• furillen

    julibrudar vart är ni?? Tråd nr 2

    undrade precis varför ingen skrivit i hanjoh's julibrudar tråd på så länge när jag insåg att den ju stängt!
    så tänkte att jag lägger ut den igen om vi vill snacka vidare!

  • Svar på tråden julibrudar vart är ni?? Tråd nr 2
  • furillen
    Malllis skrev 2008-06-17 21:49:44 följande:
    Idag har jag hämtat vigselringen. Är verkligen jättenöjd. Känns skönt.Nu börjar allt bli klart här. Gjorde precis klart en beställning på en av mannens morgongåvor. Nu är det bara att vänta.
    vad blir det för morgongåva?

    åh, jag har inte bestämt ring än... måste verkligen göra det nu!!!
  • Hannsing

    Här är ännu en Juli brud, 12 juli närmare bestämt. Börjar få lite nerver nu....... Men som min superlugna kollega säger: Det viktigaste är att ni båda svarar ja, sen löser sig resten.
    Beställde ring i måndags vad tycker ni???

  • Brud28
    Hannsing skrev 2008-06-18 15:42:24 följande:
    Här är ännu en Juli brud, 12 juli närmare bestämt. Börjar få lite nerver nu....... Men som min superlugna kollega säger: Det viktigaste är att ni båda svarar ja, sen löser sig resten.Beställde ring i måndags vad tycker ni???
    Jätte fin ring
  • Paeonia

    Är det Madrid? Den är jättefin Tittade själv på den men jag passade inte i den alls när jag väl provade den. Så det blev något helt annat som passade mig bättre, finns i mitt galleri


    Hannsing skrev 2008-06-18 15:42:24 följande:
    Här är ännu en Juli brud, 12 juli närmare bestämt. Börjar få lite nerver nu....... Men som min superlugna kollega säger: Det viktigaste är att ni båda svarar ja, sen löser sig resten.Beställde ring i måndags vad tycker ni???
  • Malllis

    Han kommer få ett halsband som är graverat med Te Quero 080712, samt en bok som handlar om oss, vårat liv hitills och varför jag älskar honom.

    Imorgon åker vi ner till Tjörn, på tisdag ska vi träffa prästen så nu har vi gått igenom psalmer och bröllopsmarcher. :)

  • furillen

    fan jag är så förbannad på mig själv!!!!!!! åkte glatt för en sista provning och för att hämta min brudklänning som varit på justeringar hos en sömmerska. allt var tipp topp.. tills jag skulle betala.... 5500 skulle hon ha!!!!!!!! det är mer än vad klänningen kostade!! (4700)
    det är fan helt sjukt! men såklart mitt eget fel som inte kollade det innan, men jag var liksom helt säker på att det skulle ligga inom min budget. tänkte att det kan ju absolut inte kosta mer än 3000 så det är inga problem. men fan 5500!!!! det är ju mera än vad många klänningar kostar! så nu är jag helt pank och fick låna pengar av mamma som var med.
    sjuuuuuuukt dyrt misstag. och också är jag så arg att jag gjorde massa dutt bara för fint, broderingar och sånt. om jag bara låtit henne sy in den + sy axelband hade det säkert kostat hälften. fan också!

  • EnaOline

    furillen oj vad dyrt! men fick du inget prisförslag av henne innan? mysko,..!

  • furillen
    EnaOline skrev 2008-06-19 14:04:22 följande:
    furillen oj vad dyrt! men fick du inget prisförslag av henne innan? mysko,..!
    nä, och jag tog inte upp det själv heller, det är det som är så dumt! men jag tänkte att eftersom klänningen var relativt billig att jag hade råd att göra alla justeringar. tänkte att jag kan lägga 3000 om det är så och mer än det kan det ju absolut inte kosta... men det kunde det! fan!
  • furillen

    och nu ringde min m2bs faster och tjatade om att jag skulle ha något släktdiadem. inte min dag idag. men jag sa faktiskt rätt ut att iom att hon säger det så sent och jag redan valt allt i en stil så tänker jag inte ha det om det inte passar ihop.
    plus att vi visst måste bestämma detta imorgon. på midommarafton! trots att jag sa 5 ggr att vi inte kan. för hon kan ju, och det är ju det viktiga. blä :-P

  • Paeonia

    Vilken jobbig dag du tycks ha haft furillen

    Jag frågade inte heller om priset för våra ringar...3 st. Vigselringen visste jag skulle kosta 6200, resten var ju bara släta guldringar som typ kostar 3000-4000 kronor på nätet. Vi lämnade dessutom in en heldel guld de skulle använda till en av ringarna.

    Hade i tanken tänkt att det hela slutar på ca 11000 kanske. Det slutade på 14500 kronor Fan vad arg man blir på sig själv....Vi hade ju lika bra kunnat beställa de släta på nätet. Men eftersom min vigselring inte finns någon annanstans så blev alla ringarna köpta där i butiken.

Svar på tråden julibrudar vart är ni?? Tråd nr 2