• Leola

    Juli 2009 - Här snackar vi om allt!

    Då är det snart ett år kvar innan juli 2009 startar. Det kan kännas långt för vissa, för andra har planeringen redan börjat.

    Vilka är ni?
    Kan vi ha nytta av varandra, JA!

    Att avhandla:
    Kyrka
    Lokal
    Klänning
    Inbjudningar

    Sen har väl de 3 första månaderna gått innan, det är dax att starta upp en ny tråd.

    Bring it!

  • Svar på tråden Juli 2009 - Här snackar vi om allt!
  • Sobeit

    sarmarg:
    Jag köpte min brudklänning på en Tradera-auktion. Klänningen sys upp efter mina mått och skickas till mig direkt från leverantören. Modigt javisst, men jag hittade den perfekta klänningen så det var bara "den ska jag ha". Till det hela hör att vi ick vårt tredje barn 12 maj i år så ett antal extra kilon finns kvar, emn om jag lyckas bli av med dem så får jag helt enkelt sy in klänningen innan bröllopet går av stapeln.

  • Heloise

    jag funderar på millys eller 1Koo, har inte sett speciellt många som köpt från 1koo, men Milly kunderna verkar vara jättenöjda. Men jag ska faktiskt till en sömmerska här i stan och höra vad hon tar. Jag vill ha en enkel klänning så det kanske inte blir så dyrt hos en sömmerska. Vi får se!
    Leola: kan du inte ta kort på dina fina "kort" och lägga upp? jag är i behov av inspiration ;-p

  • Plummis83

    Oj, ytterligare en 2009-tråd!! Vad skoj!!!

    4 juli 2009 ska jag iaf gifta mig *längtar*

    Avklarat:
    * Kyrka
    * Lokal
    * Fotograf
    * Tärna + Bestman

    Har hittat en klänning som jag vill ha oxå!! Beställa i slutet av året...

  • Leola

    Aaaahhh tell me about it... När jag prellade Nygårds Värdshus och pratade med ägaren (Kenneth) så sa han oxå att Täby är väääääldigt populär. Jag är redan supernervös för att inte få det datumet vi vill. Jag kommer hänga på låset och ringa varenda möjliga sekund. Jag har verkligen ställt in mig på att få vara där. Det matchar alla våra behov och tankar...
    Ni får hålla tummarna för mig. Än så länge hittar jag inga konkurrenter här...


    måjs skrev 2008-08-02 19:16:40 följande:
    Nygårds Värdshus är fint. Min killes mamma har jobbat där. Täby kyrka är också fin, var på dop där förra helgen.
    [/citat]
    sarmarg skrev 2008-08-02 20:04:05 följande:
    [citat]
    Jag bodde precis nedanför täby kyrka innan vi flyttade "hem" till jämtland igen. Det är ju en väldigt populär kyrka och fin.
  • Sinna1978

    Vi ska gifta oss den 11 Juli-2009!!!!
    Det blir borgelig vigsel och vi kommer att ha cermonin på stranden på Gotland(jag kommer där ifrån).
    Detta är fixat:
    *Vigselförättare bokad
    *Festlokal bokad
    *Tärna och Bestman tillfrågade
    *Solister till vigseln tillfrågade

    Just mu försöker jag hitta Catering som kan fixa maten till festen, letar efter klänning och funderar på hur brudbuketten ska se ut.

    Sen funderar jag mycket på hur gästerna ska ta sig från vigseln till festlokalen då det är ca: 2 mil emellan och hur de ska ta sig hem efter festen. Alla pensionat och vandrarhem ligger 1 mil från festlokalen.
    Har någon nån ideé?

  • sarmarg

    Nu är kyrkan bokad..skönt att ha det gjort.


    Sinna1978 skrev 2008-08-04 10:11:04 följande:
    Vi ska gifta oss den 11 Juli-2009!!!!Det blir borgelig vigsel och vi kommer att ha cermonin på stranden på Gotland(jag kommer där ifrån).Detta är fixat:*Vigselförättare bokad*Festlokal bokad*Tärna och Bestman tillfrågade*Solister till vigseln tillfrågadeJust mu försöker jag hitta Catering som kan fixa maten till festen, letar efter klänning och funderar på hur brudbuketten ska se ut.Sen funderar jag mycket på hur gästerna ska ta sig från vigseln till festlokalen då det är ca: 2 mil emellan och hur de ska ta sig hem efter festen. Alla pensionat och vandrarhem ligger 1 mil från festlokalen.Har någon nån ideé?
    Går det inte att hyra en buss?
  • Talulah
    Sinna1978 skrev 2008-08-04 10:11:04 följande:
    .Sen funderar jag mycket på hur gästerna ska ta sig från vigseln till festlokalen då det är ca: 2 mil emellan och hur de ska ta sig hem efter festen. Alla pensionat och vandrarhem ligger 1 mil från festlokalen.Har någon nån ideé?
    Vi har också festen en bit utanför stan men vi kommer inte ordna transport hem från festen. Folk kanske också vill stanna olika länge. Brukar man ordna sånt? Jag tänker att de får ta taxi eller fixa skjuts på annat vis. Det är ju en annan sak att ta sig från vigsel till festplats tycker jag. Då kanske man kan hyra en buss eller ta en båt.
  • Plummis83

    Vi kommer inte ordna nån buss eller nått sånt!! Varken från kyrkan eller från festlokalen!!
    Taskigt av oss?? men det är så vi känner det i dagsläget!! Lägger hellre de pengarna på annat!!

  • Leola

    Ni anar bara inte vad som hände mig idag....
    Jag fattar det fortfarande inte... helt sjukt är det... måste nypa mig i armen!
    Jag som aldrig vinner något, har nu vunnit presentcheckar inom olika områden, (klänning, ring, brudgumskläder, blommor, fyrverkerier, bestick... osv) till ett värde av 60 000 kr.
    Jag deltog i en tävling på bröllopsmässan på Grand Hotel i början på året. Nu fick jag ett mail från Allt om Bröllop som berättade att jag och min blivande hade vunnit!

    Näh... jag kan fortfarande inte förstå det.
    Det ska tydligen bli nån slag fotografering med Allt om Bröllop oxå.

    Nu måste jag nypa mig i armen igen... vilken jäkla bonus! Jiiiiihooooo!

  • Talulah
    Leola skrev 2008-08-04 15:52:12 följande:
    Ni anar bara inte vad som hände mig idag.... Jag fattar det fortfarande inte... helt sjukt är det... måste nypa mig i armen!Jag som aldrig vinner något, har nu vunnit presentcheckar inom olika områden, (klänning, ring, brudgumskläder, blommor, fyrverkerier, bestick... osv) till ett värde av 60 000 kr.Jag deltog i en tävling på bröllopsmässan på Grand Hotel i början på året. Nu fick jag ett mail från Allt om Bröllop som berättade att jag och min blivande hade vunnit!Näh... jag kan fortfarande inte förstå det.Det ska tydligen bli nån slag fotografering med Allt om Bröllop oxå.Nu måste jag nypa mig i armen igen... vilken jäkla bonus! Jiiiiihooooo!
    Grattis! Jösses..förstår att du får nypa dig i armen! Sånt tror man ju aldrig ska hända en själv! Vad roligt för er. Nu kan ni spara era tidigare sparade pengar till annat kanske?
Svar på tråden Juli 2009 - Här snackar vi om allt!