Inlägg från: Humlanhubbe |Visa alla inlägg
  • Humlanhubbe

    Augustilistan del 5

    Sitter just nu med min allra första provuppsättning (antar det blir fler..mamma som friserar )!Frisyren är precis så som jag vill ha den,ska sätta in en bild sen..Är sjukt nöjd.Hoppas jag inte hinner ändra mig bara..

  • Humlanhubbe

    Bra fråga..kan vara ngn detalj till baren,maten,musiken..you name it Jag vete sjutton när jag slappnar av nästa gång..vill nästan ha det klart nu så vi kan njuta av varandra lite.Nu är det många 'måsten' man ska hinna göra,ringa,uträtta osv..Men så är det antar jag.Kul oxå på samma gång =)


    bridesilly skrev 2008-08-05 21:14:46 följande:
    Jag tror man kommer känna att man har glömt något ända fram tills man släpper allt och går in i kyrkan. Efter det är det prästens jobb och sedan tar alla som hjälper till med festen vid och man kan sätta sig ner och relaxa, käka gott och bara vara glad Men visst känner jag också hela tiden att det är något jag glömt bort. Fast va skulle det vara igentligen? ingen aning ....
  • Humlanhubbe

    Ja inte kan man bränna alla peningar innan dagen D..ifall att..

  • Humlanhubbe

    Ja det gör de absolut,men bonus om man därför lyckas ha kvar nåt =) Handla är alltid kul o så här på slutet märker man hur pengarna bara svischar iväg

  • Humlanhubbe

    alla ni nygifta med underbara bilder:
    ni var kanonsnygga!

  • Humlanhubbe

    Längtar tills på lördag..eller kanske till på söndag då vi kan sitta o njuta av gott vin o ostar i Rom

  • Humlanhubbe

    Även vi hade en underbar dag då det bar av för vår del!Allt klaffade som vi önskade och våra vänner o familj hade ordnat det sjukt fint i lokalen med massor av överraskningar!!helt galen dag och fantastiskt kul!Kan knappt fatta att det är 'över' nu Kom hem från bröllopsresan inatt och njuter fortfarande av varje stund!

  • Humlanhubbe

    Sådär..nu har jag lagt in lite lite bilder i mitt galleri från Vår dag!

  • Humlanhubbe

    Vi har haft en topenvecka i Italien,dyrt dock men vad fasiken.. Once in a lifetime man är på smekvecka ju !
    Ångrar just inget..men kanske att vi skulle ha tagit en sväng på moppen innan vi åkte till lokalen så fler hann komma före oss..men hey,dagen o kvällen var kanon!!Prrecis som vi ville ha det!


    Victorius skrev 2008-08-25 16:30:18 följande:
    Hej alla gifta kvinnor!Så nu har man börjat landa lite efter bröllop och bröllopsresan. Vi har haft det underbart, ni då? Det enda jag har ångest över är att jag vet inte jaag blev 100% nöjd med min frisyr och att jag struntade i att slänga brudbuketten. Sedan så är jag sååå nervös för våra bröllopsbilder... Vet inte hur de blivit. Har ni fått de än?
  • Humlanhubbe

    Nu är det febril aktivitet bland oss alla augustibrudar =)..Antingen har vi just gift oss o har huvvet fullt av det o försöker landa (JAG) eller så har en del brudar sin Dag kvar o fokuserar på det.Oavsett: Är jag glad att ha vart en del av tåden,den har hjälp mig oerhört mkt då jag velat ha råd,stöttning och andras åsikter mm.
    Stort lycka till allihopa som gifter sig nu i helgen!!NJUT!!!!

  • Humlanhubbe

    Men gud så dött här är?!Vad har ni brudar för er?
    Själv sitter jag o jobbar..dödstrist en fredag kväll då man helst bara vill sitta hemma o mysa med den äkta maken

  • Humlanhubbe

    Hehe..jajjemen =) Feels good
    Bilder finns..


    bridesilly skrev 2008-09-01 10:11:41 följande:
    Godmorgon, då var alla augustibrudar fruar nu Bilder tack
  • Humlanhubbe

    Tack snälla du!Jag blev kär direkt jag såg den o tänkte 'Den vill jag ha'..o så blev det =)


    bridesilly skrev 2008-09-01 15:54:42 följande:
    oh va fina ni var din klänning var helt sagolikt fin
  • Humlanhubbe

    Är det någon aktivitet i tråden eller hänger ni ngn annanstans =)?!

  • Humlanhubbe

    Hehe..jo jag tänkte det..men pallar inte riktigt ett engagemang a´la 150% som innan bröllopet..men vill o kan inte släppa helt o hållet än


    bridesilly skrev 2008-09-12 18:23:38 följande:
    Ja jag vet inte vart alla augustibrudar har tagit vägen? ni tänker väl inte lämna BT allra redan? Måste man inte stanna kvar ett tag och diskutera detaljerna?
  • Humlanhubbe

    Shit vilka härliga bilder!!Jättefint väder,härligt med sol även om det är höst!Hade du sett mig på bröllopsnatten hade du kunnat tro min var traschad oxå ...tur nogä r den vit o fin nu igen efter kemtvätten.. =)
    Äntligen är det min tur skrev 2008-09-12 21:03:54 följande:


    Nä håller med. Luften gick ur en liksom.Det kommer en berättelse nån gång också.... Idag har jag badat ute!! Fotat lite trashbilder. Mest bad. Bev inte så mycket trascha för o va ärlig. men kaaaaaaaaaallt va det iaf fast väääldigt roligt. Ska kanske fota lit till i morrn igen. Det finns blider i galleriet om nån vill se iaf
  • Humlanhubbe

    Min vara askgrå på hela släpet och långt upp på kjolen o jag var osäker på om den nånsin skulle se ren ut igen..men när jag hämtade den i tisdags på kemtvätten var den tadaa,IVORY !!
    Din kommer oxå bli ren o fin igen..du ska behålla den va ?!Nyfiken fråga..men betalade tv-produktionsbolaget nåt åt er?
    Äntligen är det min tur skrev 2008-09-12 21:24:31 följande:


    TACK!! Ja det va skitkul....Hahahahaha.... men vem av oss va inte traschad då Min klänning är fortfarande inte ren efter bröllopet - trots att den legat i blöt länge idag Men den ska tvättas sen så hoppas jag få bort allt.
  • Humlanhubbe

    Å gud vad härligt för Er!Varför jag frågar är bara av nyfikenhet samt så var vi med i ett förlossningsreportage i en gravid-tidning när yngsta sonen skulle födas o en kompis frågade mig, 'men ni får väl betalt'..ehh..nej sa jag,det här gör vi ör att det är kul och blir ett fint minne för livet!O absoluut blev det så..vi har nu över 160 bilder plus reportaget från Hans födelse =)

    Må så gott,härligt att du fått tbx din man!!

    Äntligen är det min tur skrev 2008-09-12 22:25:35 följande:


    Ja den blir nog ren. Nä den ska säjas eller så behåler jag den i jobbet om någon vill ta Trashbilder så kan de ha den!!Nä de betalade inget. Man gör det gratis kan man säga. Ingen lön av nåt slag. Vi fick lite pulver o grönsaker ibland. Men annars så.... Men det man fick va ju ett NYTT LIV kan man ju säga - det finns det INGA pengar i världen som kan slå. Jag fick tillbaka Peter också. Han har varit jättesjuk o så. han mår toppen idag o är den gala vanliga igen. UNDERBART!!! Ingen är lyckligare än jag.
  • Humlanhubbe

    Stort grattis!Ska spana in era bilder =)


    foaLoKe skrev 2008-09-13 15:29:35 följande:
    Nu är vi också gifta! Titta gärna på bilderna i mitt galleri!
Svar på tråden Augustilistan del 5