Inlägg från: mis79 |Visa alla inlägg
  • mis79

    Alla Hjärtans dag 2009

    Hej
    hoppar på denna tråd då vi med ska gifta oss den 14/2. suttit med bordsplaceringen ikväll och fy vad jobbigt. vi blir 47 gäster varav tre barn. men tror det blev rätt bra.vill absolut ha bordsplacering då jag vill va nära dem som betyder mkt för mig och tärnor osv. och så klart ha ett honnörsbord.
    jag väntar på att kökschefen ska ringa så vi kan prata mat och alkohol...vet inget om det än...men vi har det på restaurang så de sköter allt sen. men vi ska ha både alkohol och utan till de som vill... sen har vi bar till självkostnadspris. blir för dyrt annars.
    vigselprogrammet har jag dock inte börjat på...festprogram stort sett klart...såå mkt att göra och tiden känns så knapp....

  • mis79

    vi har bestämt inmarsch och solosånger.
    två solo och två psalmer. psalm 84 vi lyfter våra hjärtan och så en vinterpsalm 861, din skönhet som i vintern bor. in mendelsohn, inte utan dina andetag med kent och curly sue med takida som solon.
    ut vet vi inte. kommer inte överens. kankse somebody med depeche mode.

    kan inte ert barn sitta med ngn nära släkting på första raden så han ser er om han blir kinkig. svårt att bära kankse framför prästen. ni är ju vända mot prästen.

  • mis79

    ronjalåten är oxå bra men det vägrar min m2b....trist. vill ha ngt lite gladare ut och jag tycker själv depecehe somebody är lite för sorgsen...men bra så klart. kankse ska ha den som solo istället.

    vi ska med ha barn uppe vid altaret, 5 o 3 år gamla. vi ska öva med prästen innan så de vet hur allt funkar och hur där ser ut.

  • mis79

    nej, man vill att allt ska blir så bra som möjligt. blir han ledesen är det ju enklast om han är med er. vår präst var jätte bra och ville som sagt träffa alla i brudföljet. jag hade pratat men honom/henne

  • mis79

    vi träffade prästen tredje advetn....o det blev så verkligt...fick gå upp mot altaret där hon stod och öva på att säga ja!!! och vända oss, knäböja osv. skakigt var det. tur vi ska göra det igen med hela brudföljet.

    kantorn spelar in och ut låtarna. om inte utlåten blir för svår sa vår präst. sen har vi sån tur att min m2bs kusiner är ena halva i Calaisa så de sjunger och spelar solona. men vår kantor skulle va jätte bra sa prästen och inte rädd för att lära sig ny musik. skönt

  • mis79

    är det ingen annan som ska ha stort festhäfte??? jag har gjort sånger, bingo osv. och massa skoj annat. jätte jobbigt var det att samla allt. och inte färdigt än, sen blir det väl alltid fel när man skriver ut det. tror jag hamnade på ca 20 sidor med bordsplacering, meny, info om gäster som tar väligt mkt plats.

  • mis79

    ja vi har ändrat. jag råkade gå och bli gravid...hihi. så vi bestämde oss att gifta oss innan. är i 23 v nu. får sy om klänninen men det ska gå säger dem där jag köpte dem så jätte bra.

    så helt plötsligt var det bråttom med allt. men de på bosjökloster har varit jäte bra och ställt upp. de har inte vinterbröllop så iställte för att säga nej så blev vi inflyttade på slottet och det var ju inte fel.

Svar på tråden Alla Hjärtans dag 2009