• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Idag ska jag skriva in mig på extravaganza för kursstart v 38. Jag är sååå laddad men samtidigt skiträdd, tänk om jag förgås av hunger :D Någon som har testat? Jag ska gå ner ca 25kg hade jag tänkt....något vill jag iallafall losa!

    Har hört underbara historier om hur kilona rasar av. Vore jättekul om nån mer skulle börja samtidigt så man kunde stötta varandra.

  • Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!
  • Emma042

    Nu har jag anmält mig! till min stora frustration så ska jag ha möte med coach v 38 och första gruppmöte mån v 39. Bah! Jag vill starta nu....Har ni anmält er för gymmet också? Jag gjorde inte det, ska kolla först om jag kan röra mig på egenhand haha, ev så anmäler jag mig sen.

    over and out for now from Tjock Orc *skrattar*

  • Emma042

    Jag vill också losa 4 kg på 4 dagar, GRATTIS vilken kanonstart PiteSara!

  • Emma042

    det är så skönt att veta att man inte är själv! Sen har jag nog insirerat sambon också. när jag kom hem sa han att när jag kör igång ska han också lägga om helt. Han ska väl tappa ungefär samma som jag 25kg

  • Emma042

    Yezziii

    Hur mycket gick du upp då? närgången fråga? men man har ju hörrt om de som går upp alltsammans igen... det gäller att var psykstark o stå emot alla frestelser :D

  • Emma042

    Det jag ska gå är en ett års "kurs" där man kickstartar med soppor för att rasa i vikt, sen har vi veckomöten med mental träning där man får lära sig allt om kosten tex vilken mat som ar bäst att äta de olika tiderna på dygnet. Som de sa till mig igår "Du vet vad du gör för fel, du vet vad du ska låta bli att äta osv," nu ska jag alltså träna skallen att fatta det också.

    Men visst, det är ju trist att de tjänar pengar på andras olycka...

    Jag rasade i vikt innan med hjälp av pulver, höll det ganska bra, sen träffade jag en "matare" som hjälpte mig att tugga upp allt igen. (dock är han utbytt nu mot min underbara sambo)

    Kontentan av min osammanhängande skrift är Nu jävlar ska det gå!!!

  • Emma042

    Idag är det 2 veckor tills jag ska börja smaska soppor. Sa det till storasyrran som svarade "åh, då kommer du ju vara smal till jul..." och hon sa det inte som att hon var glad för min skull. Nä, det har väl alltid varit bekvämt att ha en lillasyrra som är tjockare än henne själv. Störd jag blir på sånt!

    Men jag är iaf taggad inför min start. Nån sa till mig att då ska jag väl mumsa gott o fläska i mig de sista dagrna, men jag tror jag hoppar allt sånt. Jag har inget som helst sug efter nåt nu o börjar jag tugga så väcker jag ju begäret :D

  • Emma042

    helt sjukt!! Stort grattis pitesara, gud man blir så taggad :D

  • Emma042

    Naaajjjje!! säg inte så AngelinaJolie!! Du får inte få mig att tappa lusten *skrattar*

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!