Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 1

    Denna tråd tar vid där Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5, slutade

    Hej allihop

    Nu när alla sommarbrudar har blivit fruar så måste vi ju ha en ny tråd. (Vi har några blivande fruar kvar men alla sommarbrudar är gifta så ett nytt namn på tråden är på sin plats)

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. De flesta av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av allt mellan himmel och jord.

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! :)

  • Svar på tråden Fruar i Lund - del 1
  • Anja 19 juli 2008

    Hej hej brudar... det var dags för en ny tråd i övermorgon så jag fortsatte här

  • Anja 19 juli 2008

    Ingenjörsbruden

    wow låter som att du haft en riktigt heltokig och härlig möhippa. Var chefen oxå med på det alltså? Jag menar mötet, det var bara en rökridå så att säga? Superhäftigt!

  • Anja 19 juli 2008

    Angående mitt fylleångestinlägg... kan ingen ens låtsas att det inte var så illa och lugna mig

    Eller ni kommer skita i att tala om för mig när nästa träff blir

  • Anja 19 juli 2008

    Jaaaa det var ett av de sista inläggen men ingen svarade

    (vilket egentligen borde betyda att alla tyckte jag var förskräcklig och därav undvek att svara och så tjatar jag vidare *asg*)

  • Anja 19 juli 2008

    haha ja jag var urförb... för jag hade suttit i kämpat så jä..la länge m fotona, baaahhh... Blir rasande när tekniska saker inte funkar som jag vill och jag har ju INTE en man som kan nåt om datorer.

    Så usch ja jag var skitarg över dessa attans foton. (var ju det jag satt o pillade med vid datorn, haha, hämtade foton på fotografens hemsida bland annat *asg*).

    Sen var jag lite emotionell överhuvudtaget. Hade haft en riktigt känsloladdad och jobbig dag på jobbet på fredagen, så det var mycket det som spökade.

    Men nä det hände nog inget mer efter att du gått, men alltså jag blir ju såååå jä..la lätt berusad. Är ju pinsamt värre. hehe

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    du var saknad, men jag förstår dig. Jag borde säkert oxå egentligen har prioriterat familjen, har haft det ungefär likadant som du (inte 60-timmarsveckor kanske men så många kvällar att jag inte träffat barnen alls knappt och lördagen var min enda lediga dag, så mannen var inte glad och Emil sa till mig att jag aldrig är hemma )

    kan ju varit därför jag var lite mer lättpåverkad än annars Såååååå TRÖTT!!!

    Tror i ärlighetens namn inte att det från början var MENINGEN att man, när man har barn, ska jobba 8 timmar om dagen (eller som i mitt fall 10 timmar som våra pass är). Det kan inte vara meningen att man ska träffa sina älskade så här lite

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    nääää har ryktet nått fyrans buss, hehe...

  • Anja 19 juli 2008

    Shit tjejer... jag är ju ALDRIG hemma.

    Gabbi, jag missar alla dina samtal. Tack för ditt underbara mess.

    Jag är dessutom så snorförkyld att näsan rinner, är helt febrig och bihålorna dunkar. Det är riktigt riktigt synd om mig. Inte nog med detta. Min dator är helt opålitlig. Den bryter ihop hela tiden. Har inte funkat alls vissa dagar och den stänger av sig när helst den har lust. Måste lämna in den igen.

    Bläää för sånt...

    Hur är det med alla här inne

    Vi ska ju på bröllop i helgen i s-holm. Ska bli så mysigt. Längtar riktigt mkt. Blir som en liten mysweekend oxå. Ska bo i små stugor mellan lör och sön.

  • Anja 19 juli 2008

    Emma

    helt underbara foton!! Han är så duktig Tannus!

    Ni var verkligen helt otroligt vackra och så superlyckliga och kära ni ser ut Tack för titten!

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1