Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara GöteborgsBrudar - Del 5

    God morgon tjejer!

    Nuuuu har jag rapporterat in budgeten! Så skönt! Helgen ska ägnas till att sova och ta det lugnt... Tack till alla för er omtanke!

    Nu hinner jag också kommentera lite... Jag vill också gå på julkonsert! Men vet inte alls om det passar (eller, det vet jag ju att det inte gör egentligen, men ska kolla om det går att ordna ändå). Vore så himla mysigt!

    Grund - har ni tittat på matta? Vad har ni beställt för soffa? Vi är också väldigt sugna på ny soffa. Men vi vill gärna ha en bäddsoffa till gästrummet, och en stor soffa med divan till vardagsrummet, och vi vill att de ska vara likadana. Någon som har något tips?

    AyBee ? det visar sig att att M har bokat in oss att hälsa på vänner i Strängnäs nästa helg ? så jag missar din dag! Vi måste ses snart efter det så jag får se bilder och höra allt!

    Hoppas du njuter av din mammalediga tid, Astriden! Det är ju lugnet före stormen antar jag Jag gissade på 5 nov, men hoppas ju för din skull att den kommer så fort som möjligt.

    Långserud - vi skrev ut bilderna hemma på fotoskrivare, blev hur bra som helst. Och ikväll lovar jag att maila mallen!

    Amor - mysigt med magen! Det är faktiskt skönt när det börjar synas lite tyckte jag. Min erfarenhet av kläder är att byxor är det svåraste, så där är det bra med mammakläder rätt tidigt, medan överdelar har jag mycket mina vanliga (inte alla skjortor och så, men koftor, tunikor etc.)

    Hoppas ni har en bra fredag allihop! Själv längtar jag till att det ska bli eftermiddag och jag får åka hem till mannen i Göteborg!

  • 31 maj 2008

    Myskväll ikväll för fler, alltså, härligt! Saknar er tjejer, trivs så bra med er! Måste fortsätta att komma till Gbg för att träffa er även när vår lillkotte har kommit till världen!

    Strax ska jag sätta mig på tåget!

    Kram!

  • 31 maj 2008

    Långse - nu har jag äntligen mailat dig!

    Jag kan tyvärr inte gå med på julkonserten. Vi har ju tillträde där på måndagen, och har bokat in helgen med flyttaktiviteter i Örebro. Så tråkigt!

    Här har det varit en skön, lugn helg. Perfekt att samla krafter för veckan som kommer. Vad har ni andra gjort?

  • 31 maj 2008

    God morgon tjejer!

    Häärligt AyBee att ringarna har kommit! Förstår att du stör dig på namnet, man vill ju att det ska vara perfekt! hur känns det nu i slutspurten???

    Ledig dag igår, så denna jobbvecka blir kort!

  • 31 maj 2008

    God morgon tjejer! Kall dag här idag, tur att man har nyinköpt mössa! Grund, låter riktigt jobbigt det där. Håller alla tummar för att det inte är något den här gången!

    Vad mysigt det låter med hotell i Falkenberg, Amor. Det är viktigt att lyxa i vardagen, det finns alldeles för många gråa vardagar ändå. Fast det är ju inte en vanlig vardag när det är er 3-årsdag såklart. Vet J om, eller är det en överraskning?

    AyBee - håller med alla här. Ringarna är superfina!

    Stor kram till er!

  • 31 maj 2008

    Astriden? Var är du? Något på gång? Blir ju jättenyfiken när du inte skriver något inlägg på hela dagen!

  • 31 maj 2008

    Tala om att man blir övervakad när man går in i riktiga slutspurten av graviditeten !

  • 31 maj 2008

    Ha ha, Astriden, du får inte göra oss sådär oroliga Mys att bädda bebissängen! Blev det blått eller rosa ?

    Torsdag idag tjejer, en härlig dag för dem som gillar ärtsoppa! Dit hör inte jag, men jag tror det blir en bra dag ändå. Är väldigt avundsjuk på Långserud som får träffa min make på kurs idag och imorgon.

    Kram!

  • 31 maj 2008

    Luciakonsert hade varit toppen, men det är vår flyttfixarhelg och vi är i Örebro, tyvärr!

  • 31 maj 2008

    Goddagens fina tjejer!

    Härligt, AyBee! Pirr pirr i magen nu, bara en dag kvar att leva i synd Ha en underbar dag och njut av varje sekund, det är ni värda!

    Ja, Långse, vi håller på att beta av den där listan bit för bit... Det är ju en del som ska inhandlas, men det är väldigt roligt!

    Äntligen fredag! Idag blir det hemgjord pizza hemma hos min syster och lek med deras tre små yrväder innan M kommer hit ikväll. Imorgon åker vi till kompisar i Strängnäs. Så tråkigt att missa bröllopet, men jag räknar med detaljerade redogörelser!

Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5