Inlägg från: Humlanhubbe |Visa alla inlägg
  • Humlanhubbe

    Augustilistan del 5

    Min tärna kommer att ha en handledsbukett med någon blomma och lite 'gräs' som slingrar sig över hand eller handled.

  • Humlanhubbe

    Ska ha vigselsamtal imorgon med prästen,vad ska vi tänka på att ta upp och fråga?

  • Humlanhubbe

    Jo det ekonomiska har säkerligen en roll i hurvida vännerna hänger på/ordnar olika saker och hänger med hela el halva kvällen..Vi startade med 9st,men 4 droppade av efter halva dagen.Kul iaf iofs !!


    jizz skrev 2008-07-16 19:24:06 följande:
    Miss Blue skrev 2008-07-16 13:38:58 följande:
    Trist, hoppas verkligen mina vänner känner mig så pass väl att dom vet vad jag skulle uppskatta.Kanske hade det med ekonomin att göra?
  • Humlanhubbe

    Nej jag håller definitivt med dig!Trist för dig!Eller snarare trista kompisar!Jag har en i min bekantskapskrets som jag står väldigt nära som tydligen har bromsat planeringen pga hennes egna begränsningar mm..Är glad att de var två som höll i det så det ändå blev liite pinsamheter och spontant!
    Miss Blue skrev 2008-07-17 07:26:38 följande:


    Jo visst men ekonomin sätter ju inte stopp för bus och upptåg, det kostar inga stora pengar precis!!Detta upplägg passade dem bäst helt enkelt, de vill inte åka iväg till en större stad (med mer utbud och möjligheter) utan verkade tycka det var skönt att komma hem tidigt. De skyller på att vi började så tidigt och då blir folk trötta !?!?!?!?!? Jag tycker inte att 11.30 är speciellt tidigt men det får väl stå för mig!! När vi hippade svägerskan satte vi igång redan vid 7-snåret och inte dog den hippan vid 23.00 - vi partade natten lång!! Det är väl därför jag är så besviken på min, jag vet HUR BRA och KUL man kan ha på en hippa........20080802- skönt att man inte är helt ensam om att vara besviken på sin hippa!jennyfer - nice outfit!!!
  • Humlanhubbe

    Jag förstår dina känslor,men självklart får du släppa det oxå så du kan njuta av Dagen D mm
    Kul för din sambo..min verkar få sin den 9/8,alltså helgen innan..innan dess kommer han ha brutit ihop av uppgivenhet o nervositet
    Miss Blue skrev 2008-07-17 08:41:07 följande:


    Det var ju så det blev för mig, mina tärnor bromsade de andra. Har fått höra i efterhand att de andra tjejerna gav en massa förslag men det blev stopp. Mycket för att tärnorna (mest den ena) inte tyckte att vi skulle åka runt hela dagen, men det kanske hade varit bättre med tanke på hur mycket dödtid det blev (där de inte ens hade några aktiviteter typ frågor eller nåt planerat). ja ja jag ska inte hänga läpp för det , men besviken det är jag helt klart!Pratade nyss med vår bestman, det blir svensexa den 26/7!Han ska få göra en massa skoj, jag tror de kommer att ha jättekul!!!!
  • Humlanhubbe

    Jag tänkte exakt samma sak nyss,vi har allt inköpt o klart..men ska hyra dukar o servetter,så allt finns här men vi har ännu inte provdukat!!
    Miss Blue skrev 2008-07-17 13:22:10 följande:


    Jag är så himla sugen på att provduka men det är inte så lätt med en 2,5-åring springandes omkring Känns som jag köpt en massa dekor och grejer men vet inte riktigt hur jag ska få ihop det
  • Humlanhubbe

    ja typ..men jag (kan bara tala för mig.. ) har iaf klart för mig hur jag vill lägga allt på borden..har tänkt ställa iordning bord o lägga på dukar kvällen innan o dessutom duka upp två,tre kuvert så personalen dagen efter kan duka resten.Verkar det slappt eller kan man göra så?
    Miss Blue skrev 2008-07-17 13:35:20 följande:


    Kan nog vara bra att testa fram lite olika varianter hemma annars kommer man väl stå som ett fån i festlokalen med en massa prylar
  • Humlanhubbe

    Jag umgås privat med en av dem och vi har pratat om det,men det som är sagt är att vi dukar upp riktlinjer för det,sen slutför de det dagen D..
    Jag sitter mest o undrar om vi har tillräckligt..skulle gärna ha lite fler pärlor..får sticka hem till mamma o norpa några pärlhalsband kanske..
    Miss Blue skrev 2008-07-17 14:00:05 följande:


    Det beror ju på vad ni kommit överens med personalen, ska ni eller de duka?Jo jag vet på ett ungefär hur jag tänkt, men sen när jag kollade in dekorationsgrejerna/lull lullet vi köpte för länge sen, så fnissade jag lite över om jag verkligen skulle använda allt...
  • Humlanhubbe

    Grr..alltså ibland kan man bara undra vad folk har för prioriteringar!!Men du har rätt..låt dem sköta det o lägg ner din stress o irritation över det.. Han kommer med all säkerhet få en superdag utan de 'tröttisarna' !
    Miss Blue skrev 2008-07-18 10:33:07 följande:


    Fick idag höra världens dåligaste ursäkt på varför min ena tärnas kille inte skulle med på min blivandes svensexa - HAN ÄR FÖR TRÖTT!!!!!!!!!Det blir en för lång dag!!JAG STORKNAR!!!!!Men jag orkar inte mer drama de får göra som de vill, deras förlust för de kommer få en toppendag!
  • Humlanhubbe

    Hehe,vi kommer köpa ca 10 fl mousserande,har 50 gäster ca,tror o hoppas det räcker.Alla dricker inte heller.

Svar på tråden Augustilistan del 5