• lokaci­tron
    Äldre 21 Jul 21:19
    32715 visningar
    325 svar
    325
    32715

    080830

    Är det fler som gifter sig 080830? Nu börjar det närma sig!

  • Svar på tråden 080830
  • JuP
    Äldre 30 Jul 11:16
    #31

    Ih! Vad roligt med ringarna. Förstår vad du menar. Vi kommer att få våra runt den 7/8.

    Jag går in och tittar till min klänning emellanåt och klappar lite på den :D

  • Diamon­ds are a girls best friend
    Äldre 30 Jul 15:07
    #32

    Har haft min ring hemma sedan januari, längtar såååå till att få ta på den om 1 månad!!

  • August­irosen
    Äldre 30 Jul 15:13
    #33

    Hej!

    Här är en till den 30/8. Börjar känna mig riktigt stressad nu och kommer på nya saker hela tiden. Har ett litet kontrollbehov också, så jag vill att allt ska bli perfekt. Har bara börjat titta på bröllopsprogram. Gjorde ett till vänner förra året så jag har ju lite att gå efter, samtidigt vill jag ju inte ha samma saker i mitt eget..

    Imorgon ska jag prova min klänning, och jag hoppas att den sitter bra. Min mamma ska följa med och få se den och jag hoppas att hon också tycker att den är fin.

    Köpte skor förra veckan, men har inte börjat gå in dem ännu. Kom plötsligt på att jag måste ha någon typ av strumpbyxor.. vad ska ni andra ha? Hela eller stay ups?

    Har inte heller bestämt mig angående make up. Det är ju såå dyrt att göra det proffisionellt... Har bokat en tid, men är inte helt hunda på att jag ska ta den ännu...

    Bordsplacering har jag inte ens börjat med ännu.... Ahhh!!!

  • JuP
    Äldre 30 Jul 16:00
    #34

    Augustirosen: hoppas klänningen sitter som en smäck!

    Vi ska gifta oss ute på "landet" och jag litar inte på att där finns ngn som är bra på det här med smink. Så jag gjorde så att jag tog en privat-lektion på Make Up Store (kostar 500kr och så får man produkter för hela priset) och ska sminka mig själv. Med massa övning hoppas jag att det kommer att bli ok. Kanske ett alternativ för dig.

    Funderar också på det här med strumpor. Hela strumpbyxor går bort. Jag gillar inte det. Just nu lutar det är stay ups. För jag tror jag måste ha ngt. Har inte ens börjat gå in skorna än...

  • Krokod­ill
    Äldre 30 Jul 17:39
    #35

    Augustirosen; jag kommer också boka in en en tid på Face eller Makeup Store och sedan fixa sminket själv på dagen B. (Håller tummarna att jag inte ska vara nervös och skakig...)
    Jag kommer att ha tunna nylonstrumpbyxor eftersom jag har en gaska kort klänning (strax under knäet). Kan nog se lite tacky ut med stay-ups när man har kortare klänning, eller?

  • Krokod­ill
    Äldre 30 Jul 17:40
    #36

    Köpte mina skor idag, förresten! Finfina!!

  • JuP
    Äldre 30 Jul 18:56
    #37

    Jag håller med dig Krokodill om att stay ups som kan synas under en kort kjol inte är särskilt snyggt.

    Pratade igår med vår vigselförrättare och hon verkar verkligen helt suverän. Skönt!

  • Långö2­008
    Äldre 30 Jul 19:01
    #38

    Jag hoppar också in här

    Håller på att skriva ut festprogrammen på datorn. Har lite småplock kvar men har det mesta under kontroll.

    Någon som blivit hippad ännu??

  • lokaci­tron
    Äldre 30 Jul 21:58
    #39

    Fick nästan skrämselhicka idag när jag ringde juveleraren som skulle göra min ring. De hittade inte ens min beställning och jag hade inte fått något kvitto!!! Efter några låååånga minuter i luren hittade de den till slut. Bäst jag hämtar den fort...

  • August­irosen
    Äldre 31 Jul 08:57
    #40

    Nu är det mycket som snurrar i skallen på mig! Smink, strumpbyxor, små gåvor till gästerna, bröllopsprogramen, röd tråd, ahhh. I kombination med sömnbrist känns det lite halvjobbigt måste jag erkänna.

    Jag har inte blivit hippad ännu. Känner mig lite förvirrad över det, men inte stressad (faktskt). Har fått veta sambons datum, fast jag har också räknat ut och i princip fått det bekräftat att det datumet inte stämmer. Why? Varför har de gett mig fel datum? Den enda anledningen skulle väl i så fall vara att de ska ta oss båda samma dag, eller? Det är absolut inte så att jag vill veta när det blir, för jag vill bli överraskad. Men jag frågade iaf sambon om han hade fått veta något datum för mig. Han blev skitsur över att jag frågade men kände sig ställd mot väggen och tvingad att säga ja. Visst kan det vara så att han lurade mig, eller att han också fått ett felaktigt datum. Men jag fattar inte riktigt.... Nog om det - för jag vill ju eg inte veta något!

    Idag ska jag åka och prova min klänning!!!!

Svar på tråden 080830