Inlägg från: Humlanhubbe |Visa alla inlägg
  • Humlanhubbe

    Augustilistan del 5

    Åå finally !letade som en toka igår kväll.-.Här är ni ju =)!!

  • Humlanhubbe

    Å fy vännen..har just förlorat min mormor i lung/lever och skelettcancer.Jobbigt som fan,men be strong!
    Kramkram


    jizz skrev 2008-06-24 18:46:41 följande:
    Hej och hallå!Funderade just på varför ingen skrev i gamla trådenHar haft en tråig och jobbig vecka. (Har nämnt det i 080808 tråden)Svärfar, inte ens 50 år och pappa till 6 varav minsta 9 år kommer inom det närmsta att dö.Fick på midsommardagen veta att han har levercancer och har haft i 2,5 år. Blodtrycket är uselt vilket innebär att han kan drabbas av en hjärnblödning när som helst. Detta är så orättvist! Kan inte förstå det eftesom han är så pigg för övrigt. Det är så svårt att fatta och chocken har nog inte lagt sig än.Tankarna leder hela tiden till honom och inget känns så roligt längre.Vet inte om jag orkar detta. Kanske får vi skjuta på bröllopet om han skulle gå bort innan 080808.Hur fasen ska man kunna fixa festprogram nu liksom.......Usch, varför just han?
  • Humlanhubbe

    Vår toastmadame får nog en delikatesskorg av ngt slag fylld med godsaker,det är hennes grej =) Eller så blir det ngn behandling på någon av ortens skönhetssalonger =)

  • Humlanhubbe

    Är det några fler än jag här o surfar runt?!Verkar ovanligt tomt o tyst!

  • Humlanhubbe

    Kom just hem från en mini semester med sonen,nu sak vi ta tag i festhäftenas utskrift,provmake på måndag,hämta upp all dryck =) mm!

  • Humlanhubbe

    ojoj..morgonen började med att det plingade på dörren och ett paket överlämnades till min sambo..där i stod det instruktioner vart jag skulle ta mig till kl.11 och vad jag skulle ta med mig..Gissa en som blev nervös ?!!Sambon o jag packade ihop en väska och begav oss in till stan där mina tjejkompisar väntade vid stadshuset..Där jag fick klä om till en cerise volangklänning och krona + slöja och så väntade uppdrag på stan,fotografering i studio och picknick i det gröna!Sedan fortsatte uppdragen och vi gick och bastade och fixade oss på ett hotell i stan och efter det åt vi middag på restaurang och dansade sjukt många timmar,svinkul!!Är lättad och glad att det är 'över'..men antar att det blir ngn form av redogörelse på dagen D av mina underbara vänner.. ?!
    Miss Blue skrev 2008-07-14 07:21:56 följande:


    Kul vad fick du göra?
  • Humlanhubbe

    Ja den var toppen!!Välorganiserat men ändå spontant och väldigt mycket fnitter och skratt!
    Vi har en hel del å göra faktiskt..men håller med..lite väl lite drag här.. !
    Miss Blue skrev 2008-07-14 09:18:58 följande:


    Lät som du hade en toppen-hippa!
  • Humlanhubbe

    Miss Blue: Jo det var alldeles galet kul i lördags!Har du haft nån hippa än ?

    Jag lämnade in klänningen för mindre justeringar förra veckan så nu hänger den där till 2 dagar innan bröllopet!Såå spännande och kul!Å skönt att slippa ha den hänga hemma..

  • Humlanhubbe

    Miss Blue: Sorry..läste inte ditt svar ordentligt innan jag svarade =).Trist med din möhippa..hoppas verkligen festen blir galnare och jäkligt kul

Svar på tråden Augustilistan del 5