• Mi och Nez

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Vad härligt att du är igång nu Emma!

    Jag har inte upplevt några magproblem men å andra sidan är det ju inte konstigt att det ändras med tanke på hur radikalt vi ändra vår kost!

    Själv har jag inte smakat vaniljen än men känner samma avsky-känslor för jordgubben och svapm-soppan som du beskrev.
    Kan däremot rekommendera persikan, chokladen och cappucinoen som slank ner lätt. Ta gärna ett par isbitar i frukt-dinkarna så smakar de lite bättre. Håller med om att de var lite osmakliga rumstempererade.

  • Mi och Nez

    Emma: Man kan skapa sin egen sida på nätet genom att skriva in sitt namn och vilken stad du är medlem i. Så kontrollerar de uppgifterna och skickar ett amil tillbaka till dig sen. Vet dock inte om jag kände att en egen sida gav så mcyket. Det är i princip samma innehåll som i boken vi fick. Det bästa jag hittade där var att man kunde kanppa in sin vikt samt sina mått och sedan får man det på i ett digaram. Kan vara kul att se hur det går neråt!

  • Mi och Nez

    Vad härligt med bra stöd. Det behöver vi ju från alla håll! Dag 1 var lätt tyckte jag då man var pigg och sporrad, dag 2-4 däremot var riktigt tuffa! Så försök att hålla ut och lyssna på deras skica, promenera om du orkar och drick massor.
    Någon dag var jag alldeles skakig och frös sedan som en galning.

    Tycker däremot att det är lite mer balanserat nu och kroppen känns stabilare även om jag tycker att det är riktigt trist!

  • Mi och Nez

    Angelina:
    Nej, nu går du ut och tar en promenix, slänger dig över killen och hånglar eller sätter dig under en filt och ser på en film!

    Kämpa!!

  • Mi och Nez

    Härligt Emma! Det är ju superbra att du är taggad, hoppas att det håller i sig länge. Okej vi är alla medvetna om att vattnet som vi förlorar väger några kilo men vaddå, det är ändå kilo vi jobbar bort vilket också peppar oss att fortsätta.
    Hittat några favoritsmaker än? Några tips?

    Själv har jag hållt på en vecka exakt idag. Mår helt okej. Inte dåligt men kanske heller inte superbra. Känner mig dock helt bestämd och övertygad att jag ska hålla ut och klara det. Inget snack om den saken, men sedan är det ju inte så kul på vägen till målet...

    Angående träning så simmar jag ca 2 ggr/veckan + promenerar 1-2 ggr/vecka. De dagar jag jobbar cyklar jag till och från jobbet ca 40 min. Har dock inte lika mycket ork som tidigare. Känner att allt jag gör får ta den tid det tar.

    Hörs snart igen tjejer!!

    Kramar

  • Mi och Nez

    Jag har funderat med det men inte kommit längre. Tycker att det känns bra utan, så jag avvaktar nog. Men visst har man hört en massa positivt om Omega 3 så om jag hamnar på en platå eller kör fast så kanske det kan vara värt att testa för att få igång förbränningen igen.

    Okej, nu ska jag sticka iväg och simma lite. En kompis ringde och frågade om jag inte ville komma över till henne, och trots att jag är frusen och trött så övertalade jag henne att vi skulle gå och simma. (Så stolt jag känner mig!) Ser fram emot bastun efteråt...

    Måste fråga om en lite negativ biverkning jag upplever: Andedräkten! Jag borstar tänderna ofta, dricker mycket vatten och köpte till och med ett klassiskt munspray a la 90-talet idag. Får väl se om det hjälper? Andra tips mottages tacksamt.

  • Mi och Nez

    Dag 7.
    Jag vägde mig också hemma i morse (ångrar mig nu dock) för det är olika vågar, jag var naken nu till skillnad från invägningen och detta var morgon. Invägningen skedde kvällstid...
    Jaja, ska försöka bortse från det och hädanefter försöka hålla mig till Friskvårdshusets våg!!!
    Är lite rädd att det kan skilja för mycket och att man tom kan tro att man har gått upp i vikt om man väger sig hemma och den vågen då visar mindre än F-H`s våg någon dag senare.

    Alla små hekto har ju betydelse i vår kamp.

    Ja, ska sätta mig framför tvn nu och se en film och dricka en stor kopp te! Mys.
    Hörs imorgon tjejer!

  • Mi och Nez

    Oh, lycka till Emma! Hoppas att det går bra för dig. Berätta gärna hur det gick sen.

    Okej dagens summering av Dag 8:

    Snabb frukost kl 6, cykling 20 min till jobb. Kurs och sen lunch gjorde att blodsockret sjönk till golvet och för första gången sedan jag började så klunkade jag glatt i mig en hel påse-shake och njöt otroligt!
    Tog sedan en halva cappucino med kaffe vid 16 och cyklade sedan hemåt. Ska ta en varm soppa nu tror jag.

    En bra dag!

  • Mi och Nez

    5 kg! Toppenbra Angelina!! Gud vad kul! Hoppas att jag blir lika framgångsfull...
    Blir lite sugen i alla fall nu att börja med omega 3. Får jag fråga vad du äter för sort? Pris? Var köper du dem?

  • Mi och Nez

    Okej tack. Ska nog gå över till hälsokostaffären på måndag och kolla vad de har att erbjuda i omega 3-produkter.

    Dag 9:
    Förkyld! Okej det ger mig visserligen något annat att tänka på förutom mat men fy vad trist det är. Huvudet, halsen, näsan känns dubbelt så stort nu. Suck.

    Men men. Matmässigt har det gått fint dock De senaste dagarna har jag faktiskt enbart ätit/druckit de kalla shakerna. Känner inget sug alls efter de varma utan tycker att de kalla blir lättare att få i mig. Spelar ju ingen roll då alla innehåller lika mycket kalorier.
    Imorgon kväll ska vi ha lite tårtkalas hemma med svärföräldrarna. Tänkte då att jag skulle prova att göra chokladmousse (hittade ett tips om detta i XV-boken) att man skulle mixa den och sedan sätta in den i frysen och servera i nån fin skål med ett hallon tex. Återkommer med resultat.

    Ha en fin söndag allihopa!

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!