Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Aha, då är det där. Oj, va synd med sån personal. Annars får vi hoppas på välsorterade hälsokostaffärer.
    Vi har också en butik i göteborg, lite långt att åka men va sjutton. Jag spendrar mer pengar än vad jag egentligen har råd med där. Så mkt saker att prova,som att gå in i en godisaffär.
    Jag har en bok som tar upp olika produkter och jämför dme med varandra. Body Shop är inte så naturlig som dem säger... Kan skriva titeln ähr så kan du läsa om produkterna själv. Det var så jag fick reda på om Logona.

  • MuffinsTönt

    Oms
    det låter ju jättebra! Hoppas det går hela vägen nu. *heja heja heja*

    Överrörlig, finns det det? Grabben är precis tvärtom, alldeles för stel. Han kan inte sträcka sina armar så den blir rak, det är nån grads böjning. Man ser verkligen skillnad om jag och han jämförs. Mitt skadade knä sträcker lika bra som hans friska knä. Det säger liite hur vig han är. Jag är faktiskt liite orolig men det är kanske ofarligt. Nu går vi på ett yoga pass i veckan. Hoppas det gör oss BÅDA lite mer rörlig och inte så stel.

    Vi sitter och planerar inför nyår. Va sjutton ska vi åka denna gång? Vi har ju varit i sthlm förra året. Nått mysigt ställe med RIKTIG snö...

  • MuffinsTönt

    Är inte det några här som äter enligt GI eller nån annan "diet"?

    Jag undrar om ni har "hälsosammare" varianter på julgodis. Vill helst inte göra choklad,knäck eller annat godis-aktig. Kanske kakor eller skorpliknande kakor (va heter det nu..?) Det ska kunna var ute på bordet utan att bli dålig (tex cheesecake).

  • MuffinsTönt

    Oj, glömde bort boken.

    Skönhet till vilket pris? high-tech eller naturkosmetik - vad är egentligen bäst för din hud och ditt hår? av Rita Stiens

    Jag har tjatat om det stället men Nenne, det ligger ju i LAPPLAND. Kostar sjukt mkt och tar evigheter dit.

  • MuffinsTönt

    Tack för receptet, Låter supergott!!! Jag hittade en saffransskorpor förut men jag tar biscottin istället. Danke schön!

    Skit tidigt för sånt, jag vet. Vi har iaf bestämt oss för att åka bort. Då måste man boka biljett, hotell osv. Annars kostar det så jäklans mkt.

  • MuffinsTönt

    Oms
    Tackar,jag har tränat läääänge på den skruven. Tänk va lite sjukgymnastik kan göra. Spännande med intervju 2. Ska pompoma extra mkt då!

    Mäh, jag åkte ju till Sthlm FÖRRA ÅRET!!! Det är lite svårt för mig att åka dit, har inget ställe att bo på.

    Japp, även jag använder Everydayminerals. Supernöjd! Jag beställde deras provburkar, använder dem fortfarande. Det tar aldrig slut!

    Sis ja, henne höll jag på och glömma bort! *skäms*

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Grabben vet inte var vi ska åka, så jag tror inte vi åker nånstans. Han vill åka utomlands och jag vill "norrut" och titta på norrsken. Jag vill inte tjata till mig ngt när jag vet att han inte vill det från början. Det är ju bara en resa. Vi kommer antagligen fira nyår hemma i Götet. Kan bli mysigt! Han har sagt att vi kan åka i januari,billigare och så kan vi åka så lång tid som en vecka.

    På onsdag ska jag på "Intervju". det är en annons i tidningen om timvik i en kiosk. Jag ringde honom och snacka lite. På ons ska jag förbi och snacka lite mera. Ni får ta en paus efter Oms intervju och sen upp igen inför min intervju. Även om det bara är timmar så är det mkt bättre än inte göra ngt alls.

    Ska krypa ner och gosa lite med min Henry Warmheart. Dröm sött!

  • MuffinsTönt

    Oj, är det dags att värma upp! *tar kaffet i ett svep* Ok, vilken färgska jag ta på mig,rosa med gröna pompom? Hm.. låter lite princesstårt-aktig. *muuums*

    Ok tjejer, säg till när det är dags! *stretchar*

  • MuffinsTönt

    Asså, det är sjukt många tågbiljetter till sthlm på tradera. Är såååå sugen på att ta ett tåg till ev tråddejt. Hoppas jag hittar billiga hotell på tradera också. *darrar*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!