på!

  • Hvidbrud

    Iiiihhh, jag har haft magkniip och diaré hela helgen. Är så trött och ser suddigt, men står här och väntar på klienterna. Så är det att vara egen företagare. Det har sina olämpor... Indianerna har heller inte kommit... Undrar om det hänger ihop, eller om det baa är nerverna?

  • Hvidbrud

    Nää... inga roliga nyheter. Bara några försendar indianer. de ligger nog i bakhåll nånstans. He he.


    Ninnispinnis skrev 2008-10-22 09:46:37 följande:
    Nu är jag ju väääääldigt nyfiken...
    Cantaton: Jippi! Vad glad jag blir för din skull! Snacka om motiverande!
  • Hvidbrud

    Ja, träna är både kul, skönt och nyttigt! En dag kanske vi får till det!

    Blåååbär! Mmmm, det låter gott och bra för magen, kostar bara sin vikt i guld här i danmark. Får shoppa när jag kommer hem till sverige en vända!

    En god proteinrik omelett med stekt potatis och tomater i till lunch idag. Gott!

    Har ni varit duktiga med maten idag tjejer?

  • Hvidbrud

    Ninis: JA, så har jag det också. Stark och fitt ill det som väntar snart förhoppningsvis!

    Har yogat har i morse, blev 1½ timme! Härligt!

    Pruttar som en vallak i dag... Blir man pruttig av blåbär? (eller kanske var det pankakorna som jag åt med blåbärssylten när jag stor-syndade med igår!)

    Idag blir det laxmacka! Mums!

    Lindaotobias: Kämpa på! Jag hejar på dig när det är lite tungt! Snart blir det härligt skönt igen!

  • Hvidbrud

    mmm... Guud vad gott det låter!!

    Ska ut och äta indiskt ikväll, lite svårt att hålla nyttigt.
    Pappa kommer ¨ver i morgon och då ska vi ut och äta igen... Inte lätt att leva sunt på restaurant. Men oj vad gott det ska bli, och jag ska verkligen njuta av det och inte sitta och slå mig själv i huvudet för att jag "syndar"!


    MulleNuh skrev 2008-10-24 07:55:00 följande:
    Usch igår var INTE en nutrilettedag om man säger så. Åt en kräftsoppa med massa cremefrais i och så några bitar vitlöksbröd till. Och sen blev det chips och choklad till hockeyn!
    Nu ska det ätas god sallad i alla fall!
    Ha det bra tjejer!
Svar på tråden - 5 kg