• Englali

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nu har vi flyttat!! Sitter här med världens segaste modemuppkoppling, jag som är van vid riktigt bra fiber
    Aja, det får gå så länge.
    Känns riktigt trevligt o vara inflyttade nu. Här ser ut som tusan och allt är upp o ner, precis så som det ska vara när man flyttat
    Tyvärr så är jag ensam ikväll, A är o spelar o kommer hem frammåt 02.30-03.00 ngn gång i natt. Känns sådär o krypa ner själv första natten... men men, det får gå det också.

    Kommer inte kunna vara lika aktiv här som innan, inte förräns vi fått bredbandet iaf. Och det kan ta lite tid, vi ska ha ngt special genom A:s jobb och de som grejar med det har semester.

    Pumpkin: Grrrr! Vilket pucko han låter som, nåja... nu får du väl reda på det på måndag iaf.

  • Englali

    Hej hej!

    Kikar in... megatrött. Idag har vi flyttat allt det sista, lite kläder bara kvar i lägenheten. Så på måndag blir det flyttstäd... blä! Vi pausar i morgon och tar båtarna ut på havet istället till en underbar ö som vi kallar "Yttre långskär", ljuvilgt! Därfirån tar det ca 25-30 min med båten så är vi i Borgholm på Öland. Då kanske ni får ett litet hum om var jag bor!?! Det är iaf GULD!

    Anja: Ja visst är ja modig!?! Jag sov helt ok faktiskt. Mkt var nog för att jag var så slutkörd efter allt flyttande. Ikväll är jag kanske inte riktigt lika trött så det kan bli lite svårare.

    Måste få morra lite!! Andreas mormor kanske inte nu kommer för att hans moster o hennes man inte ska gå på bröllopet. Plus att hon är orolig för att hon inte ska kunna äta ngt av maten, dvs. att hon inte ska tycka om den. Han har verkligen en wierd släkt!! Han sa det själv idag min stackars älskling, att kommer inte hon heller då ska jag f-n bryta med hela släkten!!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Åhhh jag blir galen på vårt sega modem, det är inte klokt!! Och såhär ska jag få ha det minst fram till bröllopet iaf...

    Ännu mera morr!! Noterna till våran ingångsmusik finns inte att få tag i, tyvärr... och våran kantor kan absolut inte tänka sig att plocka ut den själv. Jag har ju hört den på bröllop innan och pratat med den katorn som spelat då och han har plockat ut dne själv... men vår säger blankt nej så nu måste vi hitta en ny ingångslåt.
    Ngn som har ngt förslag på någon bra låt? Vill inte ha det gamla vanliga...

    För övrigt är allt bra här, har flyttstädat lägnehten idag o det känns underbart att ha det bakom oss. Besikting på tors.
    Annar är det mkt havet nu... det går åt MKT bensin i båtarna

    Hedebris: Trist med pengarna... har inte vågat kika på mitt konto ännu, men känner att kortet har gått varmt den senaste veckan
    Vilken himla snäll bror Björn verkar ha!

    Anja: Trist att ni behöver skjuta upp räkningarna, aldrig roligt

    Pumpkin: Härligt att du äntligen fick besked om din ledighet!

    I morgon fm. ska jag på en låååång härlig ansiktsbehandling. Tydligen ska jag göra en längre beh. i morgon och en mer njutningsfull sådan, min hudterapeut tyckte jag skulle ha det inför bröllopet.

  • Englali

    God morgon/förmiddag!

    Dags för lite frukost här...
    Jösses, det är inte så långt kvar nu! Jag är sådär lagom stressad att jag åkt på en släng magkatarr, men det är inget ovanligt för min del.
    Vi börjar blir ganska så klara med det mest, finns en hel del småsaker kvar iofs, men allt är under kontroll känner vi.

    Haha, på ett sätt ska det faktiskt bli skönt när den här dagen är över och kan kan pusta ut... att det gick vägen liksom (förhoppningsvis )

  • Englali

    Hej tjejer!

    Här har ni en knappt levande blivande brud efter en kombinerad svensexa/möpippa...i 2 DAGAR!!! Våra vänner är ta mig tusan inte kloka men sååå sjukt underbara. Lör morgon till söndag kväll. De grundlurade oss totalt, två gånger dessutom!
    Orkar inte skriva om allt nu, men jag lovar... det kommer.
    Är sjuk Har halsont o feber... helgen tog helt enkelt knäcken på mig. Så nu är det tillfrisknande som gäller fram till lördag.

    Möhippan... åh den va underbar och jag var SÅ fin, iaf på lördagen, vilket jag sen fick sota för på söndagen.
    Dom lämnade av oss hemma kl 04.30 på söndagsmorgonen för att sedan komma hit igen vid 11.00 på söndagen för fortsättning och nya hemska utstyrslar. Så mkt som jag skrattar och gråtit (lycka o glädje) i helgen var mkt mkt länge sen!
    Vi avgudar våra vänner kan man lugnt konstatera!!

    Grattis grattis till er som gifte sig i helgen!!
    Nu ska vi till kyrkan och öva lite inför lördagen!

  • Englali

    Kikar in en snabbis, här är det KAOS!!!
    Vi har blivit totalt grundlurade av restaurangen/lokalen så ikväll, kl. 21.00 kan vi börja ställa i ordning där. Inte hela dagen som vi var lovade från början. Jag har gråtit, svurit och slagit vill jag lova er! Är helt matt i hela kroppen och besviken
    Som tur är, så är vi ett stort gäng som ska ut dit ikväll och som hjälps åt med alltihop, men jag vågar inte vara glad innan den här dagen är över.
    Så där rök min sömn i natt... jag kommer få pyssla där ute istället tyvärr

    Som om det inte räckte. Igår när jag skulle hämta min klänning som varit inlämnad för insömnad... för på tok för stor!! Jag har alltså tappat en hel del kring byst o framförallt midja dom tre senaste veckorna så det var bara för dom att börja sy IGEN, så i morse har jag hämtat den (4 mil enkel resa så 8 mil både igår o idag) och nu sitter den som gjutet.
    Vad säger ni tjejer... har inte jag och A haft vår otur nu kring bröllopet?? Resten borde väl flyta på va??

    Hoppas alla ni andra har det toppen!!

  • Englali

    Nu är jag Fru Blomqvist!!!
    Det är helt underbart fantastiskt. Vigseln var bara... åhh, festen var den roligaste jag någonsin varit på... dock var bröllopsnatten den sämsta jag någonsin hört talas om. Bruden grät oavbrutet i 3 timmar för att dom hade förstört hur mkt som helst inne i huset

  • Englali

    När vi kom hem hade dom tagit bort alla lysknappar i hela huset och skruvat ur alla lampor (detta tycker jag är helt ok, en kul grej för dom hade köpt nya skitsnygga design-knappar till hela huset åt oss i present).
    Men det räckte inte här... dom hade lagt krossat knäcke i sängarna, som dom sedan hält vatten på o ni kan ju tänka er hur förstörda våra madrasser är... kastat ris i hela rummet, i tvättkorgen, bland våra kläder.
    Dessutom har den ena katten ätit av detta och spytt som tusan, hon var i riktigt dåligt skick när vi kom hem. Så jag fick i mörker... städa i över två timmar på natten. Vi fick sova i varsin soffa med blöta sängkläder
    På morgonen när vi skulle duscha o åka till spa:t så upptäcker vi att alla våra toalettartiklar är borta... schampo, tandborste... ja ALLT! Så surt!! Och duschslangen var fylld med ngt skit så när jag klev in i duschen fick jag gegga över hela mig. Det blev verkligen förstört. Det hade räckt med en grej av allt detta liksom.

    Är ju lite tråkigt, eftersom man får bara bröllopsnatten en gång...

  • Englali

    Det komiska i det hela är att det inte är ngn i våran nära krets som gjort detta... så det känns ännu surare.

    Nu har jag ny pres. bild plus att jag håller på att ladda upp bilder på facebook.
    Här får jag inte in bilderna i galleriet tyvärr, vet inte vad det är för fel!?!

  • Englali

    Dom åkte från kyrkan med kille som gjorde den gulliga grejen med strömbrytarna... så medans han pysslade med det hade väl dom andra gått lös antar jag. Han fick nyckeln av vår bestman och det är helt ok, för vår bestman trodde ju att det var det med lyset som skulle göras bara.
    Så killen som bytte strömbrytarna var riktigt ledsen och tyckte det var hans fel alltihop.

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.