• BlygBrud

    Alla Hjärtans dag 2009

    "gamla" tråden är avstängd, så vi får väl fortsätta här!

    Hur går det tjejer??
    Lokalen bokad?
    Klänningen fixad?
    Vigselförättaren vidtalad?
    Menyn bestämd?

    I skrivandets stund är det 4 mån och 9 dagar kvar......

  • Svar på tråden Alla Hjärtans dag 2009
  • Prommis

    Ja vi får se... Är ju inte kul om han ska skrika en massa i kyrkan heller.....

  • mis79

    ronjalåten är oxå bra men det vägrar min m2b....trist. vill ha ngt lite gladare ut och jag tycker själv depecehe somebody är lite för sorgsen...men bra så klart. kankse ska ha den som solo istället.

    vi ska med ha barn uppe vid altaret, 5 o 3 år gamla. vi ska öva med prästen innan så de vet hur allt funkar och hur där ser ut.

  • mis79

    nej, man vill att allt ska blir så bra som möjligt. blir han ledesen är det ju enklast om han är med er. vår präst var jätte bra och ville som sagt träffa alla i brudföljet. jag hade pratat men honom/henne

  • VINTERBRUD 090214
    mis79 skrev 2009-01-04 22:13:41 följande:
    ronjalåten är oxå bra men det vägrar min m2b....trist. vill ha ngt lite gladare ut och jag tycker själv depecehe somebody är lite för sorgsen...men bra så klart. kankse ska ha den som solo istället.vi ska med ha barn uppe vid altaret, 5 o 3 år gamla. vi ska öva med prästen innan så de vet hur allt funkar och hur där ser ut.
    Vi hoppas med att få öva lite för barnen och min skull
    nervös NOT...

    Den stora frågar nu typ varje dag när bröllopet är hon längtar som tusan älskar att stå i centrum.
    Hennes mamma däremot gillar inte att stå i centrum
  • Prommis

    Om inte annat få vi ha med en kaka eller nåt och muta honom med......

    Spelar kantorn era låtar som ni valt eller???

  • Vargtassa

    Vi gifter oss borgligt så ingen in-utsång här inte Grabbarna (3 och 6 år) vet jag inte vad vi ska göra av.. De får nog stå brevid oss. Med tärnan kanske.. Musik har syrrans (tärnan ) kille laddat hem till oss. Jag har skrivit långa listor och han har laddat hem. Vi ska fixa bordsplacering men har inget slags festhäfte. Vi hade bara tänkt oss middag och sen musik och dans Vi kommer inte ha någon alkoholfri fest

  • VINTERBRUD 090214
    Prommis skrev 2009-01-04 22:15:48 följande:
    Om inte annat få vi ha med en kaka eller nåt och muta honom med......Spelar kantorn era låtar som ni valt eller???
    Nervöst jag vet inte än o de spelar alla låtar, då kanske man helt plötsligt får börja att välja om igen... Huga hoppas inte.
  • mis79

    vi träffade prästen tredje advetn....o det blev så verkligt...fick gå upp mot altaret där hon stod och öva på att säga ja!!! och vända oss, knäböja osv. skakigt var det. tur vi ska göra det igen med hela brudföljet.

    kantorn spelar in och ut låtarna. om inte utlåten blir för svår sa vår präst. sen har vi sån tur att min m2bs kusiner är ena halva i Calaisa så de sjunger och spelar solona. men vår kantor skulle va jätte bra sa prästen och inte rädd för att lära sig ny musik. skönt

  • VINTERBRUD 090214
    mis79 skrev 2009-01-04 22:20:20 följande:
    vi träffade prästen tredje advetn....o det blev så verkligt...fick gå upp mot altaret där hon stod och öva på att säga ja!!! och vända oss, knäböja osv. skakigt var det. tur vi ska göra det igen med hela brudföljet. kantorn spelar in och ut låtarna. om inte utlåten blir för svår sa vår präst. sen har vi sån tur att min m2bs kusiner är ena halva i Calaisa så de sjunger och spelar solona. men vår kantor skulle va jätte bra sa prästen och inte rädd för att lära sig ny musik. skönt
    Vad skönt att få öva flera ggr..
    Jag var på en julkonsert i kyrkan där vi ska gifta oss och då blev det oxå så himla nära helt plötsligt.
  • mis79

    är det ingen annan som ska ha stort festhäfte??? jag har gjort sånger, bingo osv. och massa skoj annat. jätte jobbigt var det att samla allt. och inte färdigt än, sen blir det väl alltid fel när man skriver ut det. tror jag hamnade på ca 20 sidor med bordsplacering, meny, info om gäster som tar väligt mkt plats.

Svar på tråden Alla Hjärtans dag 2009