Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara GöteborgsBrudar - Del 5

    Amor - Grattis grattis grattis! Förstår att ni är jätteglada, det är ju helt fantastiskt! Så mysigt med en liten trådbebis till! Stor kram till er!

    Långserud - www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/270036 , men det verkar dra iväg ordentligt i budgivningen, så vi får se...

  • 31 maj 2008

    Astriden - det betyder ju att det är läge för en shoppingtur ! Skönt att allt har gått bra och att ni är inflyttade! Första kvällen i nya huset!

  • 31 maj 2008

    Nej, AyBee - vad trist! Förstår verkligen dig. Hade ju en kompis som gifte sig 2 veckor innan oss, och blev besviken då de berättade att det ska göra det. Men tänk att ert bröllop kommer att bli mycket roligare och bättre och en större grej än deras. Ni har ju planerat så länge och kommer att få det helt perfekt!

    Stor kram!

  • 31 maj 2008

    Hej tjejer!

    Härligt med kramkalas och tårar, Amor!

    Tillbaka i Örebro en snabbis, för att strax hoppa på tåget till Stockholm för konferens imorgon.

    Helgen ägnades åt promenad och fika vid Långedrag, storrensning av källaren med efterföljande soptippsbesök, och en runda på mio och ikea. En skön helg där vi faktiskt fick lite uträttat. Härligt.

    Hoppas ni alla har det bra!

    Kram!

  • 31 maj 2008

    Okej tjejer.....

    ....vi har skrivit på för huset nu!

    15 december får vi tillträde, och hinner lagom flytta in innan bebisen kommer!

    Vi är så glada!

  • 31 maj 2008

    Hej hej!

    Låter som om ni hade en trevlig fika igår!

    Attans med ringen, Aybee! Hoppas verkligen att ni får tillbaka den!

    Långse - behöver verkligen också gå till Linda, ska försöka få till det nästa gång jag är i Gbg. Sen får jag väl bita i det sura äpplet och hitta en ny frisör i Örebro... Inte lätt när man har hittat någon man gillar.

    Idag har jag första vattengympan! Ser fram emot det!

  • 31 maj 2008

    Hej tjejer!

    Kvällen ska spenderas i en kollegas sommarstuga, vilket förhoppningsvis blir riktigt trevligt. "måste" ju dock vara chaufför, och på fredagar brukar jag vara ganska trött, så jag hoppas att de andra inte vill vara där så väldigt sent.

    I helgen ska jag och syrran med barn åka till mamma som fyller år. Mys med kalas, och träffa mormor och morfar och gamla vänner.

    Hoppas ni alla får en riktigt skön helg!

  • 31 maj 2008

    Långse - ska försöka svara idag. Har en mall som jag kan skicka över. Har din mailadress också, så jag (eller M som har filen på hemmadatorn) fixar det!

    Grund - trist att du inte gillar skaldjur! Hur har du klarat dig igenom hela din uppväxt?

    Håller med Astriden - Brunch låter ju riktigt mysigt, Långserud

    Roligt att alla blev glada på jobbet, Amor! Känns busigt att ha en sån hemlis tycker jag.

    Igår var jag på vattengympa, riktigt bra faktiskt, och så är jag nu inskriven hos den barnmorskemottagningen jag ska tillhöra efter flytten, och där börjar föräldragruppen den 4 november. Blir bra att träffa andra blivande föräldrar i samma område. Tydligen ska närmsta grannen ha barn i december, och rakt över gatan ska ha i mars! Låter toppen tycker jag!

  • 31 maj 2008

    Grattis Stjärnis på födelsedagen. Vi saknar dig här!

    Helgen har varit bra, har varit hos mamma i Eskilstuna och myst och firat hennes födelsedag. I vanlig ordning nuförtiden vaknade jag kl 7 söndag morgon, så efter mysfrukost åkte vi ut i skogan och plockade svamp. Man känner sig så otroligt nyttig när man utnyttjar dagen så. Det var fantastiskt fint väder och härligt att se alla vackra färger. Älskar hösten när den är så här!

    Roligt att ni får så fint, Grund! Ni jobbar verkligen på bra!

    Astriden - läste bloggen nyss, och fatta att du är i vecka 36 redan! Helt otroligt! Hoppas ni börjar komma i ordning och skapa ett hem. Längtar tills det är vår tur.

    Jag kommer hem till helgen igen, och kanske kan ta en liten tur förbi Lilleby? Vore roligt att se det live!

    Idag har jag fått lyssna på hjärtljuden på den lille krabaten i magen! Tuffade på som ett litet ånglok. Det är verkligen häftigt.

Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5