Inlägg från: Nancy Drew |Visa alla inlägg
  • Nancy Drew

    Vinterbröllop 08/09 del 3

    Jag hittade också!

  • Nancy Drew

    Vargtassa: Låter som jättefina kort!

    Den där topdress har det varit rabalder kring här på BT. Det man köper är en kinaklänning, typ samma som man får om man beställer från kanacca eller milly, fast med ett påslag till säljaren. Det har också varit problem när folk har velat reklamera klänningar som haft fel storlekar osv.

    /Trådens egen Tradera-expert

  • Nancy Drew

    Jag ska skippa "min" Traderaklänning, förresten.... Sitter för tillfället och dregglar över svindyra amerikanska märket anthropologie, som har några "vanliga" vita/ljusa klänningar som är uuuuunderbara. 120 euro?! Plus frakt och tull?! Som hittat...

  • Nancy Drew
    FinalFantasy skrev 2008-08-23 06:58:57 följande:
    Nu fick jag transportångest Vaddå vill inte de köra sådana bilar vid ev dåligt väder?
    De flesta som äger den typen av bilar är entusiaster och väldigt rädda om dem. Gamla bilar är mindre skyddade från snö och slask och körs därför oftast inte under vinterhalvåret. Dessutom, vem har hört talas om en veteranbil med vinterdäck....
  • Nancy Drew

    Vi har berättat för familjerna. Jag undrar hur lång tid det kan ta innan min mamma börjar skvallra....

  • Nancy Drew

    Om man ska döma av etikettsgurun Magdalena Ribbing så är svenska folket urursla på svara på inbjudningar, så räkna med att ni får ringa upp folk dagen efter sista svarsdagen.

    Lustigt att säga till någon annan att man tänker komma, men inte svara till inbjudaren.... fast man kanske måste kolla upp barnvakt, tågresor och en massa först, och väntar med att svara till man är 100% säker.

  • Nancy Drew
    Vargtassa skrev 2008-08-27 15:01:41 följande:
    Vänta lite nu.. Finns det specefika halterneck bh:ar???
    Jepp, kolla Twilfit, bl a.
  • Nancy Drew

    Jag vill ha en enkel, knälång klänning, helst med en liten ärm, absolut inte axelbandslös, gärna embireskärning, eller liknande. Jag har breda axlar, liten byst och ingen midja, det vill säga, jag klär egentligen inte i någon modell.
    Jag tycker Kiks klänningar är fina, men nästan alla har bara axlar. Mission impossible?
    Hur är det där med färger nu igen? Jag har nästan bara kalla färger, så då ska jag ha kritvit? (Stämmer iofs inte med den jag tittade på igår, menmen...)

Svar på tråden Vinterbröllop 08/09 del 3