• Sobeit

    Uppsalabrudar 2009

    Här är en till bride to be som inte var på bröllopsmässan i Vasasalen. Var upptagen med annat hela helgen.

    Nu har jag ändrat en del gällande dukning och bordsdekorationer. Vi kommer att använda IKEA´s lakan som dukar och köpa dekorväv på rulle som jag klipper till för löpare.

    Vidare har jag bestämt mig byta papper till inbjudningarna. Ett av papperna jag valt fungerar så dåligt med stämpeltryck på. Trycket flöt liksom bara ut på pappret. Så istället har jag ett nytt papper som jag tror på.

  • Sobeit

    Igia:
    Tack! Men det beror troligen på att det enda som existerar i mitt huvud just nu är bröllopet. Och allt som ska fixas innan det är dags. Tyvärr kan jag inte släppa det innan jag avklarat hur det ska vara. Typ lite manisk just nu.

    Våra inbjudningskort kommer att vara vinröda. Vikta mot mitten så att kortsidorna på pappret möts där. Runt inbjudan går det ett satinband i creme. Detta fästs under en lapp med trycket "Nu och för alltid" som förseglar inbjudan. När man viker upp inbjudan kommer det att finnas en liten folder med matnyttig information och själva inbjudningstexten kommer att vara skriven på ett cremefärgat papper som jag klippt med dekorsax runt. Så kommer våra inbjudningar att se ut. Hoppas du förstår!

  • Sobeit

    Fame:
    Det är verkligen inte roligt med sjuka barn. Vår minsting är super snuvig nu så nattsömnen är verkligen inte vad den behöver vara och med två större barn oxå så blir jag otroligt sliten. Så nå mycket pysslande blir det inte här heller. Utan det mesta sker i mitt huvud och som tur är så är jag väldigt visuell av mig så jag kan föreställa mig hur det blir. Som tur är!

    Nu har jag ju inte så mycket papper (v det nya alltså) hemma, men det bör räcka till några "save the date"-kort iallafall. Måste bara kolla först att jag kan skriva ut på det. Det är lite tjockare, emn eftersom jag kan skriva ut på skyltkartong så bör det inte vara nå problem.

  • Sobeit

    Jag har dessutom kommit på vad jag ska använda som ljusstakar på borden. Vi kommer att ha blockljus med vårt monogram på och som ljusfat ska jag använda glasskålar för 5 :-/st som jag ska köpa på IKEA. De ska fyllas upp med lite sand och sedan funderar jag på att lägga mörkgrönt prydnads-trassel ovanpå sanden.

  • Sobeit

    mia8:
    Jag har planer på att ha så lite kvar att göra som möjligt i vår. Förhoppningen är att jag ska kunna slappna av rätt mycket och möjligen bara småpula lite med grejer. Vill verkligen inte bli en sönderstressad brud.

  • Sobeit

    Fame:
    Vi betalat 25 :-/bit och det är hela deras utbud av tårtor. Kolla deras hemsida för bilder. Och ingen flodig dekoration. Brudpar tillkommer. Och de har en deposition på 500 :- för tårtställningen.

  • Sobeit

    Fame:
    Ja, det blir 10-12 bitars tårtor.

    Är det en tjej som gör privat eller har hon egen firma? *nyfiken*

  • Sobeit

    mia8:
    Håller med! De är verkligen supertrevliga och väldigt serviceminded där.

  • Sobeit

    monkay:
    Wow! Du är verkligen på G! Imponerande! Själv sitter jag hemma och tycker synd om mig själv. Jag blir så ynklig när jag är förkyld och mina stackars barn har verkligen en trött mamma idag. *gäspar* Men bara jag får minstingen att somna (borde inte vara så himla svårt för hon har knappt sovit nå idag) så kan jag sätta de större tjejerna i pyssel och jag kanske hinner göra nå skoj själv oxå.

    Greta 1980:
    Smart drag att köpa materialet och börja med inbjudningarna nu när det är pissväder. *hoppas ni ursäktar min svenska*

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009