Inlägg från: Augustirosen |Visa alla inlägg
  • Augustirosen

    080830

    Hej!

    Här är en till den 30/8. Börjar känna mig riktigt stressad nu och kommer på nya saker hela tiden. Har ett litet kontrollbehov också, så jag vill att allt ska bli perfekt. Har bara börjat titta på bröllopsprogram. Gjorde ett till vänner förra året så jag har ju lite att gå efter, samtidigt vill jag ju inte ha samma saker i mitt eget..

    Imorgon ska jag prova min klänning, och jag hoppas att den sitter bra. Min mamma ska följa med och få se den och jag hoppas att hon också tycker att den är fin.

    Köpte skor förra veckan, men har inte börjat gå in dem ännu. Kom plötsligt på att jag måste ha någon typ av strumpbyxor.. vad ska ni andra ha? Hela eller stay ups?

    Har inte heller bestämt mig angående make up. Det är ju såå dyrt att göra det proffisionellt... Har bokat en tid, men är inte helt hunda på att jag ska ta den ännu...

    Bordsplacering har jag inte ens börjat med ännu.... Ahhh!!!

  • Augustirosen

    Nu är det mycket som snurrar i skallen på mig! Smink, strumpbyxor, små gåvor till gästerna, bröllopsprogramen, röd tråd, ahhh. I kombination med sömnbrist känns det lite halvjobbigt måste jag erkänna.

    Jag har inte blivit hippad ännu. Känner mig lite förvirrad över det, men inte stressad (faktskt). Har fått veta sambons datum, fast jag har också räknat ut och i princip fått det bekräftat att det datumet inte stämmer. Why? Varför har de gett mig fel datum? Den enda anledningen skulle väl i så fall vara att de ska ta oss båda samma dag, eller? Det är absolut inte så att jag vill veta när det blir, för jag vill bli överraskad. Men jag frågade iaf sambon om han hade fått veta något datum för mig. Han blev skitsur över att jag frågade men kände sig ställd mot väggen och tvingad att säga ja. Visst kan det vara så att han lurade mig, eller att han också fått ett felaktigt datum. Men jag fattar inte riktigt.... Nog om det - för jag vill ju eg inte veta något!

    Idag ska jag åka och prova min klänning!!!!

  • Augustirosen

    Hej igen!
    Tiden har visst sprungit iväg... Idag har vi fått vigselintyget och papper om hindersprövning osv, så nu behöver jag inte oroa mig över att det inte hinner komma.

    Och så ringde prästen idag om att träffas. Så han kommer hem till oss imorgon em - spännande - men han lät iaf trevlig på tfn.

    Annat jag har betat av idag är tyg och band till rispåsarna (som mamma sedan erbjöd sig att fixa ihop), skor och strumpor till dottern som ska vara näbb och band som ska hålla ihop festprogrammen. Känns faktiskt riktigt bra! Och i måndags satte vi oss helt spontant och satte ihop bordsplaceringen. Tycker faktiskt att den känns riktigt bra, för att vara första försöket

    Oj, kom på lite mer att stryka på listan, sambon har shoppat sprit i Tyskland idag och även fixat det som vi ska ha som en liten present till alla gästerna.

    Jag håller med er andra om att jag känner mig väldigt stressad över det här och det är nästan det enda jag tänker på! Och så tänker jag extremt mycket på möhippan. Tänker hela tiden på vad andra ska göra och när det ev kan vara möjligt. Hade planerat att vara ledig tors-fre innan bröllopet, och idag fick jag två olika kallelser till sjukhuset med dottern på torsdagen så då lär hela den dagen gå åt det... Så där sket sig min planering. Men det löser sig väl förhoppningsvis

  • Augustirosen

    Kassandra, fasen vad trist med dagispersonalen! Hoppas att det löser sig!

    Diamonds, härligt med frissan!

    Jag är ju en av dem som känner mig stressad, men ändå på ett kul sätt, måste jag säga. Det är iiksom ingen jobbig stress, men det är ändå så att jag tänker på detaljer nästan dygnet runt

    Idag kommer alltså prästen, ska bli intressant. Nu kanske jag också kan göra klart mina vigselprogram

  • Augustirosen

    Långö, låter som en härlig hippa! JuP, din då?
    Här blev det ingen hippa, men jag hade inte riktigt förväntat mig det heller. Får väl se nästa helg. Finns en risk att vi båda blir tagna då.. Spännande iaf!!

    Har inte fixat mkt bröllop i helgen, utan softat de sista semesterdagarna. Imorgon är det jobb igen och då kan jag föhoppningsvis få lite struktur på allt annat också

  • Augustirosen

    Jag börjar bli lite nervös nu när ni andra skriver om era hippor.. Det skulle kunna bli i helgen för min del... Och det kan bli precis hur som helst när jag tänker på mina tre tärnor..... Men det blir säkert kul!

  • Augustirosen

    Igår kväll började jag fundera på dukningen och fick lite idéer. Började bläddra igenom alla mina bröllopstidningar, men hittade inget kul. Idag funderar jag på att åka till Ikea för att spåna lite (billigt och enkelt).

    Hur ska ni andra duka?

    Tror att det blir både möhippa och svensexa i helgen, så det börjar bli lite smånervöst.. Ja, och blir det inte det så är det ju inte så svårt att räkna ut att det blir nästa helg

    Idag ska jag äntligen ringa kantorn, som haft semester. Vill kunna bocka av musiken i kyrkan. Fast vi har inte riktigt bestämt ingångs- och utgångsmusik ännu.

  • Augustirosen

    Jag är också nervös över att middagen ska bli jättelång och bandet inte hinner spela så länge (får max spela till 1 i den lokalen). Är också lite nervös över blombuketten, tänk om den inte alls är som jag vill ha den? Och givetvis över att våra gäster har tråkigt på middagen, fast då får de nästan skylla sig själva, för man har ju inte roligare än man gör sig.. Är också lite nervös över att det ska komma upp några pinsamheter i talen, sånt som man har förträngt

    Idag ska jag hämta prov på tårtan - igen... Och imorgon ska vi träffa kantorn och prata psalmer och in- &utgångsmusik. Det är mycket nu!

  • Augustirosen

    Jag funderar lite på att ev sjunga en liten sång för min blivande (eller då har det ju redan "blivit" ) på bröllopsfesten. Vi ska ha ett band och jag tänkte kolla om det är för sent att be dem kompa. Funderar lite på "Du är min man" (Helen Sjöholm) mest för att jag tycker att titeln är klockren. Men när jag läser texten blir jag lite tveksam... Den verkar handla om att mannen är nedstämd etc. Kanske inte stämmer så bra då.. Eller vad tycker ni?

    Vet inte om man får klistra in texter här...? Kanske om man uppger författare (Helen Sjöholm?)

    "Du är min man o' jag vet du gör så gott du kan.
    Fast du inte tycker att du räcker till, men du får tycka vad du vill.
    Jag älskar dig, o' jag ber du måste tro på mig.
    Det betyder allt att vi två har varan', du är min man.

    jag vet hur jag får dig att glömma, så bara nuet spelar roll
    så att du skrattar igen och slutar att dömma dig själv för en stund och vågar drömma
    och om den bistra verkligheten, är mer än du kan ta just nu
    så låt mig hjälpa dig då, att svälja förtreten
    för mig finns det bara du

    refräng

    Du är min man, och om den bitra hopplösheten, har slagit rot hos dig just nu,
    så låt mig hjälpa dig då, att svälja förtreten, för mig finns det bara du "
    etc

    Vad tycker ni??

  • Augustirosen

    Tack för tipsen om låtar att sjunga. "Det vackraste" vill jag inte ha, för den sjöng min vän när hon gifte sig, "Du är allt" kommer vi ha i kyrkan så den passar inte heller. Får fundera lite till, för att se om jag kommer på något - det ska ju gärna finnas en tanske bakom låten.

    Tror att det blir hippa för mig helgen, eller iaf sexa för sambon så vi får väl se Spännande!

Svar på tråden 080830