• lokacitron

    080830

    Är det fler som gifter sig 080830? Nu börjar det närma sig!

  • Svar på tråden 080830
  • Lollick

    Du borde få en ursäkt! Varför kollar de inte upp innan de börjar bråka, dåligt!

  • Lollick

    Du borde få en ursäkt! Varför kollar de inte upp innan de börjar bråka, dåligt!

  • Augustirosen

    Hej igen!
    Tiden har visst sprungit iväg... Idag har vi fått vigselintyget och papper om hindersprövning osv, så nu behöver jag inte oroa mig över att det inte hinner komma.

    Och så ringde prästen idag om att träffas. Så han kommer hem till oss imorgon em - spännande - men han lät iaf trevlig på tfn.

    Annat jag har betat av idag är tyg och band till rispåsarna (som mamma sedan erbjöd sig att fixa ihop), skor och strumpor till dottern som ska vara näbb och band som ska hålla ihop festprogrammen. Känns faktiskt riktigt bra! Och i måndags satte vi oss helt spontant och satte ihop bordsplaceringen. Tycker faktiskt att den känns riktigt bra, för att vara första försöket

    Oj, kom på lite mer att stryka på listan, sambon har shoppat sprit i Tyskland idag och även fixat det som vi ska ha som en liten present till alla gästerna.

    Jag håller med er andra om att jag känner mig väldigt stressad över det här och det är nästan det enda jag tänker på! Och så tänker jag extremt mycket på möhippan. Tänker hela tiden på vad andra ska göra och när det ev kan vara möjligt. Hade planerat att vara ledig tors-fre innan bröllopet, och idag fick jag två olika kallelser till sjukhuset med dottern på torsdagen så då lär hela den dagen gå åt det... Så där sket sig min planering. Men det löser sig väl förhoppningsvis

  • Diamonds are a girls best friend

    Varit hos frissan idag för konusltation och hon förstod precis hur ja ville ha det, sååå bra personkemi och hon hade gift sig 5 juli så förstod vad jag var mitt i, så bästa frisören man kunde få känns det som nu!

    Kassandra: Hoppas verkligen att du får en ursäkt, illa när de inte tänker på bemötande.

    Till alla som säger att de är stressade, tag ett djupt andetag stanna upp och tänk varför vi gör det här, får inte bli stressande måsten, det ska var kul! Jag har mkt kvar att göra men än så länge gör jag allt med ett leende på läpparna, (fruktar inför den 31/8 vad ska man göra då? =) Har under kvällen gjort klart alla vigselprogram så känns bra!

  • JuP

    Kassandra: kram!

    Själv har jag de senaste dagarna haft löjligt svårt att somna. Känner mig inte så stressad under dagarna men sen när jag lägger huvudet på kudden för att försöka somna börjar tankarna snurra.

    Mycket kvar ffa men det känns som det är under kontroll.

  • Augustirosen

    Kassandra, fasen vad trist med dagispersonalen! Hoppas att det löser sig!

    Diamonds, härligt med frissan!

    Jag är ju en av dem som känner mig stressad, men ändå på ett kul sätt, måste jag säga. Det är iiksom ingen jobbig stress, men det är ändå så att jag tänker på detaljer nästan dygnet runt

    Idag kommer alltså prästen, ska bli intressant. Nu kanske jag också kan göra klart mina vigselprogram

  • Augustibruden 2008

    Jag tänkte börja m favours till gästerna, men vet vad att ha i mer än geléhjärtan.
    Har alltså köpt geléhjärtan o vill ha ngt mer till...kanske choklad?

    Ska skriva ut ett prov ex på bordsplaceringen, den kommer säkert ändras till sista veckan.

    Kommer ni sola innan el hur tänker ni m solbrännan?
    Jag är väldigt brun nu av 2 veckors solande, så jag är lite orolig över att bli blek på 3 veckor...

  • Augustibruden 2008

    Oj lite slarvig stavning...ska ju stå men vet ej vad att ha i mer än geléhjärtan...

Svar på tråden 080830