• Englali

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Ja... men dom har sån ångest nu och har bett om ursäkt tusen gånger, det hela spårade ur "lite". Vi fick till och med en gigantisk bukett till spa:t igår från dom.
    Men visst, bröllopsnatten gick förlorad och den kommer aldrig mer igen. Eftersom vi var så sjukt trötta, ledsna och besvikna så gick det ut över varandra så vi blev till och med ovänner på natten o det känns surt!!

  • Englali

    Tack för alla grattis föresten!!

    Nu har vi äntligen fått bredband här hemma, underbart!!
    Jag ska be A om hjälp att förminska, jag kan ju absolut inte sådant där men nu ska vi käka lite. Har precis grillat fläskfile... mumma!

  • Englali

    Anja: Tro mig... jag grät! Jag grät helt hysteriskt... haha, försonings-sexet blev på hotellet på em. Innan dess fanns ingen tid. Vi skulle ju till lokalen på morgonen kl.9.00 o hämta våra saker o lämna nyckeln och då hade vi inte somnat förräns 06.30 (pga. STÄDNING) och klockan ringde 08.30... så igår kväll somnade vi gott.
    Jag är väl inte långsint så och det här är var min kollega så jag träffar ju henne varje dag... så jag får nog bara bita ihop o glömma det.

    Spa:t var otrolig bra! Igår när vi kom hade de tappat upp ett armoma-kur bad i en trätunna åt oss och släckt ner hela rummet, tänt massor av levande ljus, dukat upp med champagne, snittar och exotiska frukter. Det var super. Sen somnade vi i relaxen, hade hela spat för oss själva. Har fått massage, ätit god mat o druckit massa gott vin och skrattar helt galet mkt! Super var det!

    Det som jag är mest förvånad över är att jag inte grät en droppe under vigseln, jag som är så sjukt blödig. Men när vi gick ut och in i det lilla rummet i kyrkan (innan vi gick ut för riskastning) då brast det och jag grät så tårarna sprutade. Andreas blev helt förskräckt och undrade om jag hade ångrat mig Eller om det var av glädje?!! Haha, det var lite komiskt!

  • Englali

    NU finns lite blandade bilder i galleriet från min ena kollegas mans kamera!!

  • Englali

    Nienna: Tack så mkt!! Jag kände mig verkligen som en prinsessa!

  • Englali

    Furillen: Tack så mkt! Ja... bröllopsnatten tar ett tag innan jag glömmer

    Trist med bilderna... kom på att vi aldrig tog några sådana där bilder med familjerna ordentligt, det bara blev inte så...

  • Englali

    Snitte: Du får kika i mitta galleri, har fått in lite bilder nu!

  • Englali

    GME76 080802 skrev 2008-08-11 23:32:11 följande:


    Det glömde vi också...
    Åh... visst är det trist. Bara o hoppas på att ngn har lyckats fånga upp ngt iaf. Jag vet att min kusins kille tog kort på mig tillsammans med min mamma, pappa, lillebror o faster under middagen. Det kortet hoppas vi är bra!
  • Englali

    God morgon!

    Nu har jag vaknat... sorligt nog sista dagen på min semester. I morgon blir det jobb

    Sitter o drömmer mig bort bland bilderna från i lördags och vill bara tillbaka... usch, att det hela skulle gå SÅ fort!
    Min älskade man ligger i sängen o sover, vi försöker fortf. återhämta oss efter allt och alla magiska intryck!

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.