• Mi och Nez

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Hej

    Vad fin du var Emma! Verkligen ansträngt dig, förstår att du vann 2:a priset!

    Själv har jag haft en sisådär helg. Ätit grönsallad, gurka & tomat och två små knäcke både i fredags och i lördags!! Känner mig bara allmänt tråkig nu och är nervös inför XV-mötet imorgon kväll. Kommer jag att ha gått ner?

    Suck suck suck. Köpte dock ett par fina promenadskor i helgen som kanske kan locka ut mig om kvällarna.

  • Mi och Nez

    Mmm, jag fick rosa färg på mina urin-stickor idag, när jag testade efter helgen. (Vit= inte i ketonfas och lila= stark ketonfas) så jag är väl kanske på gränsen...

  • Mi och Nez

    Dag 20.
    Okej, gårdagen vägning var kanske inte den bästa men jag minskade ju i alla fall. Totalt minus sju kilo, vilket känns jäkligt bra! Hade nog tänkt mig att kilona skulle falla något fortare men samtidigt är jag ändå jättenöjd. Sju kilo liksom! Ja, lika mycket till (kanske 3 v?) sen blir det nog halvfart för min del.

    Ska vara en exemplarisk XV-are denna vecka och följa programmet och motionsbitarna slaviskt. Se hur mycket jag maximalt kan gå ner per vecka...

    Hur har det gått för er andra?

  • Mi och Nez

    Åh, vad tråkigt Angelina! Förra mötet tog min XV-coach upp just detta med att många var väldigt rädda för att börja äta igen trots att man såklart är sugen på att sätta tänderna i något. Det hon rekommenderade var att följa upptrappningen slaviskt de första veckorna (första veckan). Sedan ska man ju också komma ihåg att de glukogendepåer som vi tömde i början av vår diet nu fylls på igen. Och de binder ju vatten som totalt väger 2 kg!

    Så kanske det inte är något fel? Jag hade nog bokat in ett litet möte med coachen och bett om goda råd. Det är ju på sätt och vis först vid vår övergången till mat som deras arbete verkligen börjar. Be om recept, fråga hur många kalorier du bör ligga på, vilken träning som lämpar sig bäst m.m

    Kämpa på med upptrappningen. Om inte din coach säger att du ska börja med shakerna igen så fortsätt med nyttig mat. Låter hälsosammare. Lycka till!
    *Kram*

  • Mi och Nez

    Just det, Brudens mamma: Priserna varierar tydligen beroende på vilken anläggning du anmäler dig till (franchising företag)

    Jag betalar i HBG
    * 29 kr /påse (ska äta 3 påsar/dag i helfarten)
    * 650 kr/månad (bindningstid 1 år)
    * Engångsavgift medlemsavgift 400 kr

    Kanske kan ge dig ett hum i alla fall.

  • Mi och Nez

    Xtravaganzas program går ju ut på att ge medlemmarna en ordentlig kickstart MEN efter viktminskningen så släpper ju coacherna oss inte. Det är ju då arbetet med att skapa balansen i vardagen börjar. Vi får då lära oss välja rätt råvaror, får inspiration i form av recept och peppning med att fortsätta motionera m.m.

    Så pulverpåsarna är ju bara ett sätt att skapa motivation för att sedan orkar/vilja hålla en hälsosam livsstil.

    Men såklart passar olika metoder olika personer.

  • Mi och Nez

    Hur går det för er tjejer?

    Dag 24 för min del och det känns kanonbra. Lite trött på många av smakerna men har å andra sidan hittat mina favoriter vilket gör det lätt. Bara att stå ut och härda ut ett par veckor till innan halvfarten påbörjas.

    Ska gå på onsdags mötet denna vecka Emma, så vi ses först nästa måndag igen. Hoppas att allt går fint för dig.

    Kämpa på allihopa!

  • Mi och Nez

    Det känns som att vi som skriver i tråden är väldigt väl medvetna om att detta är ett livslångt beslut och inte bara något vi gör just nu för att vi känner för att gå ner i vikt supersnabbt...

    Okej, det är ett relativt snabbt sätt (inte sagt med det att det är enkelt!) men sedan fortsätter ju vi med att hitta balansen och att behålla vår nya vikt.

    Äsch. Vi struntar i vad andra säger. Vi vet ju i alla fall vad vi vill så nu kör vi bara på!

  • Mi och Nez

    Välkommen Jelan!

    Var på möte ikväll och hade bara gått ner ett kilo. Kan säga att besvikelsen var stor när jag ställde mig på vågen men så här ett par timmar efter har jag börjat tycka att det ändå är ok. Det går neråt i alla fall. Totalt minus åtta kilo på fyra veckor. Ska ner till 65 kg (5,5 till från och med nu) innan jag går över på halvfart. Jag hoppas att klara detta på tre veckor, för mer än så pallar jag inte på helfart tror jag!
    Drömmer om kött, morötter, sallader och paneringen (ja, paneringen??!!) på en wienersnitzel... suck.

    Nästa vägning blir på måndag och då ska jag banne mig gå under 70!

    Hur duktiga är ni andra på promenaderna varje dag? Helt ärligt är jag inte alls duktig på den fronten. Jag försvarar dock detta genom att jag ju cyklar ca 40 min/dag till och från jobbet. Men ska jag se bättre resultat nu så får jag kanske ge mig ut på små promenader om kvällarna i alla fall...

  • Mi och Nez

    Hur länge har ni tänkt gå på helfart tjejer?
    Jag vet inte hur länge jag orkar till. Hade varit skönt att bestämma en datum så att man ha ett slut på det hela. Funderar på 2 (max 3) veckor till...

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!