• Englali

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin: Ja det är så många intryck som ska smältas och man kommer hela tiden på nya underbara saker.

  • Englali

    Anja: Jag har ju haft semester i 3,5 vecka nu... men visst, jag hde behövt längre nu efter bröllopet känner jag. Men jag planerade den så för att hinna med både flytten o bröllopet.

    Pumpkin: Mmm, jag vill uppleva det igen o igen o igen...

    Kvällens höjdpunkt måset dock varit när våra närmaste vänner från möhippe o svensexegänget sjöng en sång om oss. Dom hade skrivit om Martin Svensson gamla "Yeah yeah... wow wow" ni vet.
    Martin är mkt här i Mönsterås där vi bor och Andreas träffade honom på sin svensexa o fotades med honom och dom sjöng denna låten. Sen har det blivit en röd tråd genom hela bröllopet (våra vänner har gjort den till det) och texten var SÅ klockren! Jag skriva hela den här ngn dag när jag orkar så ska ni få läsa.
    Det roligaste är också att när Martin fick reda på att det var svensexa så sa han rätt bittert "Lycka till med det du ger dig in på" och syftade på skilsmässan med Dilba.
    På festen fick Andreas en jätteförstoring där han o Martin håller om vanrandr och över där så står detta citatet o under är Martins autograf. HAha, förstå vad alla har ansträngt sig för oss! Det är så rörande.

  • Englali

    Sommarbrud: Ja sånt uppskattas verkligen. Och vi fick mängder med roliga telegram där dom rimmat om våra yrken och hobbier... helt suveränt att alla gjort så mkt fint för OSS!!

  • Englali

    Här blev det många tal över förväntan faktiskt...
    Min mamma, Andreas mamma, min tärna, min moster, min faster, min farbror, 2 killkompisar till oss, en av mina vänninnor... och så ja, jag kommer inte på alla. Sen höll ju grabbgänget inte så mkt tal till A kanske, men de hade anorndnat desto mer upptåg och roliga aktiviteter åt honom under kvällen vilket är precis lika mkt värt som ett tal.
    Så höll faktiskt Andreas ett bejublat tal till mig, det var helt grymt o jag skrattade så tårarna sprutade!
    Jag höll även ett tal som riktades först till gästerna, familjerna och sedan till Andreas.

  • Englali

    Furillen: Ja det var uppskattat. Både jag och A är mkt spontana människor som gärna pratar o "håller låda" Bruar sällan vara tyst omkring oss så för många var det nog rätt väntat. Jag hade faktiskt inte skrivit ngt utan mitt var helt spontant från hjärtat.

  • Englali

    Ser att ni diskuterar morgongåvor... Superfina bilder Hedebris, jättevacker!
    Jag fick en klocka och ett par så fina örhängen i morgongåva. Av mig fick A en klocka också, lite komiskt

  • Englali

    God kväll tjejer!!

    BLÄ BLÄ BLÄ!! Idag har jag börjat jobba efterv semestern och ja, jag grät faktiskt när jag gick upp i morse. Det kändes sååå tugnt Jag vill inte pendla, det är så jobbigt, segt o jag trivs inte i staden jag jobbar. Usch o fy!!

    Annars svävar jag vidare på mina rosa moln... Har fått dom färdigredigerade filmerna ikväll. 30 minuters vigselfilm och 50 minuter bröllopsfest. Helt suveräna filmer! Åh jag bara älskar dom som gjort det här till oss. Dom är verkligen guld värda!

    Nu blir det sängen med min heta man och så hoppas jag att det är SATC på 3an vid 23.00!

    Puss o godnatt!

  • Englali

    Åh... *suck* Jag vill verkligen gifta mig igen... o igen o igen! Det är det roligaste och mest underbara jag varit med om.
    Som många av våra gäster beskrivit dagen: magisk.

    Trodde absolut inte att jag skulle känns vemod inför att det hela är över, men det gör jag faktiskt. Lika mkt som jag är överlycklig är jag knäckt över att inte få gå altargången med A igen och dansa bröllopsdansen med honom i min ljuvliga klänning. Åhh... jag är SÅ sentimental o vill tillbaka.
    Ngn mer fånig här än jag!?!

  • Englali

    Furillen: Underbat å höra att det är fler som är som jag... drömmande
    Jag föreslog trash the dress för A men han var INTE för det. Han drog storyn om "tänk om vi får en liten dotter,... o din klänning... o blablabla" så jag vet inte, men det skulle vara härligt. Samtidigt som jag vill ha klänningen i välbehåll. Kluven!

  • Englali

    Nu finns lite fler bilder i galleriet, bla. en på dukningen.
    Många bilder är lite suddiga o så... men ni får hålla till godo tills dom "riktiga" kommer!

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.