• MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Så var det dags igen för tråd nr 10. Nu kan vi fortsätta diskutera livets mysterium. Vintips, After work-hak och snuskhistorier. Häng på tjejer, dags att ta tag i dagens I-lands problem!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!
  • viktualia

    Zozo - grattis till dottern!!!!

    Nenne - oj!! välkommen till husägarklubben!!!

    Själv - har jag ägnat mig åt social turné i helgen och nu är jag rätt trött.

  • MuffinsTönt

    Har tagit en runda på world of golf. Har slagit en massa bollar men endast få var rena slag. Och vilket träningsvärk man har nu. Usch, får träna ryggmusklerna mer. Vi har börjat med vita klasser, yoga/pilates liknande. Nyttiga grejer!

  • viktualia

    Muffins - jag var förresten i "din" stad igår kväll och snurrade. Tröttsamt att spårvagnarna inte går på samma sätt genom city som när jag bodde där 99...

  • MuffinsTönt
    viktualia skrev 2008-09-28 20:57:20 följande:
    Muffins - jag var förresten i "din" stad igår kväll och snurrade. Tröttsamt att spårvagnarna inte går på samma sätt genom city som när jag bodde där 99...
    Haha, det var ju evigheter sen. Kommer knappt ihåg hur dem gick då. Gick 1,2 och 7 från Frölunda eller var det en annan siffra istället för 2an?!?
  • viktualia

    Muffins - jag minns inte.. ha ha ha... vet bara att det var annorlunda än vad det är nu... har för mig att nån spårvagn gick från Bergsjön till Frölunda men jag är inte säker...

  • MuffinsTönt

    Japp, Det är nr 7 som fortfarande ågr från/till Bergsjön. De mhåller på med megaombygnad just nu. Nya hus och nya vägar ska byggas till och byggas om. Varit koas här sen våras.

  • anne på grönkulla

    Här var det lugna gatan?

    Jag jobbar idag, trots storhelg i min värld - massa administration som ska fixas o när ska man hinna städa skrivbordet???

  • MuffinsTönt

    anne på grönkulla skrev 2008-09-30 09:01:52 följande:


    Här var det lugna gatan?Jag jobbar idag, trots storhelg i min värld - massa administration som ska fixas o när ska man hinna städa skrivbordet???
    Vaddå städa skrivbordet?!?! *kliar på huvet*
  • Oms

    men vad sjutton - tråd nr 10!!???

    hur fort går månadern här inne på BT egentligen?

    är bara inne en snabbis, är sjuk och har redan suttit läge vid datorn och kollat på bebisrelaterade sidor inför vår gambiaresa (bara 3 mån kvar nu) har skitmkt att göra på jobbet så hinner inte in här ngt på dagarna och när jag kommer hem har jag först lilltjejen som inte släpper mig ur blickan o sen stora tjejen o alla hennes läxor... sen mellan 21.30 till 23 så ska jag kolla post, umgås m maken o sägerskan, titta på mina serier på tvn, prata i tfn m släkt o vänner, fixa inför morgondagen samt hinna m datorn... ja då blir det nte BT varej dag oom jag säger så...

    nu måste jag logga ut, lillskrutt kallar!

    kramar till alla kortklippta(får man se ngn bild muffins?)till långhåriga

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!