• Sobeit

    Uppsalabrudar 2009

    Har hon en hemsida? Vad kostar hennes tryckta servetter? *nyfiken*

    Äntligen är det min tur skrev 2008-09-28 10:02:53 följande:


    Jag kan ge dig tfn nummer till en som håller till strax utanför Uppsala. Hon gör allt vad ni vill ha inom servett tryckeri. Välj vilken text ni vill ha o sen finns det massa olika figurer med hjärtan, champangeglas, stjrnor mm mm mm som man kan välja av.Vi beställer alltid av henne. Alltid nöjda!! F A M E skrev 2008-09-27 20:27:04 följande:
  • Sobeit

    Jag kommer att byta till m2b's efternamn för nu har alla i familjen utom jag det efternamnet. Så jag kommer att bli så svensson som bara den. Lena Isaksson. Nåväl, det är mysigare när vi alla har samma efternamn och kan titulera oss Familjen Isaksson istället för Familjen Törnberg-Isaksson.

  • Sobeit

    Fame:
    Jag ringde och bokade vår bya-kyrka redan i augusti och det var minsann inga problem. Visserligen hade hon ingen kalender för 2009 ännu, men hon gjorde noteringen längst bak i nuvarande kalender. Samma gällde församligshemmet. Så det kändes skönt! Kan oxå tillägga att hon tyckte att vi var ute i väldigt god tid.

  • Sobeit

    Monkay:
    Den infon tackar jag för. Funderar på att köpa väääääldigt enkla ljusfat för blockljus och sedan limma fast dekoratonsstenar i olika storlekar längst ner vid ljusfoten. För en mjukare övergång liksom. Så detta tips är guld värt för mig!

  • Sobeit

    Jag vet precis vad min m2b skulle gilla. En session hos en fotograf med mig framför kameran. Ni vet, en budoar-fotografering. (tror jag de heter). En sådan ska han få av mig iallafall.

    F A M E skrev 2008-10-04 23:33:57 följande:


    HUr ska ni göra med morgongåva till era blivande karl. Jag vet att de är enligt tradition att bara bruden får de. Men jag har faktiskt redan fixat min gåva till min sambo.Har blästrat ett glas på ett glasbrukt med hjärta & ringar på. Kanske ingen super fin gåva, men jag har gjort de helt själv. Tanke är att de ska vara ett värme ljus i som doftar gott. Vi älskar att tända ljus över allt båda jag och sambon min.Hur tänker ni????
  • Sobeit

    Jag har faktiskt inte kollat upp det ännu, men det känns som jag vill att en kvinnlig fotograf gör det. Så jag ska kolla runt lite och sedan kan jag meddela dig vad jag hittar.

    F A M E skrev 2008-10-05 17:26:58 följande:


    De skulle vara någonting kul att göra. Var vänder man då?? Jag som är så dålig när de kommer till fotografer omkring Uppsala-eller över lag kanske man ska säga.
  • Sobeit

    Vi får se hur bodsplaceringen blir. Honörsbordet blir som ett vanligt avlångt. Sedan blir det antingen ett "E" eller med öar. Det beror lite på hur många vi blir och vad som blir bäst att ställa i festlokalen. Så det blir nog inte bestämt förrän i vår.

    Vi kommer att ha en vanlig pappersduk som vi lägger en spets över och sedan blir det cremefärgade, skira panellängder över som löpare.

    Färgtema är vinrött, creme och murgrönegrönt. Bordsdekorationerna blir: vinröda rosenblad, murgrönerankor och cremefärgade blockljus med vårt ,monogram på.

    Min blombukett vil jag ska gå i vinrött, creme/vitt och murgröna. En droppformad eftersom jag är rätt lång själv.

    Fesprogrammet får bli gjort i vår, när vi vet vilka som kommer. Men vi gör det hemma.

    Nästa helg sa jag börja testa med inbjudningarna och se vad som blir bäst. Sedan ska jag inhandla allt material till dem och hoppas hinna göra dem klara innan jul.
    F A M E skrev 2008-10-05 21:22:47 följande:


    Hur ska ni göra med borsplaceringen?? samt dukningen. Jag funderar på att att ha vita dukar istället för pappersdukar.Vårat bröllop ska gå i vinrött gråsilver vitt & lite svart. hur ska man göra en fin dukning med dessa färger. Vilka färger på blombuketten ska man ta upp eller ska jag vänta med de tills vi har tittat på kläningen först. Kanske vore en bra ide, stämmer de.Usch jag mår illa av alla måsten som ska ha på ett bröllop, samtidigt som jag tycker de är så kul och vill ha med.vad ska man skriva på festprogramet hur tänker ni göra???Suck jag behöver en bättre hjärna en som kan poppa ideer på engång samt finger färdiga händer som fixar allting utan att slita av mig håret. Innan jag ens har hunnit börjat på någon ännu.tacksam för ideer.
  • Sobeit

    Nu är jag så himla nöjd. Jag var till en lokal frisör med mina större döttrar för de skulle klippas. Och då visade det sig att den frisören tar 1500 :- för bruduppsättning inkl konsultationen. Och det finns löshår att tillgå för utfyllnad i frisyrerna. Hyra för löshåret tillkommer, men om jag vill så kan hon lägga en grundmake up utan extra kostnad. Hon avsätter 3 h, självklart kan vi börja så det är klart till 11.00 och det kändes verkligen osm jag snubblat över rätt människa. Det verkligen klickade. Hon kommer att ta kontakt med mig 2 månader innan bröllopet för att boka in en tid 1 månad innan den stora dagen så vi akn göra konsultationen då. Det känns bara så himla klockrent!!!

  • Sobeit

    Jag måste få skryta lite. Jag har typ 10 kg extra sedan minstingen föddes i maj och jag som trodde att de skulle rinna av på samma sätt som efter de andra barnen, har nu fått bita i det sura äpplet och inse att så är inte fallet. Så från och med i månadsg går jag på dietschema och det går riktigt bra. Har inte fuskat en enda gång trots att jag normalt sett har superdålig självdiciplin. Målet är -8-10 kg på 4 veckor och sedan äta som vanligt. Nu vet jag att många säkert reagerar på detta och säger att det aldrig är bra att då på dieter, emn jag kör Sahlgrenska dietschemat och det har fungerat bra för min mamma och för min sambo. Ville bara berätta för jag känner redan skillnad i kroppen liksom.

  • Sobeit

    Jag har en kompis som ska göra själva slut touchen på make upen. Och det känns skönt att få hjälp med grunden för det är den som tar längst tid liksom.

    Du skulle inte kunna fråga denna person innan ni berättar för alla andra och be henne vara tyst om det?

    F A M E skrev 2008-10-10 22:35:31 följande:


    Alltså hon är utbildad på makeup och lite på frisyr. Men om hon inte vill eller fixar håret så får jag leta efter någon annan på den punkten.Jag hoppas bara att hon vill fixa make upen också har ju inte frågat ännu. Shit varför är de så många saker man måste/vill ha fixa in för ett bröllop.
Svar på tråden Uppsalabrudar 2009