• fru AM

    Ännu en tur med barnkarusellen

    Hej Cicci! Du verkar ha haft en bra helg - både bröllop och sexande Du ska se att ni får till en liten snart igen!

    Gärna tråddejt tycker jag också! 6-7/9 skulle passa finfint fast ni kanske sagt något annat datum undrar jag också ...

    Min BIM är helt omöjlig att veta. Det KAN vara i början på september eller någon gång två veckor efter det ... JAg går och känner efter väldigt mycket just nu. Tycker tuttarna blivit stunsigare/större - fast det kan inte stämma eftersom resten av mig verkar ha blivit smalare ... Inget gravidsymptom vad jag vet

  • fru AM

    Lappis: På ett sätt märkligt att ni inte fått veta det tidigare - alla detaljerna kring IVF:en. Men de kanske är rädda att bombardera människor med info som de inte tror att mottagaran klarar av att smälta/hantera/analysera ...? Alla patienter kanske inte är så pålästa som ni? Fråga nästa gång på CvL varför - det vore spännande att veta!

    Muggles: Grattis MOA!!! Och grattis till dig/er! Första fördelsedagen för första barnet är verkligen speciell! Har förövrigt alltid hävdat att det borde vara mamman som ska firas på barnens födelsedager ... !

    BS: Lilla Iris - stackars gumman, hon har det nog lite rörigt i knoppen just nu med dagisstart och alla intryck. Roligt med nya kompisar, mini.trauma att bli lämnad på dagarna, mycket utelek och all möjlig stimulans. Bra att hon inte vaknade så mycket i natt dock!

    Cicci: Blödningen kan ju bero på antingen ÄL - eller en nidis! Äggen(!) kanske fäste snabbt! Tycker du ska förgripa dig på maken för säkerhets skull - sex är alltid bra!

    Junilejon: Försäkringskassan har hål i huvudet. JAg har slutat försöka få pengar av dem nu men maken har hållit på här i sommar och försökt få ut pappaledighet. De tappar bort hans ansökan (som han gjort på deras sajt) och har ingen aning om hur deras egen sajt funkar.

    Igår fick Livia en ny säng - en sån där utdragbar barnsäng. Hon blev helt överlycklig att få slippa vara instängd i spjälsängen och gick spontant och lade sig bland kuddar och dockor och drog täcket upp till hakan. Kanske kommer hon sova lite bättre nu ...?

    Kram till alla!

  • fru AM

    Pirr: BIM 30 aug-15 september ... dvs ingen aning Vi gör så gott vi kan och orkar just nu ...

  • fru AM

    Nenne: Äsch, kom hon i alla fall, tanten!! Det finns inte mycket jag kan säga utom hela svordomsvisan ... OCH ge ett råd inför festen med barngänget: Jag tycker du och den andra inte-just-nu-gravida ska supa er rejält fulla på riktigt GODA viner. Så dyra som ni grejar. Så kan de andra sitta och sippa på saft.

    ett tips:
    www.systembolaget.se/SokDrycker/Produkt&Butik=0&SokStrangar=
    eller
    www.systembolaget.se/SokDrycker/Produkt&Butik=0&SokStrangar=

  • fru AM

    Izzie: Livia är just nu 21 månader och 10 dagar. Fast hon tror att hon är minst tre år ...

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2008-08-26 12:38:44 följande:
    Amja, jag tror tametusan att jag ska köpa det där amaronevinet och njuuuuuuutaaaaaaaa och sitta i ett tunt halternecklinne med min free-bra under så att mina tuttar ser tokfasta och stunsiga ut, prata om kommande New York-tripp och vår resa över nyår till Ecuador och Galapagos (maken börjar mjukna - ja, inte överallt ), prata om vilka långa sovmorgnar jag tar varje dag och vad mycket pengar man får över när man är dinkis och att jag och maken ligger sked och gosar varje minut när han är hemma. MOOOAHAHAHAHAHAHAHH!
    Tycker du ska göra PRECIS det - om du känner för det den dagen! Framförallt dricka det goda vinet.
    Är det så att dessa kompisar dessutom brukar tala lysiskt om hur det är att ha bebisar osv så tveka inte en sekund. Det är ju inte så att de inte har valt att få barn och gå ner sig i vällingträsket ...

    Åh du ska ju till New York - lyckliga du!!! Får jag följa med i resväskan?
  • fru AM

    Nenne: jag är ju rätt skrymmande så någon typ av extra brett skidfodral skulle nog passa

  • fru AM

    BS: Jobbigt med gnisslande tangentbord! KAn du inte kolla runt på nätet?

    Det där med att byta säng ... Livia hojtar till ordentligt och har än så länge suttit kvar när vi kommit älgande. Det är ju mörkt och så så jag tror inte att deras första instinkt är att traska iväg ...? När min son flyttade ut ur spjälsängen så fick jag hämta honom varje natt under minst ett år innan han började försöka hitta till oss själv ...

  • fru AM

    Tinga: Kul att se dig! Skönt att ni landat mer!

    Cicci: Du får sälla dig till oss i skaran med intressanta symptom. Jag tycker det luktar illa överallt. Och så har jag faktiskt mjölk i brösten (men det är inget symptom bara en rest efter Liviaamningen (slutade för över ett år sedan)).

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen