• EnaOline

    Hur ofta gör ni det??

    Hej ni alla!

    Jag har en väldigt personlig fråga. Men hur ofta gör ni det?
    Jag personligen har ibland sex med sambon väldigt ofta, ibland kan det bara bli en- två gånger i månaden? Är det normalt? Pratade med en vännina om det och hon påstod att ju längre man är tillsammans desto mindre sex, sen när man har varit gifta i några år då blir det kanske en gång i kvartalet? hehe lät inte så lockande, stämmer det? Lät riktigt läbbigt tycker jag!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-07-07 12:20
    En fråga till, hon påstod även att man har noll sexliv efter man har fått barn, stämmer det verkligen?

  • Svar på tråden Hur ofta gör ni det??
  • Tooticki

    Det fanns en liknande tråd i höstas, då hade en brud här inne läst att genomsnittssvensken i ett förhållande har sex 1-2 ggr/år. Helt galet ju!

    Jag tror att det blir vad man gör det till, jag har väldigt stark sexdrift och kan inte tänka mig ett liv med lite sex. Vi har sex 3-4 ggr/vecka. Ibland mer men sällan mindre.

  • Tooticki

    Din väninna verkar generalisera ganska grovt om jag får säga det. Det skiljer ju såklart från par till par, hur mycket prioriterar man sex, sover barnen på nätterna, har man tid till varandra?

  • mad78

    Håller inte med din vännina. Nu är ju inte jag gift men jag har varit tillsammans med min m2b i nio år. Jag kan säga att det går upp och ner. Ibland är förhållandet i en svacka och då blir det ju självklart mindre sex och ibland är man som nyförälskade (som nu;)) och då blir det riktigt ofta. Det är ju olika från par till par men för att hålla lågan vid liv är det viktigt att man visar varandra uppskattning i vardagen.

  • grabbarna

    noll sexliv efter att man fått barn håller jag inte med om men det där spontana blir lite svårare men ungarna sover ju ibland också och när dom blir större finns det ju barnprogram

  • EnaOline

    jo hon är ganska anti relationer i sig, och att gifta sig existerar inte i hennes värld, blev dock ganska uppskrämd över att när man har varit tillsammans en längre period att sexet bara dör, försvinner, pust väck!?

  • Efter 11 år är det min tur

    Nej det stämmer inte att man får mindre sexlust när man fått barn,ja man är tröttare och det kanske inte blir varje dag men det är en helt annan känsla,har aldrig fått sånna orgasmer som nu

  • EnaOline

    och så ska jag gifta mig nu på lördag.. haha jag blir nog lite nojjig på grund av all nervositet! *fniss*

  • foaLoKe

    Vi har varit tillsammans i 5 år och har bott tillsammans i 3 år och gör *det* varje dag!

  • Kakan Mascha

    I början hade vi nog sex kanske 3-4 ggr/vecka och nu efter 3 år är det ungefär 2 ggr/vecka. Hoppas verkligen att det inte blir färre gånger!! Men kanske att det blir flera snabbisar istället för maratonsex??

Svar på tråden Hur ofta gör ni det??