Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara GöteborgsBrudar - Del 5

    Oooo, längtar också till jul! Vi har ju tillträde 15 december, och får super-mysfixa för att få det julmysigt. Ska bli härligt! Vi har ju inte tänkt ha något barn hos oss denna julen, så vi får vänta tills nästa för att uppleva den speciella känslan, men jag kan tänka mig att det blir så mysigt, Astriden!

    Jobbigt med halsbandet, Grund! Hoppas du kommer på vart det kan vara.

    Kan bara tipsa om att googla mer, Barba. På sidan byggahus.se/forum har de svar på de mesta, finns massa tips att hämta där. Men spontant känns det som om det vore enklare att måla innan. sen är det väl "bara" att sätta upp tillräckligt med reglar, och sen sätta fast bräderna i dessa. Kan man inte söka efter bygga plank eller nåt, för det borde ju vara samma princip. Jättefint låter det iaf. Är lite inne på samma idé bakom sänggaveln (snedtak).

  • 31 maj 2008

    Vad roligt att prova klänningen! Det kommer säkert att kännas 100% rätt nästa gång! Det känns som om det är längesen jag var där... Passa på och njut, AyBee!

  • 31 maj 2008

    God morgon tjejer! Redan torsdag, snart helg igen! Härligt! Fullt upp på jobbet med budgeten som ska in nästa vecka, sedan blir det förhoppningsvis lite lugnare. Idag kommer M hit, så vi får en långhelg tillsammans.

    Ha en bra dag alla fina flickor!

  • 31 maj 2008

    Var inne i bebisbloggen, Astriden, och det är ju verkligen nära nu! Känns det mest häftigt, eller läskigt?

    Skönt att du hittade det, Grund! Förstår lättnaden!

    Ja, längtar efter att mysa i helgen. Vi ska bla på simskola med min vilda systerdotter som är 4 år, och det blir roligt. Sen blir det nog tyvärr en del jobb också, längtar tills detta är klart nästa vecka.

    Just ja, ni skulle till Stockholm, Amor! Kul med en weekend!

  • 31 maj 2008

    Man måste ju känna sig inspirerad inför flytten, barba! Jag håller med dig! "Clean cotton" är en favorit hemma hos oss också! Älskar det! Fick det första av M i julklapp förra året.

  • 31 maj 2008

    God morgon tjejer!

    Äntligen fredag! Idag var en seg morgon, det är svårt att lämna sin man sovande i sängen och gå upp...

    Hoppas ni får en bra dag!

  • 31 maj 2008

    Vet inte om hemsidan, men vi gjorde våra själva och skrev ut på fotopapper. Blev superbra och superbilligt. Vi hade kvadratiska kort med ett större åt vänster, sedan 3 små under varandra på höger sida. Men alla satt ihop alltså, i ett kort. Svammel, men ni kanske fattar vad jag menar. Inte alls svårt att göra själv.

  • 31 maj 2008

    Ooo, ett av mina dåliga samveten, Grund. Jag har inte gjort det ännu...

    Trevlig helg allihop! Äntligen får man åka hem till mannen!

  • 31 maj 2008

    Mikropaus på jobbet - hinner inte kommentera något, men ser att ni alla verkar ha det bra! Stress stress, ska rapportera budgeten på torsdag. Puh! Stor kram till er iaf!

  • 31 maj 2008

    Grattis MrsD!

    Tack för omtanken, Astriden!!
    Jag vet, måste ta det lugnt, är inte alls bra det här, men det går över om några dagar när budgeten är klar... Blir ju själv orolig själv för att jag stressar, men det är svårt, vad ska man göra? Måste ju fixa jobbet också... Men arbetsdagar från 06:45-23:00 som igår är inte bra.

    Låter så skönt att gå hem från jobbet, det är du verkligen värd! Så nu är det bara att prova alla husmorstips för att få ut kotten så snart som möjligt

Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5