• Hvidbrud

    - 5 kg

    Oj, jag som trode att ingen skrivit idag.. Men tji fick jag! Här var det verkligen full rulle! Kul. Mitt nätvek har lagt av där hemma, så jag har inte tittat in hos oss på ett tag. Tala om abstinenser! Hi hi! Det är bara cold turky utan er!
    HAr varit på Yoga i morse, nu käns min ryg så härligt varm, blodet strömmar fritt runt runt runt. Åh, vad jag är jlad för att jag börjat. KAn inte fatta att jag inte gjort dt tidigare! Det var DET som saknades. Motion som man inte blir trött på, utan kan hela tiden fortsätta at utveckla sig. Men sen syndade jag med kaffe och crtoiasant (lite honeymoon reminder...) Men vet ni hur många kalorier det fins i en croasaint... Äckligt många.
    Nu får jag damsuga och tvätta golv lite, som straff!! Hi hi!
    HA det bra kära tjejer! (en dansk tant ropade efter mig att jag var en dum pige för jag cyklade på trotoaren idag... Kan man inte ha nått bättre för sig när solen skiner så vackert och träden har så underbara nyanser?)
    Kram! Kykling och bulgursallad lill lunch idag.

  • Hvidbrud

    BRAVO!!


    SandrahjärtaTony skrev 2008-10-06 21:47:35 följande:
    Härligt ! Här kämpas det på med andrade matvanor och träning på crosstrainer. Ner 0,8 kg på 6 dagar !
  • Hvidbrud

    Ett bra eftermidagssnack tycker jag är nötter. Har alltid lite mandlar med mig om blodsockret skulle sjunka lite för lågt så att sockersuget kommer tillbaka. Det går ju inte! Så lite mandlar i fickan fixar det!

    Yogade hemma på mattan idag. Jag är helt rystig i benen nu!
    Behöver igentligen lite konditionsträning, men kan inte hitta varken tid eller motivation. Men det är väl bra att ta trapporna när jag kan och en lite cykeltur dagligen...

    Mikis: Du är väl fortfarand med?

  • Hvidbrud

    Vad skönt att du har det bättre, stumpan!
    Du ska nog klara att hålla dig borta från sockret. Vll man så kan man! 3 dagars kriiis, sen är det mycket lättere! Lycka till! Tror på dig!

  • Hvidbrud

    Men är det bara jag som får konstga pruttar av torkade aprikoser...

    JAg knaprar i mig torkade tranbär. -C vitaminbomber!

  • Hvidbrud

    Aprikosprutt=sötstinkande ofta gentagen gasutstötning med smattrande ljud effekt

    Tranbär hittar jag i netto eller kvickly eller superbrugsen- danmark det här...

    Åh, gobibär har jag hört så mycket gott om! Har det i ett av mina teer. Var kan man köpa dem? (kommer till sverige ibland...)

    Så mysigt med myskväll med gubbarna! Vi ska få gäster ikväll. KAnske tar vi ut en runda på stan- nett är kulturnatt i København!

  • Hvidbrud

    Tjolinti: Väd härligt att du börjat pringa! Jätte bra! Det tar lite tid att bygga upp konditionen, men man kan märka de små förändringarna rätt snabbt tycker jag (som inte sprungit sen i våras...)
    Jag är 174 och har slängt ut vågen... Men sist jag vägde mig var jag 68kg. Men har nog med all säkerhet gått upp några klo på det sista. Vinterhullet kallar jag det! Men jag drömde inatt at jag vägde mig och då stog vågen på 84! 10kg mer än jag fasade! Men där är jag inte ännu.

    Tränar min yoga och cyklar på min tunga indiska cykel som en blixt genom stan, för jag lyckas alltid vara liite försenad... Sen tränar jag i sängen med min älskade.. He he... och dansar lite där hemma när lusten faller på!

  • Hvidbrud

    Ååååhh! Känner mig så svullen, finnig och förgiftad och jag ska inte få mens på en vecka!
    Hur ska jag hålla ut?!?

Svar på tråden - 5 kg