• Anettan73

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin skrev 2008-08-03 17:13:33 följande:
    Har inboxat dig
    Super fina bilder...

    Igår bokade vi vår semester.... Eller bröllopsresa rättare sagt...

    Blir Egypten...
  • Anettan73

    Anja- Ja såg att ni letade en semesterort till nästa år...

    Playa de Mogan på Gran Canaria e super när man har barn. Det är 4+ och har all inclusive, Fritids resor som har det.
    VArit där sjlv och det är så gött. All mat o dryck e fixat med all inclusive. Barnen kan äta hur mycket glass mm mm dom vill. Det är super!!!!

  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-08-04 20:42:39 följande:


    Anettanplaya de mogan har jag kollat in... måste titta en gång till då ju... Är det hotellet som heter så???
    Kommer bara ihåg att det var ett princess hotell. Ska kolla upp det..
  • Anettan73

    Taurito princess... är hotellet... Du får nog söka på det..

  • Anettan73
    Nienna skrev 2008-08-05 15:49:18 följande:
    Pumpkin - Spännande! Nu har jag lagt upp en massa bilder på hemsidan, ska lägga upp fler från festen sen, nu är det mest från ceremonin och själva fotograferingen. brollop.rejn.se
    Jätte fina bilder!!!
  • Anettan73

    Hej på er. Lycka till alla som gifter sig denna helgen.

    Jag har lagt in fler bilder på FB.

  • Anettan73
    Englali skrev 2008-08-11 22:21:56 följande:
    NU finns lite blandade bilder i galleriet från min ena kollegas mans kamera!!
    Sååå fina ni var!!!
  • Anettan73
    Englali skrev 2008-08-11 20:20:21 följande:
    När vi kom hem hade dom tagit bort alla lysknappar i hela huset och skruvat ur alla lampor (detta tycker jag är helt ok, en kul grej för dom hade köpt nya skitsnygga design-knappar till hela huset åt oss i present).Men det räckte inte här... dom hade lagt krossat knäcke i sängarna, som dom sedan hält vatten på o ni kan ju tänka er hur förstörda våra madrasser är... kastat ris i hela rummet, i tvättkorgen, bland våra kläder. Dessutom har den ena katten ätit av detta och spytt som tusan, hon var i riktigt dåligt skick när vi kom hem. Så jag fick i mörker... städa i över två timmar på natten. Vi fick sova i varsin soffa med blöta sängkläder På morgonen när vi skulle duscha o åka till spa:t så upptäcker vi att alla våra toalettartiklar är borta... schampo, tandborste... ja ALLT! Så surt!! Och duschslangen var fylld med ngt skit så när jag klev in i duschen fick jag gegga över hela mig. Det blev verkligen förstört. Det hade räckt med en grej av allt detta liksom.Är ju lite tråkigt, eftersom man får bara bröllopsnatten en gång...
    Shit så surt... Ok att spexa till det liiiite för er men inte förstöra så... Jag hade blivit skogstokig...
  • Anettan73

    sommarbrud 080802 skrev 2008-08-12 13:42:05 följande:


    Vi hade verkligen en toppen dag. Dock blev jag riktigt besviken på en sak. INGEN från min sida höll tal. Tommys far höll tal o han lade in lite om mig,och tommys bestman höll tal o jag fick vara med där jag med. Men ingen höll verkligen tal om mig. Trodde faktiskt att någon av mina 4tärnor skulle göra de. Har nämligen hört dem prata om de. Jag tycker de kunde dragit ihop något tillsammans.. Vet att de egentligen inte är något,men jag blev besviken,nästan lite ledsen.. Trodde verkligen att någon skulle hålla tal,men inte..saken är den att hade de inte lagt in mig i deras tal,hade jag inte varit med alls.. Och den känslan känns inte bra..Var nästan som att "brudgummen kan vi hålla tal om,men bruden struntar vi i!"Förstår ni min besvikenhet lr är jag töntig? Ville lätta mitt hjärta lite..
    Usch när jag förstår dig. JAg hade 3 tärnor men bara 1 höll tal. Men jag vet oxå att det var det värsta dom visste i skolanm och så även nu... Så dom är förlåtna. Sen min ena tärna var inte med på festen. Fick ej av läkarna. Havandeskapsförgiftning och allt där till Så det var ju omöjligt för henna Men jag hade andra som höll tal och så även skickat telegram.
Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.