• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    helt vansinnigt egentligen att allt ska kretsa runt mat. vi sticker ibland hem till kompisar efter att deras kids har lagt sig så spelar vi spel o myser. brukar iofs innebära lite ost o så, men kan ju lika gärna bara vara mumsig fruktbricka. ska jag tänka på när jag får börja äta, om 100år..

  • Emma042

    tog 3 st omega 3 kapslar innan ikväll. dessa skulle man inte "äta om" alltså inte smaka makrill, jo tjena! jag går o rapar fisk, inte så mysigt hehe

  • Emma042

    lite sur på hälsokostaffären med omega 3 kapslarna. De hade ju som sagt erbjudande nu så jag köpte en dubbel förpackning. Vad de inte berättade var att det är kort datum på paketet. Jag kommer inte hinna få i mig alla innan tiden gått ut! Skäms!

  • Emma042

    tja, gick ner ett par hekto inatt, men vart blir mitt vikt"rasande" av? Måste säga att jag är jäkligt taggad inför ikväll (maskerad+sittning) Jag går omkring här hemma och säger stolt till sambon "åh vad jag ska vara duktig ikväll" Flera ggr han ledsnar nog snart haha.

    var så hungrig igårkväll, men jag ville inte slabba i mig vatten för jag orkade inte resa mig från soffan o gå på toa, slappemma!

  • Emma042

    lite OT men iaf jag har precis färgat sambons hår och mustasch svart! han är blond hehe. Inför maskeraden ikväll. Han ska vara Tom Selleck i Magnum o jag ska vara Shreks fru Fiona! Ska se om jag får in bild på oss imorgon så ni kan se

  • Emma042

    Tjohoo vad jag e duktig, Igår när de andra käkade tog jag kycklingsoppa med curry o vitlök. Efterrätten för mig bestod av liiite ramlösa blåbär (de andra fick marängswiss...) när alla andra käkade snacks drack jag vatten. Meeeen, jag pussade sambon o slickade mig om läppen sen, han åt ost tortillias gott. Fast det funkade bara en gång, han upptäckte det och slickade själv av läpparna!

    Min kostym vann andra pris Hehe Absolut ingen kunde se att sambon var magnum, tvärtom trodde de han var Günther (you touch my talalala)

  • Emma042

    Mi

    tror säkert att du har gått ner iaf. Men om ketonfasen har gått ur tar det nog ett par dar att komma igång igen, men jag tror alldeles säkert att du har gått ner!

  • Emma042

    hejhej

    Jag bara knallar på i maklig takt, trodde det skulle gå snabbare, men o andra sidan trodde jag det skulle vara hundra ggr jobbigare. imorgon har jag varit igång i 3 veckor, ska väga mig ikväll, får se vad resultatet blir

    Måste bara säga att jag blir sååå förbaskat trött på alla gnäll****** som bara måste in i tråden o spy galla över vårt sätt! Det funkar ju, sen är det upp till oss själva att inte förstöra resultatet. Jag har bestämt mig för att lyckas, precis som Yezzii!

    Yezzii hur snabbt gick du ner dina 30?

  • Emma042

    okej, på 3 veckor har jag tappat 5,5kg, trodde det skulle vara mer, har en del att ta av men jag har tappat centimetrar! Sen fick jag höra igår på mötet att en del mediciner gör att det är svårare att losa. bla cortison, insulin och hör o häpna migränmedicin. Jag har haft migrän ganska mycket de senaste 2 veckorna o då tryckt i mig preparat mot detta. kan det ha påverkat? jaja jag kör vidare!

  • Emma042

    är urkass på promenader....när ledaren i måndags frågade hur det går så bara log jag....måste ta mig i kragen iaf när det gäller orbitrekken. vi har kört nyttigare mat sedan i början på sommaren o sen drog jag då igång med XV. så imorse att jag har gått ner mer än 10kg från sommarstarten! ca 6 på XV så jag är nöjd fast jag ska ner n¨stan 20 till men det flyter på bra här.

    Välkommen Jelan till vår lilla kvart!!

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!